Pluspunten
de website is overzichtelijk, geeft veel en duidelijke informatie en het is tof dat je kunt zien hoeveel mensen en van welke leeftijd er mensen meegaan.
Verbeterpunten-
Hallo Linda, wat fijn dat je een leuke vakantie bij ons hebt gevonden! bedankt voor je beoordeling en alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Bedankt voor je beoordeling! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Snelle service qua vragen en het uitzoeken van het antwoord. Het mogelijk om mee te gaan met een lichamelijk ongemak. Meedenken en kijken voor je vakantie
VerbeterpuntenGeen
Hallo Sanne, Leuk dat je hebt geboekt en met ons mee gaat. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Bedankt voor je beoordeling! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
De vakanties worden duidelijk uitgelegd !
VerbeterpuntenTot nu toe niet.
Hallo Laura, bedankt voor jouw beoordeling! Wij zijn hier heel blij mee. Leuk dat je hebt geboekt, wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Goede beschrijving. Veel keus
Bedankt voor je complimenten Steven! Fijne vakantie alvast. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
goede begeleiding en geruststelling bij telefonisch contact. overzichtelijke site
Hallo Julissa, bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn hier heel erg blij mee. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Aan de ene kant een duidelijke site, mis alleen wel bij de meeste vakanties dat je gelijk kan zien om hoeveel dagen het gaat.(mobiel)
Verbeterpuntenniet duidelijk op de site hoe ik een week extra kan boeken.
Hallo Tessa, bedankt voor je feedback. Fijn dat je ons dit laat weten. Wij willen ons altijd blijven verbeteren daarom is jouw mening zo belangrijk voor ons. Wij gaan jouw tips in de groep bespreken. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijk overzicht van alle mogelijke vakanties en opties
Hallo Kevin, wat leuk dat je een vakantie hebt geboekt! Super bedankt voor je beoordeling. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Aardige mensen aan de telefoon, die goed en snel helpen. Komen ook met goede suggesties. Groot aanbod singlereizen, dus snel gevonden wat ik zocht.
VerbeterpuntenIk moet nog op vakantie gaan, maar ik heb er alle vertrouwen in.
Bedankt voor je enthousiaste beoordeling Jasper! Leuk dat je met ons meegaat. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Net een hopelijk mooie reis geboekt naar Filzmoos. Een lekker actieve vakantie in een mooie omgeving en het wordt vast gezellig. Ik kijk er naar uit!
Wat leuk dat je meegaat naar Filzmoos! Het wordt vast een hele mooie vakantie. Veel plezier! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Groot reisaanbod, veel keuzemogelijkheden en duidelijke uitleg over de activiteit, de omgeving, en de faciliteiten
VerbeterpuntenOverzicht met beschikbare tijden en leeftijden is niet overzichtelijk omdat er geen filter op zit. Daarnaast zijn soms reizen vol of bijna vol maar staan er maar enkele personen bij de groepssamenstelling.
Hallo Inge, bedankt voor je beoordeling! Wat vervelend dat je het overzicht met de tijden en leeftijden niet overzichtelijk vind. In ieder geval bedankt voor het doorgeven. Wij gaan kijken wat we hieraan kunnen doen. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd. Per reis is de informatie zeer uitgebreid en goed/concreet omschreven.
Hallo Sanne, leuk dat jij een vakantie hebt geboekt! Bedankt voor jouw complimenten. Wij zijn hier echt heel blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Bedankt voor je beoordeling Gijs! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke site met veel informatie over de reizen.
VerbeterpuntenHet zou interessant zijn om te zien bij welke uitvoerende reisorganisatie je de reis gaat boeken.
Hallo Sanne, bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn hier heel erg blij mee! Alvast een fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Goede website, Fijne medewerkers
Bedankt voor je beoordeling Mart! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Positieve punten zijn er heel veel. 1.Veel gevarieerd aanbod. 2.Erg goede service aan de telefoon, heel vriendelijk, niet blaze. 3.Mogelijkheid voor campings, wat a. de prijs drukt b.is bovendien erg leuk als je van kamperen houdt. 4. Mogelijkheid gedeelde kamer te nemen (in dure hotels, om de prijs te drukken). Dus erg veel pluspunten.
VerbeterpuntenGraag meer reizen voor leeftijd 56. In verhouding zijn er veel meer reizen voor 30-45 enz, en minder voor mijn leeftijd. Alvast bedankt
Hallo Diana, bedankt voor al deze positieve pluspunten! Fijn dat je een leuke vakantie hebt kunnen vinden. Wij hopen ons aanbod steeds meer te kunnen uitbreiden, ook voor 50+. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Groot aanbod voor verschillende leeftijdsgroepen.
Bedankt voor deze goede beoordeling Marius! Fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website, verder ook een groot aanbod.
VerbeterpuntenHet overzicht laat ook reizen zien die niet mee te boeken zijn (ivm volle boekingen) dit is een beetje overbodig in mijn ogen.
Hallo Kevin, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Wij zijn hier heel erg blij mee. Het is inderdaad niet de bedoeling dat jij reizen te zien krijgt die volgeboekt zijn. Wij gaan er achteraan. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Goede communicatie met klantenservice
VerbeterpuntenBetalingsherinneringen bij last minute boekingen (zes weken voor event). Soms zelfs voordat de rekening is gemaild.
Hallo Robin, bedankt voor jouw beoordeling! Fijn dat je de communicatie goed hebt ervaren en bedankt voor jouw verbeterpunten. Wij gaan deze hier intern bespreken. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke site en veel informatie over de groep
VerbeterpuntenLeeftijdscategorie vergroten of sterker handhaven, in mijn geboekte reis voor 24-38 jaar is niemand boven 23 jaar!
Bedankt voor de mooie 10! Wij zijn hier heel erg blij mee. Wat vervelend dat de leeftijdscategorie niet goed staat aangegeven. Wij denken dat hier inderdaad iets verkeerd is gegaan en zullen hier achteraan gaan. Fijne vakantie alvast! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Veel keuze in singlevakanties.
Bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Kan nog niet beoordelen, website was goed en overzichtelijk. Net iets meer activiteiten aangeboden dan bij gelijke reis bij Estivant, zal in praktijk wel niet uitmaken maar je weet nooit. Groepssamenstelling zien is mooi. Fijn dat er ook niet-vliegreizen worden aangeboden (ivm milieu)
VerbeterpuntenFoto's van verblijf kunnen groter dan het kleine popupje. zelfde zwembad foto op Estivant site zag er aantrekkelijker uit
Hallo Paul, deze beoordeling gaat over de website en het eventuele contact dat je voorafgaand van de reis met ons hebt gehad. Na je reis krijg je natuurlijk een uitnodiging om jouw ervaring achter te laten over jouw vakantie. Bedankt voor jouw feedback over de foto's. Wij zullen dit zeker meenemen in de groep. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Ik vind het een heel goede, overzichtelijke site en veel uitleg. Ik had wat vragen gesteld via de mail en daar kreeg ik zeer snel en duidelijk antwoord over. Ja, via deze site boeken was prettig en snel.
Hallo Maria, wat fijn dat je prettig en snel een leuke passende vakantie hebt kunnen vinden! Wij zijn heel erg blij met deze 10 en wensen jou een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Ik had een aantal vragen. Deze heb ik via mail en ook telefonisch gesteld. Het antwoord moest even worden nagevraagd en ik werd binnen 10 minuten terug gebeld met het antwoord op meerdere vragen.
VerbeterpuntenIk zou graag vluchtinformatie terug willen vinden op de site. Welke maatschappij voert de vlucht uit en hoe laat vertrek de vlucht.
Hallo Esther, bedankt voor je complimenten en feedback! Zodra de vluchttijden bekend zijn, proberen wij deze zo snel mogelijk op de website te vermelden. Mocht je de vluchttijden niet zien, dan mag je ons natuurlijk altijd even mailen of bellen. Dan kunnen wij voor je kijken of ze al beschikbaar zijn. Leuk dat je met ons meegaat! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA