Pluspunten

Toegankelijke website, duidelijk en helder.

Misschien meer reizen aanbieden buiten Europa?

Pluspunten

Snelle en goede telefonische service.

Nog geen

Pluspunten

Goed georganiseerd

Pluspunten

Snel en makkelijk te boeken. Overzichtelijke lijst van medereizigers. Goede en uitgebreide informatie op de site.

Wellicht wat luxere hotels die dichter bij de piste zijn? Meerdere reizen in de voorjaarsvakantie (regio zuid) in verschillende leeftijdscategorieen waarbij de keuze ruimer is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ik heb goede informatie gekregen. behulpzaam aan de telefoon.

ik zou graag een wat breder aanbod 50+ willen in de schoolvakantieperiode. Ik ben docent en zit hierdoor vast aan de schoolvakanties (docenten zijn overigens ook allemaal HBO/WO geschoold en er zijn heel veel docenten in NL, dus hopelijk de moeite waard voor een breder aanbod)

Pluspunten

Zeer klantvriendelijk, en erg geïnteresseerd en behulpzaam

Nvt.

Pluspunten

Duidelijke en overzichtelijke site. Fijn om het aantal deelnemers met leeftijd te kunnen zien die al geboekt hebben. Al voor de derde keer mijn vakantie geboekt via deze site.

Pluspunten

Goed werkende website met duidelijke informatie over de vakantie/reis

De omschrijving van de activiteiten is wat summier, dit mag wat mij betreft wat uitgebreider evt. aangevuld met foto's.

Pluspunten

duidelijke info op de website en snel antwoord op vragen vertrekgarantie ook met een klein aantal deelnemers

Pluspunten

Uitgebreide en overzichtelijke informatie. Door groepsinfo krijg je alvast een beeld of je qua leeftijd erbij past.

Meer aanbod in de schoolvakanties zou prettig zijn voor docenten

Pluspunten

Overzichtelijk en duidelijke informatie.

Meer singlereizen aanbieden

Pluspunten

Hele overzichtelijke website, fijn dat je de samenstelling van de groep kunt bekijken. Ook via de mail erg snel en goed antwoord op mijn vragen. Al met al dikke prima!

Paklijst online zetten voor bijzondere reizen, bijvoorbeeld naar de sneeuw. Handig om te weten wat je echt nodig hebt en dus nog aan moet schaffen.

Pluspunten

duidelijke info en snelle website

Pluspunten

Overzichtelijke site. Heldere informatie.

Pluspunten

Mooi reisaanbod, snelle en persoonlijke reactie bij vragen. Duidelijke informatie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

De website is erg overzichtelijk, veel keuze.

Het is jammer om te zien dat er single reizen zijn voor HBO/WO. Persoonlijk vind ik dit een vorm van discriminatie en erg jammer om te zien dat er onderscheid gemaakt wordt. Uiteindelijk gaat het om hoe een persoon is en niet om een papiertje.

Pluspunten

Duidelijke en snelle website

Pluspunten

Mooie, informatieve website. Leuk team die je goed helpt.

Pluspunten

Erg vriendelijke medewerksters en goede service!

Pluspunten

Mooie duidelijk site. Gemakkelijk te boeken

Duidelijker aangeven of de reis op aanvraag is.

Pluspunten

Goede en duidelijke website en veel keuze in single wintersportreizen.

?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel Verschillende soorten vakanties

Als 25 jarige lastig iets te vinden omdat je net in een omslagpunt zit voor jongerenreizen en volwassen reizen

Pluspunten

Je kan al zien hoeveel mensen er meegaan en welke lleftijd deze mensen hebben. Ook staat er duidelijk bij vermeld dat dit kan wijzigen omdat mensen kunnen afzeggen o.i.d.. Ook staat er duidelijk vermeld hoeveel pistes welke kleur zijn, wat er waarschijnlijk welke dag gedaan kan worden.

Ik zou het fijn vinden om meer foto's te zien van het hotel waar je verblijft.

Pluspunten

Heel fijn dat er leeftijdsindelingen worden gemaakt. Er is veel keus. Al wordt de keus iets beperkter door kamer voor alleen gebruik, wat wel een voorwaarde is voor mij (en mijn leeftijdsgenoten dat vaak prefereren denk ik :-)). Verder moet ik nog e.e.a. ervaren. Weinig singlereiservaring nog. Hogeropgeleid spreekt mij aan! Vind ik heel positief. Sympathiek is dat je tot 6 wk van te voren nog kosteloos kunt annuleren. Dat maakt boeken laagdrempeliger.

Met 55 jaar voel ik mij soms tussen wal en schip. Ik denk dat er een grotere groep is die van bv 50 tot 69 is. en dan is het aanbod nog wat beperkt. Er zijn leuke skireizen, maar zonder kamer voor alleen gebruik vind ik geen optie.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA