Duidelijk en overzichtelijk

Voor de eerste keer opzoek naar een singlereis. Singlesreizen heeft voor ieder wat wils. Ik raakte al snel enthousiast. En de vragen die er waren, werden heel vriendelijk beantwoord door de dames bij de klantenservice.

Duidelijke, overzichtelijke website, voldoende informatie wordt verstrekt.

Al een aantal reizen via Singlereizen.nl gehad, prima bevallen, service prima, duidelijke informatie wordt verstrekt en top vakanties gehad!

overzichtelijk en duidelijk

je kan makkelijk vinden waar je naar op zoek bent door de makkelijk te gebruiken filters en de reizen zijn duidelijk omschreven.

Een duidelijke website met veel nuttige info over de reizen.

Dit is de eerste keer dat ik een singlereis boek. Dus best wel even wennen. Maar alle dingen die ik wilde weten, heb ik kunnen vinden op jullie website. Ook de info over de groepssamenstelling vind ik fijn om te weten. Dat geeft vertrouwen dat de reis erg mooi zal zijn. Ik ga het meemaken!

Boeken gaat eenvoudig en de reis daar kijk ik naar uit. Wat een leuke activiteiten.

Eerste reis met deze organisatie !

Duidelijke website met leuke reizen

Overzichtelijke website met een leuke keuze aan reizen. Fijn dat je de groepssamenstelling kan zien.

Zeer prettig boeken

Alles word goed beschreven nu hopen op een mooie vakantie!!

prima site, overzichtelijk en goede informatie

Fijne site. Je kunt op allerlei manieren/ criteria zoeken, heel handig. Ook het kopje 'vraag het ons' werkt goed; vaak dezelfde dag nog antwoord!

fijne site prettig en goed overzichtelijk. top

Dit is mijn eerste keer dat ik boek op deze site. De omschrijving zoals die er staat was erg duidelijk en goed overzichtelijk. Was ook snel overtuigt hier te kunnen boeken.

Duidelijk, overzichtelijk. Alle informatie die nodig hebt staat erin.

Heel prettig!

Goed informatie, fijne update over status vakantie

Fijne informatie op de site, heel duidelijk. Reviews van de vorige ervaringen zijn fijn om te lezen en helpen zeker om je keuze te maken. Ik ben een persoon die liever alles zelf uitpluist voordat ik op vakantie ga. Door de combinatie van de uitleg en de reviews lijkt het top geregeld te zijn. Beter dan dat ik gelezen heb op de site van andere reisorganisaties.

Heldere site, direct antwoord op gestelde vragen in mail.

Jammer dat ik niet duidelijke informatie kon vinden over het verloop wat betreft corona. Voor de rest een heldere site. Ik kreeg ook vriendelijk en duidelijk antwoord op mijn gestelde vragen per mail.

duidelijk, goede en gebruiksvriendelijke site

De vakanties op data selecteren is makkkelijk. Verder zijn de selectie creteria goed en overzichtelijk. Als ik dan 1 minpuntje mag geven is dat de site niet heel snel is. Maar resume is het een goede en gebruiksvriendelijk site.

Overzichtelijk

Overzichtelijke website en helder proces van boeken. Leuk aanbod. Ik zou het wel fijn vinden om rechtstreeks te kunnen filteren op leeftijd.

Veelbelovend

Ik ben nog niet eerder met singles reizen op vakantie geweest maar de omschrijving van de reis klinkt veelbelovend en de boeking verliep zeer eenvoudig.

Snelle en duidelijke site en klantenservice!

Bij vragen over de reis werd snel en duidelijk gereageerd. Hierdoor werd mijn twijfel weggenomen en heb ik toch geboekt! Deze reisorganisatie kwam op mij beter over dan anderen. Meer vrijblijvend, minder verplichtingen.

altijd top

top

Overzichtelijke website, nuttige info en reviews. Boeking is zo geregeld.

Overzichtelijke website, nuttige info en reviews. Boeking is zo geregeld.

Zeer duidelijk en groot aanbod

Voor het eerst geboekt bij Singlereizen.nl en ontzettend positief. De website is duidelijk en alle informatie is terug te vinden. Daarnaast ook een groot aanbod, zodat er voor iedereen iets is naar zijn of haar wens. Ontzettend benieuwd naar de reis zelf!

Zeer goed overzicht, groot aanbod en makkelijk boekbaar

Zeer goed overzicht, groot aanbod en makkelijk boekbaar

zeer vriendelijk en vlugge dienst

Ik werd uitstekend geholpen op een vriendelijke manier. Ik kijk er enorm naar uit.

Goed, aardige en behulpzame klantenservice en een duidelijke site

Ik heb nu een vakantie geboekt, de klantenservice heeft mij met al mijn vragen kunnen helpen en de site is duidelijk, de meeste dingen zijn makkelijk te vinden en zo niet dan kun je ze bellen.

Aanmelding verliep soepel tot nu toe.

Ik vind 300 € meer voor de 1 persoons slaapruimte véél geld. Zeker als er nu geen andere optie is.

supersite voor singles

duidelijke en overzichtelijk. Kort en krachtig maar waar!!!

Een prima gebruiksvriendelijke website

De website is heel gestructureerd waardoor ik snel tot een keuze kon komen. Ik vond het ook handig om in deze tijd te kunnen bieden voor de optie Veilig Reizen.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA