top geholpen!

Wat spannend om een eerste vakantie alleen weg te boeken, gelukkig heeft het team me goed geholpen met filteren en mijn vragen snel en duidelijk beantwoord! Ik heb geboekt!Laat het aftellen maar beginnen!!!

Makkelijk

Makkelijk te boeken, makkelijk in vinden van alle informatie.

Alles duidelijk en overzichtelijk

Ze reageerden direct toen ik een vraag stelde via mail.

breed gamma, voor ieder wat wils

Duidelijke website, overzichtelijk. Breed gamma van aanbod. Stelt de reiziger op gemak, zeker diegenen die dit "avontuur" voor de eerste keer aangaan.

Snel en makkelijk geregeld

Snel en makkelijk geregeld. Duidelijk omschreven . Mooie prijs voor een mooie bestemming

Ik heb nog geen ervaring want het is de eerst keer dat ik boek bij singlereizen.nl

Toch is mijn eerste telefoongesprek met iemand van singlereizen.nl heel aangenaam overgekomen. Ik heb er dus ook alle vertrouwen in dat dit een goede en correcte reisorganisatie is.

Goed geregeld

Alles lekker geregelgd, geen zorgen achteraf

super organisatie

Op de site heel gemakkelijk je keus in te vullen waardoor je gelijk in de categorie komt die bij jou past, dus niet aldoor scrollen. Duidelijk en overzichtelijk alles beschreven. Komt heel vriendelijk over.

Top service!

Zowel bij mijn vorige single reis naar Macedonië en mijn aankomende reis naar Lapland, heel duidelijk op de hoogte gebracht per mail, ook worden vragen snel beantwoord. De vorige reis was zo goed georganiseerd, dat ik sta te popelen om weer mee op reis te mogen gaan.

Duidelijke website

Uitgebreide en duidelijke informatie over de reizen en de algemene zaken. Voor mij zou het handig zijn geweest als ik ook op gewenste vakantiedatum of -maand had kunnen zoeken.

overzichtelijk

Overzichtelijke website en fijn dat je kunt zien wat de leeftijd is van reizigers die al geboekt hebben. Ook een fijne omschrijving van de activiteiten. Groot aanbod.

Topvakantie in Val Thorens

Ik ben een aantal keer met deze SingleSnow naar Les Menuires geweest. Heel leuk geweest dankzij begeleiders en de groep. Dit jaar naar Val Thorens (Les Balcons) geweest. Accomodatie was ok, als er iets mankeerde dan werd dat snel opgelost (zelfs met excuusbriefje en goedmakertje). Onze kok Leo verzorgde het onbijt en diner. Leo is een autoriteit in de keuken (e.o.). Hij wist iedere dag een heerlijk 3 gangen diner te bereiden. In onze groep waren ook mensen met dieetwensen en daar werd dan iets vervangend voor klaargemaakt. De begeleider was Joyce. Ze heeft iedere dag met ons geskied. Iemand was telefoon kwijt geraakt en zij heeft hem opgespoort (600 km pistes). Ze is bijzonder enthousiast zonder daarbij opdringerig te zijn. Joyce is zeer professioneel en proactief. In voorgaande reizen liet het kantoor wel eens steken vallen maar deze reis was alles helemaal prima. Voor mensen die alleen op wintersport willen maar toch het gezelschap van een groep willen hebben is een reis met SingleSnow een prima optie. Ook skiërs van 60 jaar en ouder zijn welkom wat niet bij iedere organisatie het geval is. Dankzij SingleSnow wederom een topvakantie.

singelreis

Duidelijke beschrijving van de vakantie Als je een vraag stelt krijg je netjes antwoord. voor mij de eerste keer dus wel spannend

spannend

in overleg gekozen voor bepaalde reis. Maar blijft even spannend. Nu hopen dat er nog plek is

duidelijk

Springt er gelijk uit, is duidelijk Goede informatie

Goede info

Eerste keer dus kan nog niet vergelijken.

Mooie duidelijke site.

Zeer duidelijke site en gemakkelijk in gebruik.

Gewoon geweldig

Verleden jaar, na een hele moeilijke verdrietige periode in mijn leven in het diepe gesprongen en een single reis geboekt bij jullie organisatie. Iets beters had me niet kunnen overkomen. Het was niet het zonnige weer van Samos, niet de mooie omgeving of de accommodatie maar de dynamiek van de groep die me weer mijn levenslust heeft terug gegeven. Wat kwam ik in een warm bad terecht onder de de supervisie van een schat van een reisleidster Suus genaamd. Heb nu net een reis geboekt naar Montenegro. Weet zeker dat me deze weer net zo goed gaat bevallen. Jullie organisatie voorkomt dan mensen die alleen zijn niet perse eenzaam hoeven zijn. Chapeau !!!!!

Book, go and enjoy!

Het boeken ging heel makkelijk, de groeps samenstelling is beduidend jonger dan elders waar ik meer energie van krijg. Heb er zin in, en shoestring lijkt me een fijne avontuurlijke organisatie!

1x meegeweest en goed bevallen.

Voor herhaling vatbaar.

Leuke reizen met leuke mensen

Leuk om op reis te gaan met gelijkgestemden

ik weet waar ik aan begin en hoop op een mooi einde

Het is goed overzichtelijk om jou droomvakantie te vinden!

Alleen maar toch samen

Duidelijke site met van alle soorten trips. En je weet altijd, je eet nooit alleen. Doe je ding, proost en geniet. Je bent alleen maar toch samen.

Lekker op vakantie in het voorjaar....

Na heel wat sites te hebben bekeken was ik blij dat ik op de site van singlereizen nog een leuke, beschikbare reis vond om in mei nog even lekker van vakantie te gaan genieten. Omdat ik helaas wat ouder wordt, is het steeds lastiger een reis te vinden waarbij ik nog gewoon leuke dingen kan doen in de vakantie. Blij dus met de 5 jaar uitloop bij de leeftijdscategorie.. houden zo of nog iets meer hogere leeftijden.

Lastig juiste datum terug te vinden

Mooie reizen, mooie foto's, wel jammer dat als je een reis hebt gevonden en kijkt bij slaapmogelijkheden dat de datum van de reis dan steeds weer goed opgezocht moet worden. Het programma gaat dan terug naar de eerste reis.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA