Duidelijk en erg soepel

Duidelijke website! Goed gestructureerde uitleg van de reis en leuke reisplanning. Een positief punt is de optionele tripjes die je kunt doen tijdens de reis en de adviezen hierover. Erg handig dat je kunt zien welke leeftijden zich al hebben opgegeven van de reizen.

Heel fijn en duidelijke uitleg klantenservice.

Bovenstaande dus en fijn dat de tijd werd genomen qua informatie over deze reis. Ook informatie die ik had van Madeira werd geopperd dit ook even in de groep te bespreken. Kreeg door dit gesprek écht zin in de reis en voor mij het moment om deze reis toch serieus te gaan boeken. Het voelt goed dat ik buiten de website óók kan bellen. Bedankt!

Makkelijk zoeken

Ik heb veel opties onderzocht en vind uw website overzichtelijk, data, leeftijd, optie 1 of 2 persoons kamer heel makkelijk op te zoeken. De groepen app lijkt me fantastisch, en verlaagd de drempel om alleen met vreemden op reis te gaan.

Fantastisch geregeld en vriendelijke telefoniste

Het is een hele opluchting binnen zo'n korte tijd toch nog op vakantie te kunnen naar Cuba na twee keer een mislukte poging. De telefoniste was érg behulpzaam en verdient een pluim. De site van deze organisatie is zeker het bezoeken waard.

Hele duidelijke site. Tot nu toe meerdere keren geboekt via singlereizen. Is me tot nu toe altijd goed bevallen.

Zo geregeld

Snel en duidelijk.

Allemaal in orde.

overzichtelijk rolt er lakker doorheen

Ik hoef bij jullie mijn gegevens maar een keer in te vullen dat is fijn

altijd super gezellig

Dit wordt mijn derde reis met single reizen,de eerste twee waren super,steeds een leuke groep mensen die het goed konden vinden met elkaar. Leuke uitstapjes,niks moet alles mag. Top begeleiding.Ik blijf dit doen zolang ik mobiel blijf.

Positief

Duidelijke, heldere betrouwbare info.

Goede duidelijke website

Duidelijke, gebruiksvriendelijke website met goede zoekfunctie. Fijn dat je kunt zien wie zich hebben aangemeld, dat je de leeftijden en man/vrouw-verhouding kunt zien. Zeer snelle reactie als je via de klantenservice een vraag stelt.

top

duidelijke site en goede informatie

Duidelijke, overzichtelijke site.

De site is overzichtelijk en duidelijk. Filters goed in te stellen en voldoende keuze.

Voor de 1e keer geboekt maar lijkt me erg gezellig

Voor de 1e keer een singlereis geboekt ben erg benieuwd hoe het gaat lopen maar heb er vertrouwen in om met een groep weg te gaan voor het eerst na bijna 2.5 jaar weer op vakantie met onbekende mensen en voor het eerst naar Kroatie we gaan er wat moois van maken

Mooie website, goed aanbod, duidelijke info

Mooie website, goed aanbod, duidelijke info.

vlotte boeking van de reis en goede service

Het boeken van de reis ging vlot. Ik zou wel aanbevelen om een informatieknop te hebben t.a.v. de annuleringsverzekering (oa. wat betekend kortlopende annuleringsverzekering?) Daartoe heb ik de reisorganisatie gebeld... Een dikke voldoende: geen wachttijd bij inbellen en een helder antwoord op mijn vraag. M. vr. groet, Ger-Jan

Makkelijk boeken

Duidelijke site met veel info en makkelijk boeken

Zeer klantvriendelijk!

Elke mail, elk telefoontje merk ik een grote vorm van vriendelijkheid naar mij toe. Dat is een goede binnenkomer! Ga zo door

Makkelijke en duidelijke website

De site is heel overzichtelijk en de teksten spreken aan. Het is geschreven op een fijne manier en alle informatie staat erop.

Boeken ging vlug

Is prima

Overzichtelijke website

Het is een overzichtelijke website. Goede filters om snel tot een shortlist van gewenste bestemmingen te komen. Prijzen zijn zeer redelijk. Nu hopen op een leuke groep, veel zon en een gezellige reis. Maar dat zal wel goed komen.

Ik heb een goede ervaring met singlereizen.nl. Ze zijn goed bereikbaar voor vragen en vriendelijk en behulpzaam.

Heel gemakkelijk

Het boeken ging heel eenvoudig en de totaalprijs was heel overzichtelijk opgebouwd. Ik had al snel de bevestiging en de belangrijke details waren overzichtelijk weergegeven.

Overzichtelijk

De juiste informatie om een reis te boeken stond duidelijk op de website. Transparantie van groepssamenstelling was AVG conform. Ook de activiteiten van de reis zelf. Een korte tip, wanneer ik filters wil gaan activeren bij het beginscherm. Zodra ik een filter heb aangeklikt gaat de website gelijk zoeken. Ik zou het fijner vinden als ik dat van te voren kan doen en achter af mijn filters ook aanpassen. Voor de rest zag het er goed uit.

Duidelijke site, Snel en duidelijk antwoorden op vragen, uitgebreide omschrijving van de reis, kortom prima!

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA