Ik vind de website zeer overzicht, zeer uitgebreid en het reserveringssysteem makkelijk!
Wat fijn om te lezen dat je de website overzichtelijk en uitgebreid vindt. We gaan ons best doen om er een heerlijke vakantie van te maken! Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
Goede en overzichtelijk aanbiedingen, duidelijk, snel en altijd goede service.
Dag Marcel, Wat goed om te horen dat je de website prettig en overzichtelijk vindt. Het duurt nog een paar maanden, maar voor je het weet zit je heerlijk in de Griekse zon. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ik vind de organisatie en website stimulerend, al is het eng om alleen op vakantie te gaan, ik krijg er heel veel zin in. Duidelijk en persoonlijk proffesioneel antwoord op vragen.
Wat fijn om te lezen dat je onze organisatie en de website als duidelijk en professioneel hebt ervaren. Ik snap dat je het spannend vindt om alleen op vakantie te gaan, maar we gaan onze uiterste best doen om er een ervaring van te maken om nooit meer te vergeten! Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
Alles staat helder en duidelijk vermeld bij vragen is de klantenservice goed en snel bereikbaar een prettige ervaring om zo een reis te boeken.
Dag Niels, Wat leuk om te horen dat je onze website beoordeeld met een 10. We gaan aftellen naar de zomer en dan duimen we hard dat het zonnetje in België veel zal schijnen rond die tijd! Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Informatie is makkelijk te vinden en duidelijk omschreven.
Hoi Chantal, Wat goed om te lezen dat je gemakkelijk informatie hebt kunnen vinden op de website. Het is al bijna zover, nog een paar dagen aftellen en dan kun je daarna heerlijk gaan genieten van het zonnetje op Zakynthos. We gaan ons best doen om er een gezellige vakantie van te maken. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Hele makkelijke boeking, en duidelijkheid over hoeveel personen er al geboekt hebben en de verdeling tussen vrouwen en mannen.
Fijn om te lezen dat je het boeken als makkelijk hebt ervaren en dat je de groepsinformatie per reis duidelijk vindt. We gaan hard duimen dat de Nederlandse zon zich veel laat zien in augustus! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
voor het eerst alleen op reis, zodoende terecht gekomen op deze website. Ik vind het een hele fijne website om te bedienen, alles staat lekker duidelijk vermeld, veel informatie over de reis zelf en leuke foto's Ben heel benieuwd naar de reis heb er zin in!
Dag Rinske, Wat goed om te zien dat je de website met een 8 beoordeeld. Leuk dat je voor het eerst met ons mee gaat! Het is wel nog even aftellen tot de zomer, maar daarna ben je een hele leuke ervaring rijker :) Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Ze zijn erg behulpzaam wanneer je vragen hebt en ze reageren snel.
Wat leuk om te lezen dat we snel op je vragen hebben kunnen reageren. Over een maandje is het al zover... We gaan er een gezellige vakantie van maken op Zakynthos! Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
ik ben netjes terug gebeld en daar na kon ik al met al mij vragen terecht. vriendelijk en behulpzaam!!
Dag Yeshi, Wat leuk om te lezen dat je vriendelijk geholpen bent. Het is al bijna zover.. We gaan aftellen en dan zit je voor je het weet heerlijk in de Griekse zon. Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
Ik vind alles duidelijk en overzichtelijk omschreven. Daarnaast ziet het er in zijn geheel gezellig uit wat uitnodigt tot boeken. Met de mooie foto's en uitgebreidde omschrijving in het algemeen en de activiteiten die je kunt gaan doen was voor mij de beslissing om te boeken snel genomen.
Fijn dat je de website duidelijk en overzichtelijk vindt. Het is nog eventjes aftellen, maar daarna kun je heerlijk vakantie vieren. We gaan onze best doen om er een heerlijk vakantie van te maken in Montenegro. Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
Ik wist vrij goed wat ik wilde en kon op de site heel makkelijk de juiste filters aanzetten om de vele keuzes beperken, dat werkte heel handig. de informatie was relevant en op een makkelijke en aansprekende manier geschreven. Veel aanbod, voor ieder wat wils.
Dag Linda, Wat goed om te lezen dat je de website eenvoudig vindt en dat je via de filters een passende vakantie hebt kunnen kiezen. We gaan aftellen tot de zomer en dan kunnen we heerlijk gaan genieten van de vakantie. Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
zie hierboven
Wat fijn om te lezen dat je de website als makkelijk en duidelijk hebt ervaren. Het is nog maar ongeveer een maandje aftellen en dan kunnen we van de vakantie gaan genieten! Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
Wat een plezierig ervaring, om je telefonisch goed en met humor gelholpen te worden
Hoi Marcel, Wat leuk om te lezen dat je goed geholpen bent door Alexandra, we gaan het aan haar doorgeven! Hopelijk kunnen we in juli lekker gaan genieten op Zakynthos. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Gezien corona is het lastig om een vakantie te boeken. Echter geeft single reizen een duidelijke uitleg over de voorwaarden en krijg je je geld terug zonder problemen. Ik ga zeker vaker boeken via single reizen!!
Wat goed om te lezen dat je de uitleg over de voorwaarden als duidelijk hebt ervaren. Leuk dat je met ons mee gaat. Zodra er groen licht wordt afgegeven over het reizen gaan we aftellen en dan zit je voor je het weet heerlijk in de Griekse zon! Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
De site is erg overzichtelijk en duidelijk. Bij het bekijken van de site krijg je gelijk het gevoel, daar wil ik meer van weten. Ik heb dus ook best wel snel de beslissing genomen om met deze uitnodigende reis mee te gaan. Ik heb er zin in.
Dag Jolanda, Wat leuk dat je de beslissing hebt genomen om deze zomer mee te gaan zeilen. Fijn om te lezen dat je de website overzichtelijk en duidelijk vindt. Het is nog een paar maandjes aftellen, maar dan kunnen we heerlijk gaan genieten! Met avontuurlijke groetjes, singlereizen.nl
Het is een overzichtelijke en duidelijke site. Er zijn verschillende linken waar je je informatie die je wil weten, kunt vinden.
Fijn om te lezen dat je de website overzichtelijk en duidelijk vindt. Over een maandje is het al zover, dan kunnen jullie heerlijk gaan genieten in Zuid-Limburg. We gaan duimen dat de Nederlandse zon zich veel laat zien rond die tijd. Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
Ik vond het een heel leuk iniatief en betaalbaar wat singlereizen vaak niet zijn. Helemaal duidelijk is het mij niet met de vliegreis daarom dus een half sterretje minder. Maar ik vind het geruststellend dat er goed wordt ingesprongen op de Corona pandemie en wat dit mogelijk kan beteken voor een vakantie. Dat maakt het wel makkelijker om te boeken en er naar uit te kijken zonder het gevoel te hebben dat je een onnodig groot (financieel)risisco loopt.
Fijn om te lezen dat je enthousiast bent over onze website! Mag ik vragen wat je onduidelijk vond op de website met betrekking tot de vliegreis? Dan gaan wij meteen kijken wat we kunnen verbeteren. We gaan onze uiterste best doen om er een heerlijke vakantie in Slovenië van te maken. Met avontuurlijke groetjes, singlereizen.nl
Er wordt goed meegedacht bij vragen of wensen, de communicatie verloopt erg prettig en persoonlijk. Eerlijk over verwachtingen m.b.t. corona situatie (o.a. tot 3 weken voor vertrek gratis annuleren). Tot nu toe zeer tevreden! Ik heb de reis geboekt en heb alle vertrouwen in een goed verloop / afhandeling hiervan.
Wat fijn om te lezen dat je de communicatie als prettig hebt ervaren, gezellig dat je erbij bent deze zomer! Hopelijk kunnen we dit jaar heerlijk gaan genieten op het mooie Kreta. We gaan onze best doen om er een fijne vakantie van te maken. Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
heb nog geen ervaring met de reis, maar deze bovenstaande score gaat over de informatie vooraf over reis en boeking.
Fijn om te lezen dat je de informatie over de reis en de boeking beoordeelt met een 10! Leuk dat je met ons mee gaat dit jaar. Het duurt nog eventjes, maar daarna kunnen we heerlijk gaan genieten van de Italiaanse zon. Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
2 Jaar geleden boekte ik de reis naar Ohrid Macedonië. Echt een superervaring! Nu was ik op zoek naar een korte trip en meer dichtbij. Ik dacht onmiddellijk aan Singlereizen.nl en vond onder " Er even tussenuit " Hotel De Guldenberg in Brabant met activiteiten :) Alles online geboekt in volle vertrouwen *** Sabine uit Gent
Wat goed om te horen dat je vakantie naar Ohrid 2 jaar geleden zo een succes was! Gezellig dat je erbij bent in Brabant deze zomer. Nog een paar maandjes aftellen, maar dan kan de vakantiepret beginnen :) Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
Jammer genoeg zijn een wintersportvakantie en een voorjaarsvakantie in 2021 niet doorgegaan. Mijn vooruitbetaling is terugbetaald maar de vakantiekriebels blijven. Dus, niet getreurd maar gewoon weer naar leuke vakanties zoeken op de website van Singlereizen. Je kan er heel makkelijk een selectie doen van het soort reizen, kijken hoeveel mensen er al geboekt hebben en er is goede informatie over praktische zaken te bekijken over de reis. Ik heb er alweer zin in!
Fijn om te lezen dat je er weer bij bent deze zomer en dat je de website overzichtelijk vindt. Om je te bedanken dat je al zoveel jaar bij ons je vakantie boekt, hebben wij een kleinigheidje op de bus gedaan wat over 2 a 3 dagen bij je wordt bezorgd! Wat jammer dat je wintersport- en voorjaarsvakantie niet door zijn gegaan dit jaar. We verwachten dat de vakantie in Nederland wel door kan gaan! Hopelijk gaan we binnenkort langzaam weer richting de onbezorgde vakanties. Met avontuurlijke groetjes, singlereizen.nl
Het is voor mij de eerste keer, dat ik een singlereis boek.
Wat leuk dat je voor het eerst bij ons hebt geboekt. Fijn om te lezen dat je de website eenvoudig en duidelijk vindt. We kijken uit naar de reis in Brabant! Zonnige groetjes, singlereizen.nl
Ik werd hierop gewezen door een reisorganisatie die niet aan mijn wensen kon voldoen. Blij met de tip want nu heb ik een passende vakantie gevonden!
Fijn dat je bent doorverwezen en bij ons wel een vakantie hebt gevonden die goed bij je past! Nog even aftellen, maar dan gaan we heerlijk genieten van de Griekse zon. Met zonnige groetjes, singlereizen.nl
Gisteren 2 keer het hele boekingsproces doorlopen, en twee keer het hele proces doorlopen en twee keer niet af kunnen ronden. Via laptop geen problemen
Dank je wel voor het doorgeven, de programmeur is er mee bezig! Gelukkig zijn de boekingen wel in het systeem goed binnengekomen. Je plekje is gereserveerd voor weekendje Brabant. Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Goede uitleg over de reis en de bijkomende kosten. Het lijkt me een hele leuke vakantie waarin je ook je eigen tijd in kan delen. Ik heb er reuze zin in!
Wat fijn dat je alle informatie gevonden hebt op de website. We gaan ons best doen om er een leuke zonvakantie van de maken, zeker met veel ruimte voor eigen tijd! Laat september maar komen. Zonnige groetjes, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA