Pluspunten
super service, snelle antwoorden, staan klaar
Pluspunten
prima verzorgde reis voor een scherpe prijs.
Verbeterpuntenoverstaptijd in Eindhoven op de heen-en terugreis is echt te lang.
Pluspunten
Vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en per mail
Pluspunten
Skipas inbegrepen in de prijs
Pluspunten
zeer vriendelijk personeel die graag voor je te werk gaan en goede informatie kunnen geven.
Verbeterpuntenmisschien iets meer informatie over de reizen op de pagina's.
Pluspunten
1ste keer dus nog geen ervaring
VerbeterpuntenWebsite ziet er goed en overzichtelijk uit.
Pluspunten
overzichtelijke site, fijn dat je kunt zien hoeveel mensen er al geboekt hebben met daarbij de leeftijd en geslacht
Verbeterpuntenmisschien na de vakantie, maar tot nu toe geen verbeterpunten
laat zien dat singlereizen ook villa vibes is dat scheelt een hoop uitzoekwerk.
Pluspunten
Uitstekende website, reizen zijn duidelijk en de boeking verloopt soepel.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Heel klantvriendelijk
Bedankt voor deze hele mooie beoordeling Karin! Wij zijn hier heel blij mee en wensen je alvast heel veel plezier. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Bedankt voor het prachtige cijfer! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
duidelijk en helder verhaal , reviews lijken zuiver
Hallo Bart, bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Wij zijn hier heel erg blij mee en wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Bedankt voor je beoordeling! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Vera, fijn dat je de beoordeling hebt ingevuld. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Bedankt voor je beoordeing Marian! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Keurig te woord gestaan. Leuk enthousiast hoe men reageerde op mijn aanmelding.
Bedankt voor je complimenten! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Ik ben nog nooit op single reis geweest, maar deze aanbieder geeft een mooie prijs voor de reis, meestal is alleen reizen erg duur.
Hallo Priscella, wat fijn dat je een leuke vakantie hebt gevonden in ons aanbod! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Niks op aan te merken
Bedankt voor je beoordeling en alvast een hele fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke website en heel leuk dat je kunt zien wie er meegaat qua geslacht en leeftijden!
VerbeterpuntenDat weet ik niet want de factuur moet nog komen en ik ben nog niet op de geboekte reis geweest :)
Hallo Sandra, bedankt voor je complimenten! Na je vakantie ontvang je een mailtje zodat je ook een review kunt invullen nadat je op reis bent geweest. Wij zouden het fijn vinden als je deze ook wilt invullen. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke website. Groot aanbod.
Bedankt voor je complimenten Hannie! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site
VerbeterpuntenNog niet gevonden, eerste de reis maar eens ervaren... :-)
Hallo Jeffrey, bedankt voor je beoordeling. Deze beoordeling gaat over de website en het contact mocht je dat met eens van onze medewerkers hebben gehad. Na ja vakantie kun je natuurlijk ook jouw reiservaring delen. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
ik ben nog niet met vakantie geweest, dus kan er nog niet teveel over kwijt. Maar de site is duidelijk, nodigt uit en bied genoeg opties. Ik was op zoek naar een actieve vakanties met cultuur. Deze heb ik gevonden en geeft mij een enthousiast gevoel, dat kreeg ik bij veel andere websites niet.
Verbeterpuntensoms is het wat overdreven. Dat je al van te voren aangeeft dat iets fantastisch is. Of, als dit geen topvakantie is? Persoonlijk vind ik dit afbreuk doen aan de boodschap, maar dit is persoonlijk
Hallo Anouk, bedankt voor je uitgebreide beoordeling. Wij zijn hier heel blij mee. Deze beoordeling gaat inderdaad over de website en het contact dat je misschien met onze medewerkers hebt gehad. Wij vinden het heel leuk om te lezen dat jij jouw wensen in een vakantie hebt kunnen vinden. Wij wensen je vast heel veel plezier. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Nadat een eerste boeking door omstandigheden toch niet door kon gaan, prima geholpen door de medewerkers naar een alternatieve vakantie.
VerbeterpuntenBeter aangeven of de beschikbare plekken nog alleen voor mannen of vrouwen zijn Een indicatie kunnen geven voor de bijkomende kosten voor een vliegticket bij een late boeking
Hallo Mark, wat fijn dat je toch nog een alternatieve leuke vakantie hebt kunnen boeken! Bedankt voor je tips. Het blijft natuurlijk vervelend als er een toeslag op het vliegticket zit. Voor ons is het heel lastig om een indicatie op de website te vermelden. Dit is namelijk erg tijdsgebonden. Iedere dag kan de prijs zo verschillend zijn, vandaar dat wij het per aanvraag opvragen bij de maatschappij. Voordat je de reis gaat boeken, kun je natuurlijk contact met ons opnemen over de toeslag, wij kunnen op dat moment wel een indicatie geven. Gezellig dat je met ons meegaat. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
zeer duidelijke website
Bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA