Duidelijke info

Contact voor info : snel antwoord

Duidelijke beschrijvingen, mooie website.

Alles is zeer duidelijk omschreven, zeer veel info gedeeld. Top!

Leuk dat er veel bestemmingen en verschillende leeftijdsgroepen zijn!

Fijn dat jullie er zijn: Want er zijn best veel grote reisorganisaties die zeggen dat ze singelereizen aanbieden, maar dat is dan niet zo. Daarnaast geeft de site duidelijke informatie, zijn er veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties, En de prijzen klinken goed. Het is ook erg prettig dat er veel verschillende leeftijdsgroepen zijn. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij enkele vriendinnen. Ik ben heel benieuwd naar de reis en heb veel zin in een vrolijke vakantie met een gezellige groep, interessante excursies en lekker eten onder de zon. Dat lijkt me een mooi vooruitzicht.

Leuk dat er veel bestemmingen en verschillende leeftijdsgroepen zijn!

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan

Prettig geholpen voor mijn vraag over de reis

Fijne website

Makkelijk en overzichtelijk

Rijk aanbod en goed omschreven reizen.

Eerste ervaring vind ik heel goed. Goede duidelijke informatie op internet en heel prettig telefoongesprek. Alleen geboekt, nog niet met deze organisatie gereisd.

Rijk aanbod en goed omschreven reizen.

Het boeken gaat soepel.

Duidelijke info op de website.

Het boeken gaat soepel.

Duidelijke info op de website.

Goede website

Voldoende informatie en d.m.v. filters eenvoudig reizen van toepassing te zoeken. Boekingsproces ook gemakklijk.

Goede website

Reis boeken eenvoudig

Voldoende informatie op de website en via filters makkelijk in te stellen op voorkeuren. Boeken gaat ook heel gemakkelijk.

Reis boeken eenvoudig

Leuk aanbod aan reizen.

Fijn dat aparte keuze is voor leeftijd en slaapkamer voor alleen gebruik. Voor de rest afwachten. Heb er veel zin in.

top

leuke kleurrijke site en boeken ging erg snel en gemakkelijk het grootste aanbod (in januari) van al mijn bezochten sites ik kijk er naar uit om te vertrekken!

top

Super,leuke vakanties

Al een paar keer meegeweest. Gewoon top

Leuk dat jullie deze mogelijkheid bieden aan alleen reizenden.

Het enige waar ik nu ervaring mee heb is jullie wintersportaanbod in feb 2023.

duidelijke site

Genoeg duidelijke informatie en makkelijk te boeken

prettig en efficient

een gebruiksvriendelijke site, duidelijk en verzichtelijk. Diverse singelreizen ondergebracht, waardoor goed overzicht. Werkt prettig en efficient.

Goede site

Duidelijke website en leuke reizen!

Ik werd goed geholpen en was allemaal heel duidelijk.

Alles heel duidelijk

14 Almystraat