Het is een duidelijke site, kan alles makkelijk invoeren bij de filter, en heb direct wat ik zoek, zelfs mijn ouders zijn enthousiast! En het fijne is het idee achter dit concept, dat het christelijke basis heeft, dat je zeker weet van de singles, of gewoon van mensen, dat ze Christen zijn, en dat vind ik persoonlijk heel belangrijk.
ik wilde niet meer alleen op vakantie en zie hier voor iedereen een mooie bestemming te vinden een mijnkeus is op Cypres gevallen
Ik heb al een aantal keer bij Singlereizen geboekt en dat ging heel eenvoudig. Ook contact met de organisatie verloopt goed. Zowel de wandelvakantie (Azoren) als de zeilvakantie (Sardinie) waren zeer geslaagd. Gezellige mensen en een relaxte sfeer. Ivm de coronacrisis boek ik nu liever een vakantie in Nederland.
Het programma van deze reis lijkt mij erg aantrekkelijk.
Voor het zoeken en boeken van een wintersport kijk ik als eerste op de website van Singlereizen.
Leuke mensen om mee te mailen en te whatsappen. Je vragen worden goed beantwoord en ze zijn goed bereid om mee te denken. Ik kijk heel erg uit naar mijn eerste ski vakantie en mijn eerste "Alleen" vakantie.
Het is een genot om alle reizen op de site te lezen, het is geschreven met passie en je wilt dan ook elke reis boeken... Top, ik heb nu al zin in mijn reis die ik net heb geboekt!
Wauw dank je wel voor je enthousiaste review, het brengt een grote lach op ons gezicht. Fijn om te lezen dat je een leuke vakantie hebt gevonden op onze website. Het is nog even aftellen tot juli, maar dan gaan we gezellig richting het schitterende Argentinië & Brazilië. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Ik had een fijne ervaring met het zoeken van een geschikte reis!
Om organisatie enkel te beoordelen op website vind ik te kort door de bocht. Maar de ervaring met website is goed. Overzichtelijk, duidelijk wat de mogelijke opties zijn. Aandacht dat je ook dient te denken aan een annuleringsverzekering. Opleiding niveau en beroep vind ik zelf niet relevant om te vermelden.
Voor mijn eerste singlereis kwam ik bij singlereizen.nl uit. Alles wat je moet weten kun je vinden onder de desbetreffende vakantie. Tot zover alles duidelijk, ben erg benieuwd hoe de vakantie zelf gaat zijn, ik heb er zin!
Qua vakantie een erg leuk vooruitzicht. Wat een mooie plek, een heerlijk programma, en fijn dat van A tot Z vervoer geregeld is.
Vandaag geboekt. Was moeilijk kiezen uit zoveel vakanties voor singles van mijn leeftijd. Het is mijn 1e singlereis dus vind t wel spannend, maar de dame van de klantenservice heeft mij vertrouwen gegeven.
Wat fijn om te lezen dat je, ondanks het ruime aanbod, een vakantie hebt gevonden die bij je vakantiewensen past. Zo'n eerste singlereis kan inderdaad even spannend zijn, je bent daar zeker niet alleen in. Je mag altijd de klantenservice bellen en vragen naar de dame die je geholpen heeft. Zij is er ook voor jou om de spanning wat weg te nemen. Over ongeveer 3 maanden gaat je vakantie beginnen, je kunt dan heerlijk gaan genieten in Porto. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Vandaag geboekt bij singlereizen. Er staat veel informatie bij de reizen en ik heb vertrouwen dat het een mooie vakantie gaat worden. De boeking verliep soepel en snel en ik ontving direct een bevestiging op mijn email.
Wat leuk dat je geboekt hebt voor een heerlijke zonvakantie naar Griekenland. Fijn om te lezen dat je de website informatief en makkelijk vindt. Helaas is nu alleen nog even wachten tot het heel snel augustus gaat worden, zodat je kunt gaan genieten van je vakantie. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
De website is duidelijk te volgen en is overzichtelijk Jullie bieden veel keuze
Dank je wel voor de complimenten over onze website. Leuk om ook te lezen dat je ons aanbod ruim vindt. Nog ongeveer 3 maanden en dan kun je heerlijk gaan genieten in Macedonië. Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Vlotte boeking en snel een persoonlijk mailtje in respons op mijn vraag.
Fijn om te lezen dat je snel en goed geholpen bent door ons. Gezellig dat je hierdoor mee naar Italië gaat. Nog maar 10 dagen en dan gaat het avontuur beginnen. Alvast een hele fijne vakantie gewenst. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Spannend om eerste keer alleen te reizen. Fijn in ieder geval dat het boeken van een reis eenvoudig gaat...weinig tijd gehad om te twijfelen ;-)
Wat leuk dat je toch de stap hebt gezet :). Je bent zeker niet de enige met spanning en twijfels, zo'n eerste keer is gewoon even spannend. Maar wij doen ons best dat, eenmaal onderweg naar Saalbach, de vakantiesfeer snel de overhand neemt. Komend weekend Carnaval en dan over een maand heerlijk op vakantie. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
TOP !....mijn 5e x dat ik nu iets boek via singlereizen !....leuke samenstelling van groepen, goede locaties, goede reisleiding... Denk ik aan vakantie, dan kijk ik direkt bij singlereizen en slaag altijd
Leuk dat je weer gezellig met ons mee gaat. Het is nog even geduld hebben, maar dan staat Rhodos klaar voor jou :). Heerlijk naar de zon met een gezellige groep singles. Bij deze willen wij ook laten weten dat er een kleinigheidje onderweg is naar jou, om te bedanken dat je al zoveel jaren met ons mee gaat. Hou morgen goed de pakketdienst in de gaten.... Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Vakantie makkelijk te zoeken op de website.
Ik vond het voor de eerste keer heel eng, maar al na 1 dag merkte ik al dat het een hele leuke groep was. Amanda vond ik een geweldige reisleidster. Heel erg betrokken bij de groep. Ik hoop dat mijn volgende reís naar Macedonie net zo leuk wordt.
Als mijn vakantie de zelfde prettige ervaring/service geeft als het telefonisch contact wordt het een top week.
Reizen zijn duidelijk omschreven, groepsinfo wordt ook gedeeld. Ik ervaar dat de website soms wat traag kan zijn maar dat kan natuurlijk ook aan mijn verbinding liggen! :-)
Ohjee een trage website is niet de bedoeling, ik zal dit doorgeven aan de programmeurs. Wel fijn dat je toch een leuke wintersportvakantie naar Kirchberg hebt gevonden. Nog ongeveer 31 nachtjes en dan gaat het beginnen :-). Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
De juiste informatie op de juiste plaats. Goed en compleet omschreven.
Bedankt voor je complimenten over de website, fijn dat je alle juiste informatie hebt gevonden. Gaaf dat je de skisafari in Canada hebt geboekt. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Heb nog geen reiservaring, maar de site is zeer klantvriendeljk en duidelijk
Ik boek voor het eerst een single reis en vind het best wel spannend. Maar de reis naar Sicilie lijkt precies wat ik zoek! Ik ga ervoor en kan niet wachten!
De eerste keer op de website (was ik nog niet van plan om te gaan) vond ik een goede bondige omschrijving van de reis. Daarna (toch enthousiast geworden) had ik behoefte aan meer gedetailleerde informatie en die had ik ook zo gevonden!! Met alle info die ik nodig had om te boeken 👌🏻 Nu de reis nog... hopelijk is die net zo goed geregeld en gaat dat net zo soepel 😎
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA