Singlereizen.nl is een leuke en makkelijke site. Alle reizen staan duidelijk vermeld. De klantenservice is ook super goed. Je krijgt snelle reacties terug als je een vraag hebt. Heb al verschillende keren geboekt via deze site want het is echt een aanrader!
Overzichtelijk, makkelijk te bekijken en te boeken. Het is zo gepiept.
Ik vond de site mbt skimogelijkheden wat onduidelijk. Maar na tel contact is alles goed uitgelegd. Tevens ook helderheid gekregen over wat single vakantie inhoudt daar ik geen dating vakantie wil . Daarna door slecht nieuws over mijn schoonmoeder met terminale ziekte goed overleg gehad wat ik beste kon doen met nu boeken of pas later. Goede service dus.
Een zeer duidelijk site waarbij de grote kleine letters duidelijk zijn weergegeven. Het ziet er professioneel uit en hopelijk is de vakantie net zo!.
prima snel en overzichtelijk een reis te bekijken en te boeken.
Prettige website. Ook het boekingsproces liep goed. Alleen bij de (nogal dure) annuleringsverzekering stond niet aangegeven wat de restitutie voorwaarden zijn.
In plaats van alle sites van aanbieders van Singlereizen apart te bekijken biedt Singlereizen.nl een handig en overzichtelijk aanbod van de verschillende Singlereizen. Ik vind het top!
Ik boekte al een paar keer via singlereizen.nl en dat loopt prima. Je kunt handige selecties maken op bestemming, leeftijd zodat je niet nodeloos hoeft te zoeken. De website is niet altijd even stabiel. Maar de afhandeling verloopt prima. Je krijgt direct bevestiging, alle details. Een aanrader !
Dank je wel voor je uitgebreide en positieve review over onze website. Leuk dat wij je weer mogen verwelkomen op een nieuwe vakantie en nieuwe bestemming. Zou je ons je Iban rekeningnummer willen doorgeven via [email protected]. Wij maken dan graag een bedankje aan je over. Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Eerder dit jaar heb ik ook al een vakantie geboekt via Singlereizen.nl. Zowel het zoeken naar een passende vakantie als het boeken gaat heel makkelijk. Ook de info over de groep vind ik fijn om van te voren te zien.
Leuk dat je weer bij ons hebt geboekt. Fijn om te lezen dat je onze website zo makkelijk in gebruikt vindt. Het is nog even wachten, maar dan kun je heerlijk van de zon gaan genieten in februari. P.s. zou je ons je Iban rekeningnummer willen mailen naar [email protected], dan maken wij een bedankje over aan jou voor jouw 4e boeking bij ons. Met dankbare groetjes, Singlereizen.nl
De omschrijving maakt dat ik er enorm veel zin in heb!
Leuk dat jij er ook al enorm veel zin in hebt. Het aftellen kan beginnen, want de reis naar Noorwegen komt al langzaam dichterbij. Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Even telefonisch contact gehad en direct met de medewerkster een optie genomen op een last minute vakantie. Top geregeld!
Fijn om te lezen dat je zo goed en snel geholpen bent. Leuk dat je last minute even heerlijk op vakantie kunt gaan. Heel veel plezier in Zweden komende week. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Vraag gesteld via de website, snelle reactie. Gebeld, omdat ik onderweg was. Telefonisch ook super snel en goed geholpen.
Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je goed en snel geholpen bent, zowel per mail als telefonisch. Alvast een hele fijne vakantie. Met vriendelijke groeten, Singlereizen.nl
Desondanks dat ik nu op een schip ergens bij Midden Amerika vaar, heb ik toch mooi mijn ski-vakantie kunnen boeken 😉.
Wat gaaf dat je op reis bent in Midden-Amerika. Leuk dat je begin 2020 alweer gezellig mee naar Oostenrijk gaat voor een wintersportvakantie. Hele fijne reis nog. Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Met een vaag idee over een lekkere wintersportvakantie kwam ik via Google op jullie website. Vandaar kwam ik via het handige menu stap voor stap steeds dichter bij mijn vakantie wens en vond ik de ideale reis waarvan ik eerst niet eens wist dat die bestond. Mijn besluit was toen snel genomen. Boeken ging ook eenvoudig. Ik kan niet wachten tot het zo ver is!
Bedankt voor je leuke en uitgebreide review. Wij zijn heel blij dat je bent gaan Google'n en dat je gemakkelijk bij ons een passende vakantie hebt gevonden. Het is nog precies een maand en dan ga je heerlijk op wintersportvakantie. Laat het aftellen maar beginnen... Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke site en zeer gebruiksvriendelijk!
Bedankt voor de goede review over onze website. Leuk dat je eind deze maand gezellig mee op reis gaat. Het aftellen kan gaan beginnen. Met vriendelijke groetjes, Singlereizen.nl
Vaker geboekt met singlereizen .nl en is me prima bevallen.
Duidelijke website met veel aanbod. Ik behoor nu tot een doelgroep die een groot marktaandeel gaat krijgen, maar ook een kritische consument is. Jullie beantwoorden zeker aan mijn wensen.
Alles helder beschreven. Website netjes, overzichtelijk. Makkelijk te boeken. Ik geef geen 10 want dan zijn er geen verbetering mogelijkheden meer. En die zijn er altijd, maar die weet ik even niet. Kom maar hier met die 200 euro! ;)
Duidelijke site, makkelijk zoeken en boeken
Duidelijke omschrijving van de reis en alle benodigde informatie zoals reisdocumenten, vliegreis en hotel informatie. Handig ook het kaartje waar je makkelijk kan zien waar je reisdoel ligt. Invullen van de boeking was supermakkelijk. Ik ga ervan uit dat er geen verborgen kosten in de afgebeelde reissom zitten.
Bedankt voor je uitgebreide en enthousiaste review over onze website. Fijn om te lezen dat alles gemakkelijk en duidelijk is geweest. Gezellig dat jij ook mee naar Madeira gaat. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke reisbeschrijving, ik ben heel benieuwd naar de reis.
Bedankt voor je review over onze website. Wat leuk dat je gezellige mee gaat op de wandelvakantie naar Santiago de Compostela. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Snel geregeld en duidelijke site
Goed om te lezen dat je snel een leuke vakantie hebt gevonden. Nog 20 dagen en dan kun je heerlijk gaan genieten van je wintersportvakantie in Saalbach-Hinterglemm! Alvast een hele fijne vakantie. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Snel opzoeken van bestemmingen, reizen, accomodaties, leeftijdsgroepen, data en beschikbaarheid. prima.
Fijn om te lezen dat je alles snel hebt kunnen vinden. Het is nog even geduld hebben, maar dan gaan we gezellig naar Val Gardena. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke website met voldoende informatie. Telefonisch contact met klantenservice verliep uitstekend. Enige minpuntje dat op de website stond aangegeven dat er een vertrekgarantie is maar deze geldt pas vanaf 2 personen.
Leuk dat je de rondreis door Nepal hebt geboekt. Fijn dat het telefonisch contact goed is verlopen en dat de website voldoende informatie heeft gegeven. Jouw geboekte datum heeft nog geen vertrekgarantie, bij de datum staat ook nog geen groen vinkje voor vertrekgarantie. Op dit moment staat alleen 21 december op vertrekgarantie. Veel singles boeken kort voor vertrek, komende weken verwachten wij voor jouw datum steeds meer aanmeldingen. Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Ik vind de site van Singlereizen.nl een prettige site om een vakantie te boeken. Meestal is dit voor mij de wintersport.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA