Pluspunten

overzichtelijk

Pluspunten

Je bent niet helemaal alleen, je kan alles in een keer boeken, je kunt kiezen om dingen met de groep te doen of op jezelf en je ontmoet nieuwe mensen

een adres en telefoon van de vakantie bestemming in de boekingsbevestiging of al op de site.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Genoeg keuze en aanbod. Duidelijke uitleg als je eenmaal een reis hebt gevonden en snel te boeken.

Als je nog niet weet waar je heen wilt, vind ik de site niet heel overzichtelijk. Het filteren vond ik op andere websites duidelijker. Maar ik heb bij jullie wel een reis gevonden die past!

Pluspunten

Kan nog weinig feedback geven maar het is heel overzichtelijk weergegeven op de website. Dus ben benieuwd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

prima site

Pluspunten

Ik vind jullie site heel overzichtelijk qua aanbod. In vergelijking met andere sites hebben jullie ook heel veel keus en ook belangrijk: voor elk budget. Ik kon makkelijk kiezen tussen heel veel opties die aanspraken. Jullie geven heel veel informatie over de locatie.

Ik kan nog niet aanbevelen of anderen ook een reis via jullie moeten boeken, want de reis is nog niet begonnen:)

Pluspunten

Heel erg meedenkend met alleengaanden

Pluspunten

Overzichtelijk

Pluspunten

alles lekker overzichtelijk

nvt

Pluspunten

Website is zeer toegankelijk. Ook een dikke plus is het feit dat je exact kunt zien wat de groepssamenstelling is

Pluspunten

Makkelijke site, overzichtelijk. Betrouwbaar en zorgvuldig.

Pluspunten

Duidelijke omschrijving, Groepssamenstelling direct inzichtelijk.

???

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Fijn aanbod.

Informatie op website is niet heel duidelijk en bevat tegenstrijdigheden. Staat dat het inclusief halfpension is maar ergens anders staat weer 4x diner. Hierover gebeld en zou gemaild worden, maar niks vernomen dus zelf weer gebeld. Het is aangepast, maar het staat nog steeds niet helemaal goed. Er staat nog steeds 4x diner, terwijl mij is verteld dat dit 8x diner is. Na boeken staat het nog steeds niet duidelijk erop dat het gaat om 8x diner waardoor ik er weer achteraan moet bellen. Dat vind ik persoonlijk nogal slordig. Ik heb toch geboekt omdat het me een leuke reis lijkt en geen andere organisatie deze bestemming aanbiedt. Zou nu dan ook niet jullie aanbevelen, maar dit kan veranderen nadat ik de reis heb ervaren.

Pluspunten

Duidelijk overzicht van reizen. Heel gemakkelijk te boeken.

Pluspunten

Prettig om Nederlandse sprekende reisleiding te hebben. Vooral de eerste keer was ik daar zeker tevreden over. Ook de keuze om wel of niet mee te doen met activiteiten is prima

Pluspunten

top site, mooie reizen

meerder opties qua vertrekdata zou fijn zijn

Pluspunten

Grote en diverse aanbod

Weinig informatie over annuleringsverzekering

Pluspunten

Handige website, je kunt leeftijden van medereizigers zien wat ik erg fijn vind.

Pluspunten

Overzichtelijke website!

Pluspunten

Fijn om per vertrekdatum al te kunnen zien wat de leeftijden zijn van de andere deelnemers!

Pluspunten

Makkelijk te boeken. Werd telefonisch goed geholpen.

Vluchtgegevens updaten.

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Pluspunten

Diversiteit in aanbod. Brede leeftijdscategorie, niet teveel hokjes denken, mix kan ook leuk zijn.

Meer vertrekdata, nu soms erg beperkt. Meer 'freestyle' reizen aanbieden, dus locatie en niet teveel dagprogramma. Het moet relaxed zijn.

Pluspunten

goede heldere communicatie, mooie website

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA