Duidelijke omschrijving van de reis.
De informatie die jullie geven is motiverend om dit weekend te boeken!
Single reizen heeft een mooie en duidelijke website. Ik moet helaas in het hoogseizoen op vakantie, en dan is de keuze niet reuze. Verder vind ik het fijn dat je op leeftijd kunt selecteren, en dat je ook kunt zien of er al boekingen zijn gemaakt. Kortom dat spreekt mij allemaal aan. Vind het de 1e keer alleen op vakantie gaan ook enorm spannend. Maar ga het in februari voor het eerst ervaren hoe dat is.
De site van Singlereizen is makkelijk in gebruik door de zoekfunctie en overzichtelijk door de manier waarop de informatie wordt verstrekt. Precies genoeg po de juiste plekken.
Website is gebruiksvriendelijk. Vandaag telefonisch behulpzame medewerkerster van Singlereizen.nl gesproken. Zij dacht mee en kon mijn vragen goed beantwoorden.
Fijn om te lezen dat je telefonisch goed geholpen bent. Wij vinden het leuk dat je deze zomer gezellig mee naar Macedonië gaat. Met zomerse groetjes, Singlereizen.nl
aan de telefoon goed geholpen en enthousiaste medewerker. Duidelijke en overzichtelijke website. Leuk dat de groep samenstelling geregeld wordt bijgewerkt zodat je op de hoogte blijft van wie er mee gaat.
Bedankt voor je enthousiaste review over onze medewerker en de website. Het is nog maar 58 nachtjes slapen en dan gaat je wintersportvakantie beginnen :). Leuk dat je er gezellig bij bent. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Het enige wat ontbreekt zijn eigenlijk wat meer voorbeeldfoto's van soortgelijke accommodaties waar we gaan slapen. Kan de reis nog niet beoordelen, maar heb nu al zin om in de bergen te ontwaken, te ontbijten en boven als eerste op de piste te staan (i.p.v beneden in de rij bij de lift.....en dan lekker de hele dag skiën:-)
Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review. Het klopt inderdaad dat er maar 3 foto's staan van de verschillende accommodaties. Ik ga bij een collega om meer foto's vragen, bedankt voor de tip. Na je vakantie ontvang je een mailtje om de vakantie zelf te beoordelen. Nog een kleine 6 weken en dan word je wakker boven op de berg :-). Bij deze wens ik je alvast een hele fijne huttentocht in Italië. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
alles helder en duidelijk en snel antwoord op mijn vragen
Leuk om te lezen dat je snel geholpen bent met je vragen. Het is nog maar 67 nachten slapen, maar dan gaat je HBO-WO wintersportvakantie beginnen. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Gezien het feit dat ik in het buitenland woon had ik bij de door mij geboekte reis geen vlucht nodig. Dat was totaal geen probleem, er werd gewoon een heel redelijk bedrag van de factuur afgehaald. Heel flexibel en service minded. Top! De website is duidelijk en plezierig om doorheen te 'bladeren'.
Fijn dat alles gelukt is om de reis passend te maken bij jouw wensen. Het is nog even geduld hebben, maar dan staat deze zomer een schitterende wandelvakantie naar Santiago klaar voor jou. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
duidelijke en volledige informatie, gemakkelijk toegankelijk; prettig dat er niet direct betaald hoeft te worden. Fijn dat zichtbaar is hoe de groepssamenstelling is!
Ik heb nog geen ervaring met single reizen daar ik al een aantal jaren weduwe ben en de stap niet durfde te wagen. Ik hoop dat ik een fijne vakantie zal hebben in juni en dat dit dan voor herhaling vatbaar is!,
Website geeft voldoende informatie wat er te verwachten is bij welke reis. Tevens informatie over reisgenoten is nuttig. Vertrekdata selecteren handig als dit per maand ingesteld kan worden.
De informatie op de website is duidelijk en overzichtelijk. De boeking ging zeer voorspoedig.
Fijn dat je alle informatie overzichtelijk hebt kunnen vinden op de website. Leuk dat je zo last minute je wintersportvakantie hebt geboekt. Je hoort zo snel mogelijk of alles akkoord is, dan kan het aftellen tot aanstaande vrijdag beginnen. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Ik had vrij snel jullie website gevonden onder single reizen. De website was duidelijk, het voelt vertrouwd bij jullie te boeken, en ik had snel kunnen beslissen. Het is fijn dat je ziet hoeveel mensen er al in de groep zitten(geboekt ). Zeker omdat ik uit Curacao moet komen en wel graag wil dat de gekozen reis veel kans heeft om vol te geraken. Ik hoop dat de reis net zo gemakkelijk en professioneel gaat worden als de boeking.
Heel erg bedankt voor je enthousiaste review over onze website en vindbaarheid. Afgelopen jaar is de wandelvakantie naar Compostela 2x vertrokken, hiervan hebben wij positieve reacties gekregen. Ook dit jaar gaan wij 2x ons best doen om de reis tot in de puntjes goed te verzorgen en van alle gemakken te voorzien. Het is nog even geduld hebben, maar in oktober zal het zover zijn. Met sportieve en avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Duidelijke site en de dame van de klantenservice zeer vriendelijk!!! Erg fijn:-)
Bedankt voor alle complimenten. Ik zal zorgen dat de dame, die jij hebt gesproken, het compliment ontvangt. Leuk dat je mee gaat op de wintersportvakantie naar Saalbach-Hinterglemm. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Website ziet er erg leuk uit en maakt het boeken van een reis aantrekkelijk. Spannend, want het is voor mij de eerste keer om een single reis te boeken. Het boeken op zich gaat bijzonder snel en makkelijk, zonder overbodige ingewikkeldheden. Hoop dat mijn reis net zo leuk wordt!
Bedankt voor je uitgebreide review over onze website. Fijn om te lezen dat je het gemakkelijk en aantrekkelijk vindt. Wij begrijpen dat zo'n eerste keer heel spannend is, daar ben je ook zeker niet alleen in. Je ontvangt bij deze reis na je boeking een link naar het online forum, ook wordt er een week voor vertrek een groepapp aangemaakt. We horen wel eens dat dat al een beetje de spanning wegneemt, doordat je al wat contact krijgt met groepsgenoten. Je mag ons ook altijd even bellen of mailen, geen enkel probleem. Nog ongeveer 6 weken en dan gaat je wintersportvakantie beginnen. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Zeer duidelijke website, veel informatie, eenvoudig te boeken
Heel fijn om te lezen dat je de website zo duidelijk en eenvoudig vindt. Ook goed om te lezen dat je veel informatie hebt gehad bij de reis. Met vriendelijke groetjes, Singlereizen.nl
Ik vind de informatie prettig leesbaar en de boekingsmogelijkheid is goed en toegankelijk.
Kosten gemaakt door verkeerde info van singlereizen en vervolgens doen ze niets om het op te lossen en reageren zelfs niet op emails. Nooit meer singlereizen!
de site ziet er aantrekkelijk uit, het zoeken van een geschikte reis ging makkelijker dan bij andere sites
Ik heb alles kunnen vinden wat ik zoek, heb zin in mijn reis!
Duidelijke beschrijving van de reis en alle benodigde informatie aanwezig. Heel ruim aanbod.
Veel informatie. Dat is geweldig en maakt kiezen eenvoudig
In de drukke periode van de voorjaarsvakantie zag ik bij andere organisaties (bijna) geen reizen aangeboden. De informatie was helder en het boeken eenvoudig. Ik heb er zin in!
Vragen over de reis waar ik interesse in had kon ik telefonisch stellen. Het was druk dus er werd gevraagd of ik terug gebeld mocht worden. Ik werd al binnen een paar minuten gebeld en werd vriendelijk en uitgebreid ter woord gestaan. Mijn vragen zijn beantwoord en ik heb net de reis definitief geboekt :)
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA