ik boek hier voor de 2e keer, dat zegt genoeg.
Leuk dat je opnieuw een singlereis bij ons hebt geboekt, dat is een groot compliment! We kijken er al naar uit om volgende maand naar Griekenland te gaan. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik heb niet een pijltje kunnen ontdekken om terug te gaan naar de vorige pagina van de aanbiedingen.
Leuk dat je een singlereis naar Porto hebt geboekt! Vervelend om te lezen dat het navigeren op onze website niet helemaal gelukt is, bedankt voor jouw opmerking. Nog even en dan heerlijk genieten in de Portugese havenstad. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Overzichtelijk om een leuke vakantie uit te zoeken. Het boeken gaat makkelijk en vlot.
Wat fijn om te lezen dat je een leuke vakantie hebt gevonden! We zijn blij om te lezen dat het boeken makkelijk en snel verlopen is. Nog even en dan ontdek jij pracht en praal van het bijzondere Jordanië! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Overzichtelijke reizen en het boeken ging super snel
Leuk dat je een singlereis bij ons hebt geboekt! Fijn dat het boeken snel en goed voorlopen is. Nog een paar maanden geduld en dan geniet jij heerlijk met een drankje aan het meer van Ohrid! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Zeer prettige bejegening , meedenkend om jou een mooie vakantie te bezorgen
Dankjewel voor de lieve review! We doen ons best om voor iedereen een geschikte singlereis te vinden. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Als je op de site kijkt zie je dat er veel en verschillende soorten reizen word aangeboden voor Singels. Ook kan je meteen zien hoeveel deelnemers er al hebben geboekt. De reis kan je vervolgens snel en eenvoudig boeken. Ook bij tel. contact vriendelijk en duidelijke antwoorden.
Bedankt voor het mooie cijfer, Wim! Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze website en al een goed beeld hebt gekregen van jouw medereizigers. Nog even en dan heerlijk tot rust komen op Mallorca, heerlijk! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Het boeken duidelijk en snel geregeld. Nu alvast genieten van de voorpret. Groetjes Jannie, vanuit de mooie stad Dordrecht.
Fijn dat het boeken duidelijk en snel is verlopen, daar houden we van! We kunnen niet wachten om onze koffers in te pakken. Nog even en dan het eiland Lesbos verkennen! Met zonnige groet, Singelreizen.nl
Het is een website waarop een groot aanbod en variatie aan reizen op te vinden is. Het contact met de klantenservice is erg snel en prettig. Ze zijn behulpzaam en denken graag met je mee.
Wat fijn om te lezen dat je erg enthousiast over ons bent en goed bent geholpen! Mocht je nog vragen hebben, bel of mail ons gerust. We helpen je uiteraard graag. Nog even en geniet je heerlijk op het mooie Zakynthos! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik heb net geboekt voor mijn eerste reis naar Zuid Afrika. Na lang zoeken kwam ik uit bij Singlereizen.nl en dit was eigenlijk precies de reis die ik zocht. Na mailcontact met de klantenservice was ik helemaal overtuigd en ik heb alle opties van excursies doorgestuurd gekregen. Tot nu toe.. goede service en ik heb er erg veel zin in!
Bedankt voor de beoordeling en het cijfer! Heel fijn om te lezen dat contact met de klantenservice goed verlopen is en je alle informatie hebt gekregen. Nog een paar maanden en dan spot jij hopelijk de Big Five met eigen ogen! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Ik was op zoek naar een leuke actieve vakantie in de zon. Bij Singlereizen ben ik geslaagd in deze zoektocht. Onder andere door de volgende informatie en mogelijkheden die de website te bieden heeft. - Makkelijk filteren op: > vakantiebestemmingen (helaas niet meerdere tegelijk) > vakantieperiode > last minutes > reisbudget > reisthema - Optie van leeftijdscategorieën waarin leeftijdsverschil niet al te groot is. - Inzien van geslacht en leeftijd van medereizigers en de groepsgrootte - Reisbestemmingen die al een vertrekgarantie hebben bij een groepsgrootte van 5 personen - Duidelijke informatie over je vakantiebestemming (soms wat weinig beeldmateriaal) - Verscheidenheid in dure en goedkope reizen - Duurdere reizen blijven betaalbaar Al met al zeer tevreden en heel erg benieuwd naar mijn actieve vakantie in het Griekse Leptokarya!
Dankjewel voor de uitgebreide review Stan! Fijn om te lezen dat je ons zoekfilter goed hebt gebruikt en een leuke vakantie hebt gevonden. Nog een paar maanden aftellen en dan heerlijk actief Griekenland ontdekken. We kijken er al naar uit! Met actieve groet, Singlereizen.nl
Ik heb voor de tweede keer een singlereis geboekt via Singlereizen.nl. Ik vind de website heel duidelijk en er staat uitgebreide info per reis op vermeld. Ook leuk dat je al de groepsinfo voor vertrek kunt zien. De vorige reis naar Italië was perfect geregeld, geweldige reisleidster en een leuk afwisselend programma. Nu verheug ik me op een week Chalkidiki in Griekenland!
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jacqueline! Fijn om te lezen dat jouw vorige reis zo goed bevallen is en je er deze zomer weer gezellig bij bent! Hopelijk bevalt Griekenland net zo goed! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
De website is duidelijk en makkelijk te bedienen. Alle informatie is goed beschreven.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Elja! Fijn dat je alle informatie hebt kunnen vinden. Nog een paar maanden en geniet je heerlijk in het zonnetje aan het meer van Ohrid! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik heb tot nu toe enkel een single weekend meegemaakt en dat is me goed bevallen. Hopelijk gaat dat ook voor deze vakantie gelden. Wat ik persoonlijk jammer vind, is dat er in schoolvakanties weinig aanbod is voor 60-ers, aangezien ik als leerkracht middelbare school aan die schoolvakanties gebonden ben.
Wat leuk om te lezen dat het singleweekend goed bevallen is! Hopelijk bevalt de singlereis naar Montenegro net zo goed! Dankjewel voor de feedback. We zullen dit meenemen voor volgend seizoen. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Zeer overzichtelijke website, makkelijk te boeken. Ik had voor het boeken nog een vraag voor de klantenservice. Nadat ik hen gemaild had kreeg ik supersnel antwoord, daarna gelijk een mooie boeking gemaakt.
Dankjewel voor de mooie beoordeling Muriël! Heel fijn om te lezen dat het boeken makkelijk verlopen is en je snel antwoord hebt gekregen van onze klantenservice. We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Leuk dat je er bij bent in Porto later dit jaar! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Goede selectiecriteria; maakt het zoeken eenvoudiger
Wat fijn om te lezen dat het boeken zonder problemen verlopen is! Heel fijn om te horen, Francis! We hopen dat je heerlijk tot rust komt tijdens de zeilvakantie op de Griekse wateren. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Kan geen commentaar geven, Ben heel nieuwsgierig naar mijn eerste single reis
We kunnen ons goed voorstellen dat je erg benieuwd bent! We gaan ons best doen om er een geslaagd weekend van te maken in het mooie Brabant! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Het is een goede en duidelijke site. Je kunt makkelijk kiezen uit meerdere reizen en datums. Ook de gegeven informatie over jouw gekozen reis is duidelijk en taal vriendelijk. Ik ben benieuwd naar mijn reis :D
Dankjewel voor het mooie cijfer, Nancy! Heel fijn dat je gemakkelijk een passende singlereis hebt gevonden. Wij zijn heel benieuwd hoe je de reis naar Griekenland gaat ervaren. Aan de bestemming zal het in ieder geval niet liggen. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Alles staat goed omschreven waardoor ik geen vragen meer heb.
Fijn om te lezen dat al je vragen beantwoord zijn! Mocht er toch nog een vraag te binnen schieten, bel of mail ons gerust. Voor nu kan het aftellen beginnen. Over een paar maanden geniet je heerlijk van de Italiaanse zon en cultuur. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Dit is voor mij de eerste keer als single op reis te gaan. Een nieuwe ervaring naar een gebied , waar ik altijd al wilde rondkijken. De keuze in de reis is top ! Ik ga het allemaal meemaken !!
Dankjewel voor het mooie cijfer, Linda! We zijn heel benieuwd wat je van dit stukje Italië vindt. Over een paar maanden horen we dit graag. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik heb steeds contact gehad met Maud. Ze heeft heel goed voor me gezocht en geïnformeerd. Ze was erg duidelijk vriendelijk en behulpzaam.
Dankjewel voor het mooie cijfer! We geven dit mooie compliment zeker aan haar door. Nog een maand aftellen en dan geniet je heerlijk in het Griekse zonnetje! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Het is voor mij de eerste keer dat ik op zoek was naar een singlereis. Er zijn meerdere aanbieders maar deze heeft het grootste aanbod. Het is soms wat tegenstrijdig dat bij een reis wordt aangegeven dat deze bijna vol is, zelfs vertrekgarantie heb, maar dan bij de groepsgrootte toch maar heel weinig personen geboekt staan. En voor mij was juist de groepssamenstelling een van de criteria om te boeken. Maar verder complimenten, site ziet er goed uit en ik kijk uit naar de komende vakantie
Dankjewel voor je waardevolle beoordeling! Een aantal data van een aantal reizen staan inderdaad op 'bijna vol'. Dit betekend eigenlijk 'op aanvraag'. Dit betekend dat we na boeking controleren of er voldoende beschikbaarheid is bij de vluchten en bij de accommodatie. We nemen je feedback mee om dit in de toekomst te verbeteren. Voor nu kan het aftellen beginnen. Nog een maand en dan geniet je heerlijk van het mooie Griekenland. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Eenvoudig te boeken en netjes e-mail gehad dat de reis definitief door ging
Wat fijn dat het boeken van jouw singlereis zo makkelijk verlopen is! Nog een aantal maanden aftellen en dan geniet je heerlijk van de Griekse eilanden. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
op de site is duidelijk omschreven wat de vakantie inhoud en welke activiteiten er uitgevoerd zullen worden en welke andere mogelijkheden er zijn.
Wat fijn om te lezen dat je alle informatie op onze website hebt kunnen vinden! Nog even en dan geniet je heerlijk van een ijskoud drankje op het mooie Ibiza! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Handige website Overzichtelijke info Leuk aanbod Snelle reactie op een vraag die ik stelde.
Dankjewel voor het mooie cijfer, Wendy! Fijn dat onze website je heeft kunnen helpen met het boeken van een vakantie. Nog een maandje wachten en dan wandel jij heerlijk in het zonnetje. Met actieve groet, Singlereizen.nl
Ik ben vorig jaar voor de 1e keer met jullie op vakantie geweest en dat was voor mij best spannend. Maar heb toen regelmatig telefonisch contact met Alexandra en Iris (volgens mij) gehad en heel goed geholpen. En de vakantie naar Samos was top, met Roos als hele fijne reisleidster. Ik heb dan ook besloten om volgende maand exact dezelfde reis te gaan maken, en hopelijk wordt het weer net zo fijn als vorig jaar. Ik hoop nog vele mooie gezellige reizen met jullie te mogen maken!!
Dankjewel voor je mooie beoordeling, Petra! We zijn heel blij met een klant zoals jou en vinden het fijn dat je dit jaar weer bij ons hebt geboekt! We doen ons best om, er dit jaar, weer een succes van te maken. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA