Enorm aanbod met veel variatie maar wel lekker handig te filteren. Fijn dat je overal kunt zien wie er mee gaan. Dat scheelt weer een belletje. Ik ben nogal een twijfelaar als het aankomt op boeken. Voordat ik tussen alle keuze mijn vakantie had gevonden was ik al 2 weken verder. Omdat ik nogal veel vragen en zorgen had heb ik 3x gebeld met de klantenservice. Heel fijn en geduldig contact gehad dus ik heb net geboekt, en ik heb er mega veel zin in!
Wat leuk om te lezen dat het gelukt is om een singlereis te boeken! Fijn dat de klantenservice je goed heeft kunnen helpen. We kijken er al naar uit om je volgende maand te ontmoeten in Noord-Macedonië. Met actieve groet, Singlereizen.nl
het is allemaal heel duidelijk
Wat fijn om te lezen dat alles duidelijk voor je is! Snel je koffer inpakken en dan op weg naar het mooie Ohrid, een top-bestemming! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Duidelijke omschrijving , makkelijk te boeken .kort en krachtig . Nu al zin om te gaan !
Super om te lezen dat het boeken makkelijk verlopen is! Dat horen we graag. Nog even aftellen en dan heerlijk genieten van zon, zee en feesten in Griekenland! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Na het invullen van diverse filters krijg je duidelijk te zien welke reis voor jou bestemd is. De reisbeschrijving van de reis is ook duidelijk en kan je je al vast voorbereiden op een leuke vakantie. Hierdoor was de keuze niet moeilijk om mijn vakantie te boeken bij singlereizen.nl
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Heel fijn om te lezen dat je snel jouw singlereis hebt gevonden. We kijken er al naar uit om je binnenkort te ontmoeten op Sicilië! Laat de voorpret maar beginnen. Met vriendelijke groet, Singlereizen.nl
Ik heb een reis geboekt bij singlereizen.nl, binnen 5 minuten heb ik alles kunnen invullen en was de reis geboekt. Super simpel en snel! Nu alleen nog wachten dat de reis ook zo leuk wordt ;-)
Super dat alles zo snel gelukt is, Mischka! Dat is nog eens een goed begin van jouw singlereis naar Jordanië. We gaan er alles aan doen om er een reis van te maken die je niet snel meer vergeet. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Prima site met veel informatie, die volledig is en toch overzichtelijk!
Wat fijn om te lezen dat je onze website volledig en overzichtelijk vindt! Dat zoekt toch een stukje makkelijker. Nog even en dan geniet je heerlijk op de Italiaanse wateren, heerlijk! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
een goede start voor het zoeken naar single reizen..
Wat fijn dat onze website je goed geholpen heeft met het vinden van de perfecte singlereis! Een goed begin, is natuurlijk het halve werk. Nog een paar maandjes aftellen en dan heerlijk genieten van de zon, cultuur en natuur in Kroatië! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Op vragen kreeg ik direct duidelijke informatie bij terug en hielp meteen. De website ziet er goed uit en alle informatie die nodig was is aanwezig.
Dankjewel voor de mooie boordeling! Goed om te horen dat al je vragen beantwoord zijn en alle informatie gevonden hebt. Nog even aftellen en dan heerlijk genieten op Zakynthos! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Duidelijke informatie en snelle reactie bij vragen! Veel verschillende reizen te boeken, voor iedereen zit er wel iets tussen.
Bedankt voor het mooie cijfer Milly! Fijn dat alles duidelijk voor je is, je snel antwoord hebt ontvangen van onze klantenservice én een fijne vakantie hebt geboekt! Nog een maand en dan geniet je heerlijk op Bonaire! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Heldere informatie op de site en duidelijk boeking proces.
Dankjewel voor je mooie review! Fijn dat de informatie op onze website helder is en je gemakkelijk de boeking hebt kunnen plaatsen. We kijken er naar uit om je te ontmoeten in Oostenrijk volgende maand! Met sportieve groet, Singlereizen.nl
Vorige week teruggekomen van een leuke reis in Zweden, het was goed georganiseerd en niets ging fout. Via singlereizen heb ik geboekt en die regelen netjes de boeking bij de reisaanbieder, informeren jou daarover. Mijn volgende vakantie (in September) heb ik ook geboekt via singlereizen
Bedankt voor de mooie review Pablo! Fijn om te lezen dat de reis naar Zweden een succes is geweest. Leuk dat je er in september weer bij bent. Heerlijk genieten van alles dat Griekenland te bieden heeft. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik vind het fijn om te zien hoeveel mannen en vrouwen zich al aangemeld hebben.
