Alle reizen op 1 plek

Fijn om alle singlereizen op 1 plek te kunnen bekijken en zo makkelijker te kunnen vergelijken en boeken. Ik heb nog nooit zo snel een vakantie geboekt!

Met gemak boeken, later betalen, en antwoord op mijn vraag snel gevonden.

Het is fijn om te lezen wat een vakantie inhoud, zodat je de mogelijkheid krijgt er een beeld bij te krijgen. Reviews van andere reizigers zijn ook prettig, maar niet elke bestemming heeft (dezelfde aantal) reviews. Dus soms moet je even wat mazzel hebben. Dat ik later kan betalen is zeker een pluspunt, zo kan ik met gerust hart boeken, zonder me al direct druk te maken het geld te hebben (uiteraard wel in de gaten houden wanneer je hoeveel moet betalen ;) ). Daarnaast had ik nog wat vragen en in tegenstelling tot veel andere websites, waar ik vaak onnodig lang moet zoeken, had ik het bij Singlereizen snel gevonden. De website is goed overzichtelijk. Dat gezegd hebbende, heb ik nog wel het idee dat de vakantie-filter wat meer opties mag hebben. Hier wil ik best mee over in gesprek voor meer details.

Overzichtelijke en duidelijke site

Ik kon makkelijk zoek termen in vullen en aantikken. Dit heeft er voor gezorgd dat ik binnen 30 minuten een vakantie heb geboekt :).

Snel geboekr

Na net even rondneuzen heb ik zonder nadenken de reis naar Curaçao geboekt via single reizen, de doorslag waren alle positieve recenties!

Het boeken ging gemakkelijk

De info op de website is duidelijk. Alles staat duidelijk aangegeven en het boeken ging gemakkelijk. Meteen na het boeken had ik de bevestiging al in mijn mailbox. Ik heb er heel veel zin in.

Goed!

Al eerder met Singlereizen op vakantie geweest en hierover alleen maar positief.

Duidelijke fijne info!

Duidelijke omschrijvingen over de verschillende reizen. Vorig jaar voor het eerst via singlereizen geboekt en zo bevallen dat ik dit jaar weer heb geboekt. Het motto alles mag, niets moet, is me echt bevallen.

tot zover een top ervaring.

Heb echt net geboekt, ben benieuwd hoe het gaat bevallen. Diverse vragen vooraf via de mail gesteld, werden vlot en na tevredenheid beantwoord.

Duidelijke reisomschrijving, gunstige prijs en makkelijke te reserveren.

De reis wordt duidelijk omschreven, waar ik enthousiast en blij van werd. De kosten zijn gunstig en het reserveren was eenvoudig te doen.

eerste keer, ging heel makkelijk

Prettig

Fijne organisatie, met vragen goed bereikbaar. Fijne site met info die je ook graag wilt weten.

Gebruikersvriendelijk

De website was makkelijk vindbaar. Duidelijke info en eenvoudig in te vullen. Heel erg gebruikersvriendelijk

Ik zag deze reis en dacht doen and I did :-)

Hele gemakkelijke toegankelijke uitnodigende site. Ik had al ervaring met reizen singles + kids, altijd hele geweldige reizen geweest voor mijn zoon en mijzelf! Good memories!

Nog niet meegeweest, wel geboekt voor augustus

Boeken gaat makkelijk. Leuke reizen zitten er bij. Voor mij de eerste keer met Singlereizen

Super makkelijk en gebruikersvriendelijk

Het systeem werkt snel en heel overzichtelijk, heb nu al zin in de reis.

Alles is overzichtelijk en je krijgt er meteen zin in om weg te gaan!

Single reizen is een prettige site waarin je in een oogopslag kunt vinden wat je zoekt. Met de filters kun je snel en gemakkelijk aangeven welke leeftijd je bent, welke periode en wat voor soort vakantie je zoekt.

super

heb al eerder bij single reizen geboekt,en dat is goed bevallen,de reizen waren top,deskundige reisleiding dus ik kijk er weer naar uit.

Mindblowing

Al mijn 3e keer met deze organisatie. Gewoon TOP!!

Duidelijke en makkelijk

Precies de informatie die ik nodig had om een keuze te maken.

Heel overzichtelijk

Prima website, makkelijk te boeken

Zeer overzichtelijke site

Heel prettige zoekfuncties, werkt snel met selecties Duidelijke reisinformatie, makkelijk te lezen

Supersnelle boeking methode, geen ingewikkeldheden - goede site

Een fijne plezierige boekingssite! Makkelijk en snel er erg fijn dat alle up-to-date gegevens zichtbaar zijn zoals een indicatie van het reisgezelschap (o.a. leeftijden) het aantal deelnemers en de diverse extra keuzes.

Aanbod en periode sluit perfect aan bij mijn wensen!

Jullie aanbod sluit perfect aan bij de periode dat ik vrij ben. Een schot in de roos dus.

overzichtelijke site en leuke reizen

De site is overzichtelijk en er staan leuke reizen op. helaas is de site wel traag met name als je een filter ofzo wil toevoegen. Het zou fijn zijn als er meer reizen zouden zijn die 15 dagen duren.

Heel erg goed!

Alles was netjes en goed overzichtelijk.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA