Handige website en goede informatie

De website is handig en goed te gebruiken tav voorkeuren. De reis moet nog plaats vinden dus daar nog geen informatie over maar tot op heden tevreden.

Duidelijke website met mooie reizen!

Ik vind de website erg duidelijk en overzichtelijk. Er zijn veel mooie en verschillende reizen te vinden. Veel keuze! Er staat voldoende informatie bij een reis. Het is fijn dat er reviews zijn van een reis. Dan krijg je toch een beter beeld. Het boeken van een reis ging erg gemakkelijk. Goed geïnformeerd en makkelijk en snel te boeken.

Snelle reactie op vragen!

Ben nog niet op reis geweest maar tot nu toe super service :) Snelle reactie op vragen, en duidelijk.

AANGENAAM VERRAST !!!!

ontdekt via "reizen singles 50+" duidelijke info info over groepssamenstelling met picto's aantal man/vrouw vind ik schitterend **** schrijf hier hopelijk een zeer positieve review na mijn eerste reiservaring met Singlereizen :)

Een zeer goede website met een breed aanbod en goede service

Al eerder via singlereizen een vakantie geboekt bij NoSun, dit was perfect. Je kunt makkelijk ingeven wat je zoekt.Net als de vorige keer ook weer snel resultaat en geboekt.

Pluspunten

Overzichtelijke site, leuke lay-out, aantrekkelijke foto's.

Het is mij soms onduidelijk hoeveel en welke mensen er bijv. 8 of 15 dagen hebben geboekt, aangezien ze bij beide reisperiode's staan ingevuld.

Pluspunten

Veel aanbod van reizen, daarnaast ook veel keuze in vertrekdata! Leuk om de groepssamenstelling vooraf te kunnen bekijken.

Pluspunten

Alles is duidelijk en overzichtelijk.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Site werkt fijn, doordat ik nog niet alle informatie concreet had rondom mijn vrije dagen en of het paste in de werkplanning kon ik op de site zeg maar 'trechtergewijs' te werk gaan om een geschikte vakantie te vinden

ik moet eerst de reis ervaren hebben voordat ik anderen kan aanraden via singereizen te boeken.

Pluspunten

prima contact mee te krijgen.

Pluspunten

Makkelijk alles op de site te vinden n telefonische goe bereikbaar bij vragen die ze niet meteen op kunnen antwoord komen ze de zelfde dag op terug

Pluspunten

Tot nu toe heel goed geholpen met alle vragen die ik had!

Pluspunten

Snelle reactie op vragen. Mooie schrijfstijl in de persoonlijke communicatie

Momenteel geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

informatieve website: je kan je een goed beeld vormen van hoe de vakantie eruit gaat zien. Fijn om inzicht in groepsindeling te hebben. Nooit makkelijk een singlereis te boeken maar de informatie stelt je gerust.

geen eigenlijk

Ik mis de vluchtgegevens

Pluspunten

Je hebt zowel op de telefoon als op de computer een goed overzicht van de aangeboden reizen. Wanneer je evt. iets niet weet kun je dit vragen en krijg je tijdig antwoord.

Pluspunten

erg leuk en god geholpen aan de telefoon en al vrij snel een mail met uitleg echt top ik eb er klaar voor:)

niet zeggen reis bijna vol terwijl dat niet zo is erg jammer

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website

Reserveringen sneller bijwerken

Pluspunten

Mooie duidelijke site, leuke reizen. Leuk dat je kan zien wat voor leeftijd en geslacht meegaat! Goede beschrijving van de reis!

Wat ik zelf vervelend vond tijdens eerste zoektocht: De zoekfunctie zou wel beter kunnen (je kan maar 1 land en maar 1 prijscategorie selecteren, liever meerdere en bij bedrag eventueel ook zelf invullen naast de stappen). Wat nog leuke toevoeging zou zijn zodat je het vergelijken/opnieuw opzoeken wat makkelijker maakt (ik beslis niet in 1 avond/keer en wil graag ook de verschillende data van reizen bekijken): Opslaan van bepaalde reizen en bepaalde boekopties, nu moest ik zelf lijstjes gaan maken. *zoals in de reactie aangeven kan je het wel! Ik was er alleen niet achter dat je dan naar mijn favorieten links onder en dan al mijn favorieten kan gaan om de reizen (met data en prijzen) te vergelijken. Bedankt voor de tip! 8=>9 voor de tip! *goed om te horen dat het al op de planning staat :)

Pluspunten

na mailcontact snel antwoord gekregen en fijn geholpen aan de telefoon

Pluspunten

Duidelijke info, geen verborgen gebreken achteraf. Goede uitleg. In ochtend in leeftijdsgenoten

Zou het leuk vinden om van te voren meer info te ontvangen over mijn reisgenoten zodat je van te voren al kennis kunt maken

Pluspunten

veel aanbod

Pluspunten

Overzichtelijke, aansprekende website, makkelijk navigeren, duidelijke beschrijving sluit aan op de wensen van de doelgroep, ik had nog een paar vragen en werd telefonisch direct te woord gestaan en heb het telefoongesprek als zeer prettig ervaren.

geef aan wat max aantal aanmeldingen mag zijn voor een reis, om mensen te triggeren om te boeken zou je een visuele klok kunnen instellen met daarop een aflopende duur waarop er nog geboekt kan worden

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA