Overzichtelijk en duidelijk

Site is overzichtelijk ingedeeld met duidelijke omschrijvingen per aangeboden reis. Op basis hiervan kan een goede persoonlijke keuze worden gemaakt.

je wordt enthousiast van alle fantastische keuzes

De reis die ik net geboekt heb is moeilijk te vinden. deze vertrek datum verdwijnt steeds. de reis van 20 maart komt wel steeds naar boven. ik weet niet hoe dat komt. Verder een prima website, met veel keuzes

Makkelijk te boeken hoop info

hele duidelijke site

Ik ben als eens eerder met jullie gaan skiën in Oostenrijk, omdat de huttentocht in Italië niet kon doorgaan vanwege de Corona-maatregelen. De omgeboekte reis/week was verder allemaal goed geregeld, prima hotel, goed eten en een hele gezellige gids

Superveel zin in

Ik heb al eerder single reizen gedaan, maar dit keer voor de eerste keer via Singlereizen.nl. De website is duidelijk en komt prettig klantgericht en vriendelijk over. Het boeken ging heel makkelijk. Veel zin in de vakantie!!!

Soepele boeking

Het boekingsproces op singlesreizen.nl heb ik als soepel ervaren, over de inhoud en invulling van de reis kan ik nu nog niets zeggen, maar als het een benadring is van wat er op de site geschreven wordt, zal ik niet teleurgesteld worden.

Prettige site

De informatie is compleet en overzichtelijk wat een hele kunst is omdat er zoveel informatie nodig is om over te brengen. Bovendien is er veel keuze

Vakantie boeken bij Singlereizen geeft een vertrouwd gevoel.

Eerste indruk over de website, deze oogt vriendelijk en toereikend. Bij het kiezen van een vakantie optie valt het me op dat ik heel veel informatie kan aanklikken, eenvoudig via de tabbladen. Persoonlijk vind ik het krijgen van veel informatie fijn om zodoende een goede keuze te kunnen nemen voor (in mijn geval) een wintersportvakantie. Alles wordt goed uitgelegd. Het is voor mij voor het eerst dat ik een vakantie boek met Singlereizen, maar tot nu is de ervaring goed. Mvg. Katja Meertens

Boeking ging vlekkeloos

Ik heb tot nu toe slechts het boekingproces doorlopen, maar dat ging vlekkeloos. Heldere informatie en een makkelijk te bedienen website. Als de daadwerkelijke vakantie ook zo goed verloopt, kan ik nergens over klagen. Wel gek dat ze na het boeken al om een review vragen, in plaats van na afloop van de vakantie. Maar wie ben ik. Ik zal nog een review na de vakantie plaatsen :)

Super makkelijk

De site is duidelijk . En bij vragen kan je gewoon bellen en word net te woord gestaan .

Prima.

Het was voor mij even onduidelijk dat ik aan de pictogram kon zien wat een kamer voor alleengebruik was. Maar ik ben er uit. Prima

Gemakkelijke en overzichtelijke boekingsinformatie.

Zeer positief.

Vantevoren best een aantal vragen gehad over de vakantie, maar hier uitstekend contact over gehad via de mail. Snel respons, duidelijk & behulpzaam.

Ik heb zeer goede ervaring met deze reisorganisatie

Tot opheden altijd goede ervaringen met deze reisorganistie. En ook de accomodaties vind ik ook altijd goed en goede services.

Goede service aan de telefoon en gebruiksvriendelijke site

Persoonlijk heb ik een rot jaar achter de rug. Ik wil er graag uit, twijfelde om te boeken. D.m.v. de goede hulp door de dames aan de telefoon heb ik besloten om te gaan. Zij hebben zelfs een plaats gereserveerd. Lief!

Duidelijke uitleg en compleet verhaal

altijd goed

mijn 6e reis via hier en bevalt me prima , hopelijk krijg ik een keer korting nu haha

Met Singlereizen.nl boek je makkelijk en snel

Vriendelijke en efficiënte helpdesk. Makkelijk en vlot boekingsproces.

Duidelijke site

Duidelijke en overzichtelijke site, alles goed beschreven en uitgelegd over de reis.

Altijd een leuke vakantie te vinden!

De website geeft veel manieren om te zoeken naar een vakantie waar ik zin in heb. Ook krijg je snel te zien of er al mensen geboekt hebben en wat ongeveer de leeftijds-/groepssamenstelling is. De kosten van de vakantie met een duidelijke splitsing in-/exclusief geeft ook geen verrassingen.

Prima op orde

Boeking van de reis was duidelijk en moeiteloos.

Dit ging makkelijk

Ik zocht en kon gelijk wat filters aangeven en die werkten ook! Dus kwamen er direct reizen uit die geschikt waren voor mij en kon ik gewoon kiezen. En boeken. Super.

alles makkelijk te vinden

op de sit zijn de gegevens over de reizen van mijn interesse makkelijk te vinden en extra opties worden goed aangegeven.

Er is altijd wel een vakantie te vinden die past bij mijn wensen.

De website biedt ontzettend veel soorten reizen en bestemmingen. Boeken is supermakkelijk en als ik vragen heb krijg ik snel een duidelijk antwoord.

Prima site

Site is erg duidelijk en je kan op veel factoren filteren waardoor je bij de beste reis uitkomt.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA