Erg gebruiks -vriendelijke site, alle info is goed en juist te vinden. Boeking verliep erg gemakkelijk. Vorig jaar hier ook geboekt, Ook tijdens corona juist gehandeld en rijs kunnen omboeken.
Wat fijn dat je opnieuw een reis bij ons geboekt hebt! Goed om te horen dat je vorig jaar ook goed geholpen bent. Nog even en dan kan het ontdekken van Zakynthos beginnen. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Een duidelijke en heldere site met een groot aanbod van diverse singlereizen. En de flexibiliteit om de reis kosteloos (met uitzondering van reserveringskosten) te annuleren of om te boeken met eventuele coronamaatregelen.
Fijn dat je onze website duidelijk vindt! We proberen, vooral in deze tijd, erg flexibel te zijn. Voor je het weet geniet je in de Italiaanse zon van een heerlijk drankje. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Fijne website met enorm aanbod, goed opgebouwd en duidelijk. Heeft altijd veruit het grootste aanbod en er zit eigenlijk altijd voor iedereen wel wat bij. De filteropties zouden alleen beter kunnen aangezien je bvb. maar één land tegelijk kan selecteren en de groepssamenstellingen kunnen wat vaker worden bijgewerkt.
Dankjewel voor je mooie compliment! We nemen je tips over de filteropties en de groepsinformatie zeker mee. Het aftellen tot een heerlijke vakantie in Montenegro kan beginnen! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Prima website, duidelijk en overzichtelijk om te boeken.
Wat fijn dat je de website duidelijk en overzichtelijk vindt en het boeken gelukt is! Over een maand geniet je heerlijk van de Griekse zon. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Snel te overzien welke mogelijkheden er zijn, op welke data en voor welk tarief
Fijn dat je alle mogelijkheden goed hebt kunnen vinden! Nu kan het aftellen tot de Franse zon beginnen. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Fijne website waarop je eenvoudig kunt zoeken op beschikbare reizen in de periode waarin je vakantie hebt. Duidelijke informatie en ook de aanvulling onder de reis met de ervaringen van andere reizigers vond ik een goede aanvulling. De aanvullende vragen die ik had, werden vlot en vriendelijk beantwoord. Als de vakantie ook zo gaat, ben ik meer dan tevreden!
Wat fijn dat je tevreden bent over onze website! Ervaringen geven altijd een beter beeld van de reis. We gaan er een fantastische vakantie van maken in de Griekse zon. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Altijd vriendelijke medewerkers gesproken. De website vind ik ook duidelijk en overzichtelijk.
Bedankt voor het compliment, Maria! Fijn dat je goed bent geholpen aan de telefoon, we zullen dit doorzetten naar de klantenservice. We gaan langzaam aftellen naar de vakantie, de vakantievoorpret en de voorbereiding kan in ieder geval al beginnen! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Informatie behoorlijk gedetailleerd
Goed om te lezen dat je de website overzichtelijk vindt! Nog maar een paar weekjes en dan is het al zover... Voor je het weet zit je heerlijk in de Griekse zon! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Veel informatie, dit geeft duidelijkheid Jammer dat luchthaven van vertrek nog niet duidelijk is maar ik begrijp dat dit buiten jullie om gaat. Boekingsproces is eenvoudig
Fijn dat we jou goed hebben kunnen informeren over de reis. Ik begrijp ook dat je het jammer vindt dat de luchthaven van vertrek nog niet duidelijk is, zodra we hier meer duidelijkheid hebben zullen we je hierover informeren. Wij gaan alvast aftellen tot jouw vakantie kan beginnen! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Duidelijke informatie
Wat goed om te zien dat je onze website met een 10 beoordeeld. De vakantie komt al dichterbij... De voorpret kan in ieder geval al beginnen en voor je het weet zit je heerlijk op Bonaire. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
De informatie over de reizen is heel erg compleet maar om de juiste reis te vinden is iets ingewikkelder. Bij 1 thema stond de reis wel onder de opties maar bij een ander thema (wel gerelateerd tot de reis) kon ik de reis niet vinden, Maar zodra ik de juiste reis voor mij had gevonden was het heel erg makkelijk om alle informatie te vinden en te boeken.
Bedankt voor je feedback, Wim. We gaan dit doorzetten! Goed om te horen dat jij een reis hebt gevonden die goed bij je past. Het is al bijna zover, wij tellen nog een paar daagjes met je af! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Als ik deze website vergelijk met andere sites dan is dit best een duidelijke website. Een toevoeging zou zijn om bij elke vakantie voorop ook het aantal dagen te vermelde zodat je niet perse een vakantie open hoeft te klikken om dit te zien. Ook vind ik een calender weergaven met vertrekdata van verschillende vakanties een pre. Dat zag ik op een andere site en dat was echt super handig en overzichtelijk. Voor de rest gewoon een prima duidelijk verhaal.
Wat goed om te lezen dat je de website duidelijk vindt! Bedankt voor je feedback, dit zullen we doorzetten. Het is nog eventjes aftellen en dan kun je gaan genieten van het zonnige Zakynthos. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Het was duidelijk welke reizen er waren. Goede info op de website. Boekingproces verliep soepel
Bedankt dat je onze website duidelijk en informerend vindt! Nog iets meer dan een maand en dan kun je heerlijk genieten van een zonnig terrasje in Griekenland. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Singelreizen heeft een overzichtelijke website met een gevarieerd aanbod aan reizen. Als je vragen hebt, worden deze duidelijk beantwoord.
Fijn dat je onze website overzichtelijk vindt en dat we je vragen duidelijk hebben kunnen beantwoorden. Nog maar een paar daagjes aftellen en dan gaan we heerlijk van de vakantie genieten! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Site is duidelijk en overzichtelijk. Alle informatie is prima te vinden en site ziet er verzorgd uit. Heb veel zin in deze reis en vind het best spannend.
Wat leuk om te zien dat je de website met een 10 beoordeeld! Het duurt nog wel een maandje, maar de vakantievoorpret kan alvast beginnen! Voor je het weet zit je heerlijk in de zon in Noord-Macedonië. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Dit is de eerste keer dat ik bij singlereizen.nl een reis boek. De eerste kennismaking met singlereizen is prettig (fijne site, vriendelijk en behulpzaam personeel) en er werd snel gereageerd op mijn vraag. Wel een beetje spannend om weer eens met singles op vakantie te gaan maar heb er heel veel zin in!
Bedankt voor het compliment, Jose! Fijn dat je dat je de website fijn vindt en dat je de klantenservice vriendelijk en behulpzaam vond. Dit zullen we naar ze doorzetten. We begrijpen helemaal dat je het een beetje spannend vindt, maar we gaan ons uiterste best doen om er een onvergetelijke ervaring van te maken! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Overzichtelijke website, makkelijk te vinden wat je interesseert.
Goed dat je de website als overzichtelijk hebt ervaren en dat je makkelijk een geschikte reis hebt kunnen vinden! Het is al bijna zover, voor je het weet zit je heerlijk in Griekenland! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik had bij het zoeken en boeken geen vragen; dat is misschien wel het beste compliment. Alles wat je wilt weten staat vermeld en is makkelijk te vinden. Als het tijdens de vakantie zelf net zo goed geregeld is, wordt het vast een leuke week. De eerste kennismaking is in ieder geval prima.
Leuk om te lezen dat je geen vragen had bij het zoeken en boeken van een singlereis! We moeten nog wel een een maandje aftellen, maar daarna kunnen we heerlijk genieten van de Griekse zon. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik had zo veel vragen over de actieve vakantie in Oostenrijk in deze Corona tijd. Maar de dame aan de lijn was heel vriendelijk en behulpzaam. Bedankt, heb nu echt super veel zin om op vakantie te gaan.
Wat leuk om te lezen dat je goed geholpen bent door de klantenservice! We zullen dit naar ze doorzetten. Hopelijk heb je een heerlijke tijd in Oostenrijk. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik moet de reis nog maken dus daar kan ik nog niet over oordelen maar ik ben verrast over de ruime keus aan bestemmingen en de verschillende vertrekdata
Wat goed om te lezen dat je de website positief beoordeeld. Wij gaan al langzaam aftellen tot de vakantie kan beginnen. Nog maar een paar maandjes! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
ik vind met name -in mijn geval voor de Griekenland zeilreis- dat goed is aangegeven hoe de groepssamenstelling is qua leeftijd en M/V. het proces van boeken is ook erg duidelijk
Goedemiddag Philip, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te lezen dat je onze website duidelijk en transparant vindt. De vakantievoorpret kan al beginnen, want het is al bijna zover! Voor je het weet ben je heerlijk aan het zeilen in de zon. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Overzichtelijk, duidelijke website
Fijn om te lezen dat je de website overzichtelijk en duidelijk vindt. Het duurt nog wel een paar maandjes, maar dan gaan we heerlijk genieten in Italië. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik kon het makkelijk vinden bij het zoeken op google. Duidelijk overzicht over welke vakanties beschikbaar zijn en wat deze kost. Goeie omschrijving van wat de sfeer zal zijn. Overzicht inc/ exl. Al met al een fijne website en het lijkt mij een fijn bedrijf.
Wat fijn om te lezen dat je onze website gemakkelijk hebt kunnen vinden en dat je de website als overzichtelijk hebt ervaren. Leuk dat je erbij bent op Bonaire! Wij gaan alvast aftellen, voor je het weet lig je in het helderblauwe water van Bonaire. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Door de keuze mogelijkheden in te vullen is snel de reis te vinden die er aan voldoen
Goed om te lezen dat je de website als eenvoudig en duidelijk hebt ervaren. Gezellig dat je mee gaat naar Brabant over een paar maandjes! Het duurt nog wel eventjes, maar de vakantievoorpret kan vast beginnen. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Tijdens mijn boeking werd ik goed geholpen door Maud die mij advies heeft gegeven welke vakantie goed bij mij zou passen en zij heeft mogelijke opties voor de reisdata die ik had aangegeven uitgezocht
Wat leuk om te lezen dat je goed bent geholpen door Maud, we zullen dit aan haar doorgeven! Leuk dat je erbij bent op Sardinië. Het is al bijna zover, wij gaan aftellen! Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA