Mooie reizen, mooie foto's, wel jammer dat als je een reis hebt gevonden en kijkt bij slaapmogelijkheden dat de datum van de reis dan steeds weer goed opgezocht moet worden. Het programma gaat dan terug naar de eerste reis.
Heel erg bedankt voor jouw review! Ontzettend gezellig dat je met ons mee gaat! Wat vervelend dat je dat zo hebt ervaren, daar gaan we zeker naar kijken! Wat een gave reis heb je uitgekozen! Een heerijk vooruitzicht! Wij wensen jou alvast een hele fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Alles duidelijk uitgelegd en beschreven per onderwerp. Superfijn dat je het aantal deelnemers en de leeftijden kunt zien bij alle reizen. Bij skivakanties misschien nog een fijne toevoeging om te kunnen zien hoeveel deelnemers beginnend of ervaren is.
Onwijs bedankt voor jouw 4-sterren review! Super leuk dat je met ons mee gaat op wintersport! Wat een gave reis! Tips zijn altijd welkom, nemen we zeker mee! Wij wensen jou een hele fijne wintersportreis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Inloggen, land bepalen, leeftijd aangeven, kiezen tussen zon of wintersport en direct komen de mogelijkheden naar voren. Ook een inzicht in groepssamenstelling. Ja, prima web site
Wauw een 8! Super bedankt voor deze fijne review! Ontzettend fijn om te lezen dat alles zo duidelijk voor je was op onze website! Wij wensen jou dan ook een onwijs fijne vakantie! Geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Alles gaat vrij makkelijk alleen als je naar sommige pagina’s gaat geeft de site een error, en moet je weer opnieuw beginnen. Tuurlijk is het gelukt, alles wordt duidelijk beschreven.
Super bedankt voor jouw review! Wat fijn om te lezen dat het gelukt is om jouw singlereis te boeken! Vervelend van de error.. Daar gaan we zeker even naar kijken! Super gezellig dat je met ons mee gaat! Geniet van jouw vakantie! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Ik heb verschillende websites bezocht en ik vond het op de site van singlereizen duidelijk, ik kon alles vinden wat ik graag wou weten. Het is voor mij de eerste keer ik hoop dat de vakantie een onvergetelijke reis wordt met mooie herinneringen.
Wauw een 9! Onwijs bedankt voor deze mooie review! En super leuk om te lezen dat je voor de eerste keer met ons mee gaat! Dat wordt zeker een hele gave reis! Onwijs veel plezier gewenst op vakantie, geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Leuke en duidelijke site om een vakantie naar je zin te vinden. Wintersport is altijd leuk dus zal zeker wel goed komen.
Heel erg bedankt voor deze review! Super fijn om te lezen dat alles zo duidelijk voor je was! En wat leuk dat je dit jaar met ons op wintersport gaat. Onwijs gezellig dat je erbij bent! Wij wensen jou een hele fijne vakantie! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Al die diverse keren hele leuke en goede reis reisleiding gehad Daarbij vind ik het prettig om op Schiphol af te spreken en samen door de douane enzovoort te gaan. Ook de app vooraf vind ik prettig zodat je eventueel samen naar Schiphol kunt rijden en parkeren. Vaak mooie locaties met veel mogelijkheden om te recreëren of te bezichtigen.
Heel erg bedankt voor deze mooie 8! Super leuk om te lezen dat je dit jaar weer met ons mee gaat! Dat vinden wij onwijs gezellig! Wij wensen jou dan ook een hele fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Middels deze site heb ik eenvoudig verschillende singlereizen kunnen vergelijken. Het boeken ging snel en de groepsgrootte zijn ideaal. Op naar een mooie reis.
Super bedankt voor jouw 4-sterren review! Wat fijn om te lezen dat het zoeken naar jouw singlereis goed is gelukt! Onwijs veel plezier op jouw vakantie, geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
De informatie op de website wordt overzichtelijk weergegeven. Het is makkelijk om te kunnen zien voor een reis wat de verschillende vertrekdata zijn en ook de informatie te krijgen over de personen die de reis al hebben geboekt.
Wauw een 10! Super bedankt voor jouw review! Wat fijn dat alles zo duidelijk voor je was! Super gezellig dat je erbij bent. Wij wensen jou een onwijs fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Een mooie beschrijving van een reis met veel mogelijkheden, waar ik meteen enthousiast over werd.
Super bedankt voor jouw mooie review! Een 10! Wat onwijs leuk om te horen dat je er zoveel zin in hebt! Super gezellig dat je met ons mee gaat. Heel veel plezier gewenst op jouw singlereis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Hoewel het grootste deel makkelijk te boeken en duidelijk was was het toch wel fijn geweest als er een duidelijker bedrag was voor de reis en annuleringsverzekering.
Super bedankt voor jouw review! Wat leuk dat je met ons mee gaat op singlereis, super gezellig! Wij nemen jouw tip zeker mee, dat vinden we alleen maar fijn. Wij wensen jou een onwijs fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Het is een duidelijke website en ik krijg meteen zin om naar de sneeuw te gaan. Het is wel spannend omdat dit mijn eerste reis alleen is. Na lang twijfelen toch de keuze gemaakt om het te doen en de sneeuw op te gaan zoeken met andere leeftijdsgenoten. Nu al zin in!
Super bedankt voor jouw mooie review! Een 9, daar zijn wij ontzettend blij mee! Super leuk om te lezen dat je voor het eerst met ons mee gaat, hartstikke gezellig! Dat moet een super toffe reis worden met een gezellige groep. Wij wensen jou een onwijs fijne reis toe in Oostenrijk! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Dit wordt mijn eerste reis met Single reizen, dus over de uitvoering kan ik nog niets zeggen. Heb er alle vertrouwen in!
Wauw een 10! Bedankt voor deze onwijs mooie review! En wat leuk om te lezen dat je voor de eerste keer met ons mee gaat, super gezellig! Dat gaat vast een onwijs gave reis worden deze zomer! Onwijs veel plezier gewenst! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Ik heb ook bij one 2 gether op de site gekeken omdat ik de laatste keer ook met singlereizen naar Griekenland ben geweest en dat ging ook via one 2 gether reizen. Maar ik vind de singlereizen site beter als van hun want bij jullie kan je ook de samenstelling van de groep zien en dat kon ik bij one 2 gether niet en dat fint ik heel fijn vandaar dat ik gewoon ook bij jullie geboekt heb. Groetjes Fred Bos
Super bedankt voor deze mooie 5-sterren review! En wat een gaaf vooruitzicht, een reis naar Lapland! Wij wensen jou heel veel plezier op singlereis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Gemak en duidelijkheid van de website, en communicatie met medewerkers is geweldig. Dus dat belooft wat voor mijn 1e reis met jullie.
Super bedankt voor jouw mooie review! En wat fijn om te lezen dat de site zo duidelijk voor je was. Harstikke gezellig dat je er voor de eerste keer bij bent! Wij wensen jou een onwijs fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Over de reis kan ik nog geen zinnig woord zeggen maar zie erg uit naar de bestemming!
Wauw een 10! Onwijs bedankt voor deze review! Dat wordt zeker een super toffe reis! Heel veel plezier gewenst! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Dit wordt mijn 1e keer alleen op vakantie. De eerste vakantie die naar aanleiding van mijn ingevulde voorkeuren op mijn scherm kwam, is alles wat ik zocht. Dus meteen geboekt, ging super soepel en ik heb er nu al zin in!
Super bedankt voor jouw mooie 9! Super leuk om te horen dat je voor de eerste keer met ons mee gaat! En wat fijn dat je meteen jouw droomvakantie hebt gevonden. Wij wensen jou dan ook een onwijs fijne reis toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Ik heb een super goede ervaring met Single reizen. Ze denken goed mee en denken vooral in oplossingen.
Wauw super bedankt voor jouw mooie review! Wij zijn super blij om te horen dat jouw ervaring met ons zo goed is! Wij wensen jou onwijs veel plezier op singlereis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Twee jaar geleden ging ik al eens mee.... Gigantische ervaring! Leuke groep, goeie sfeer mede met dank aan onze groepsleider Jos. Héél goed geskied... Vorig jaar wou ik eens iets anders doen maar dat heeft mijn vorige ervaring niet overtroffen. Dus schrijf ik mij dit jaar weer bij jullie in.
Wat een leuke review! Super bedankt voor jouw mooie 10! En wat ontzettend leuk om te horen dat je voor de tweede keer met ons mee gaat. Fijn dat de vorige singlereis zo goed was bevallen, dit jaar zal het ook weer een topreis worden! Geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke omschrijving van de reis. Wat kan je verwachten? Goed overzicht van locatie en reisplanning. Voor mij ook een pluspunt dat de vakantieweek ook ruimte overlaat voor eigen invulling.
Wauw een 10! Onwijs bedankt voor deze mooie review Annelies! Wat fijn om te horen dat alle zo duidelijk voor je was en dat de reis helemaal bij je past! Daar worden wij natuurlijk super blij van! Geniet van jouw heerlijke singlereis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Boeken bij singlereizen is heel gemakkelijk, er is veel keuze en ook voor elke leeftijd. top
Wauw een 8! Super bedankt voor deze mooie review. En wat heb jij een ontzettend leuke singlereis gepland! Wij wensen jou alvast een hele fijne vakantie! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
de website vind ik erg duidelijk, ik vind het ook prettig dat alles inclusief is, ook de reis. Het programma ziet er heel gevarieerd uit. Wat mij betreft hadden de groepen ook qua leeftijd wel wat gevarieerder gemogen. ik ben graag ook onder jonger mensen. Juist uitwisseling tussen jong en oud kan een waardevolle bijdrage leveren.
Wat een mooie review! Super bedankt Madeleine! Wat fijn om te lezen dat alles zo duidelijk voor je was en je een mooie reis hebt uit kunnen kiezen. Tips zijn altijd welkom en dit nemen we dan ook graag mee! Wij wensen jou een onwijs fijne reis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Portugal was echt super leuk en geweldige reisleider. Italië was ook geweldig en ook de reisleider was top. Nu veel zin in mijn derde single reis ;-)
Super leuk om te horen dat je voor de derde keer met ons mee gaat, onwijs gezellig! Wat leuk om te lezen dat je vorige reizen zo goed zijn bevallen! De derde reis zal ook zeker een topvakantie worden! Geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
eenvoudig en overzichtelijke website met voldoende aanbod voor iedere leeftijdscategorie
Onwijs bedankt voor deze review Mark! Met een 10 zijn wij natuurlijk ontzettend blij! En wat fijn dat het allemaal zo duidelijk voor je was. Wij wensen jou onwijs veel plezier op jouw singlereis! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Voldoende keus (eigenlijk te veel) en veel variatie en ik moet nog bekijken of de vakantie bevalt. Ik heb er wel ontzettend veel zin in.
Wauw een 10! Heel erg bedankt voor jouw mooie review Wenda! Daar zijn wij ontzettend blij mee! Wat een heerlijke singlereis heb jij als vooruitzicht! Geniet ervan! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA
Click here to view our Thuiswinkel Reviews certificate.