Leuk dat je de gezellig meegaat naar Vlieland! Het is heel fijn om vooraf al een goed beeld te hebben van hoe de groep eruit zal zien. Nog even en dan heerlijk genieten op eigen bodem! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Eerste reis geboekt bij singlereizen na toch wat twijfel. Na een aantal vragen toch besloten mee te gaan. Prima geholpen met de vragen die ik had. Nu al zin om te gaan.
Leuk dat je er voor het eerst bij bent Olaf! Het is altijd spannend om mee te gaan op singlereis, maar we weten zeker dat het een fantastische ervaring wordt. Nog even aftellen en dan heerlijk genieten van het mooie Griekenland! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Alle informatie die ik wilde hebben, heb ik snel kunnen vinden. Meer foto's van voorafgaande reizen was misschien leuk geweest.
Fijn dat je gemakkelijk jouw reis hebt gevonden en geboekt! Leuk dat je er volgende maand gezellig bij bent op Elba. Het is helaas niet altijd mogelijk om foto's van voorgaande jaren op de website te publiceren in verband met privacy. We ontvangen jouw vakantiefoto's natuurlijk graag! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ben al vaker mee geweest, en was altijd Toppie vakantie
Wat leuk dat je er dit keer weer bij bent Beppy! We kunnen niet wachten om Kreta te gaan ontdekken en heerlijk te gaan uiteten. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Goede filters die goed werken op de site. Duidelijke reisomschrijvingen met overzichten over accomodaties, het reisprogramma, enz. en volop keuze.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de filters op de website! Dat zoekt een stuk sneller. We gaan er een mooie reis van maken in Zweden volgende maand. Met actieve groet, Singlereizen.nl
Heldere info op de website met uitleg over wat wel en niet is inbegrepen in de reis. Ook de groepssamenstelling staat er duidelijk bij. Na een mail de volgende dag reactie. Heel fijn.
Wat leuk dat je deze zomer gezellig mee naar Oostenrijk gaat! Het is altijd fijn om vooraf al een beeld te krijgen van wat er inbegrepen is en wat niet en met wie je op vakantie gaat. Met sportieve groet, Singlereizen.nl
Duidelijke omschrijving van wat de reis inhoudt, voor welke doelgroep en makkelijk te boeken.
Fijn om te lezen dat je alle informatie goed hebt kunnen vinden! Het is altijd fijn om voor vertrek als een goed beeld te hebben van de groep. Nog even en dan fiets jij heerlijk door Gelderland! Met actieve groet, Singlereizen.nl
De procedure om de reis te boeken is eenvoudig. Dat is alvast een goed begin.
Dankjewel voor de positieve beoordeling! Gelukkig is de boeking soepel verlopen. Nu kan het aftellen beginnen tot een heerlijke vakantie op Zakynthos! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Overzichtelijke site en leuk!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Marvin! Fijn om te lezen dat je alles goed hebt kunnen vinden. Leuk dat je er dit jaar bij bent op het mooie Ibiza. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Snel een vakantie kunnen vinden en boeken,
Goed om te horen dat jouw vakantie snel en makkelijk geboekt is! We kijken er al naar uit om heerlijk tot rust te komen op Mallorca! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik ervaar nu al mijn vakantie
Wat leuk om te lezen dat je nu al vakantie ervaart Karin! Nog een aantal maanden aftellen maar dan geniet jij heerlijk van het Brabantse gastvrijheid. Met zonnige groet, Singlerereizen.nl
Super overzichtelijke website, vakantie is makkelijk te boeken. Ik had voor het boeken nog enkele vragen, telefonisch echt super goed geholpen en door het gesprek was ik helemaal overtuigd, daarna meteen de vakantie geboekt!
Dankjewel voor het mooie cijfer en de boordeling! Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice en je een leuke vakantie hebt kunnen boeken! We gaan er een gezellige vakantie van maken op Zakynthos. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
een van mijn eerste vakanties die ik alleen heb gedaan heb ik gevonden via deze site. Ik ben erg tevreden met de service die ze bieden en met de mogelijkheden die op de site staan. Tot nu toe heb ik nog geen een reis gehad die niet leuk was en ik raad deze site altijd aan als ik mensen hoor over alleen op vakantie gaan.
Wat leuk om te horen dat je al vaker bij ons geboekt hebt! Fijn dat je tevreden betover onze service en de vakanties. We gaan er deze zomer ook weer een fantastische tijd van maken in het altijd gezellige Albufeira! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Erg fijne en makkelijke boekingssite waarop alles te vinden is. Ik heb erg veel zin in de reis!
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Ingmar! Fijn om te lezen dat je alles makkelijk gevonden hebt. Nog een paar maanden aftellen en dan heerlijk genieten in Noord-Macedonië! Met actieve groet, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA