Pluspunten
Alexandra is erg vriendelijk
VerbeterpuntenMoet nog op vakantie gaan, dus kan geen oordeel geven.
Hallo Jan, bedankt voor het mooie cijfer! Deze beoordeling gaat over het contact met Singlereizen.nl, mocht je contact gehad hebben met onze medewerkers en het gebruik van de website. Na je reis kun je natuurlijk ook een review invullen over hoe je de vakantie ervaren hebt. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons want wij willen ons altijd blijven verbeteren. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Enthousiaste medewerkers als je belt, ze zoeken graag mee naar een leuke vakantie.
VerbeterpuntenGa nu voor de tweede keer mee, zin in!
Hallo Rick, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer, een 10! Ons team is hier heel erg blij mee. Wat leuk dat je nu voor de tweede keer met ons meegaat, wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
heel goed en duidelijk!
Verbeterpuntengeen
Hallo Roel, bedankt voor je complimenten! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
zeer veel info, uitgebreid gamma, zeer duidelijke uitleg, eenvoudige reservering
Verbeterpuntengeen momenteel
Bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer, een 10! Wij vinden het erg leuk dat jij een passende vakantie bij ons hebt kunnen vinden. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Anita, bedankt voor het invullen van deze review. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Er is voldoende keuze in vakanties en een leuke prijs/ kwaliteit verhouding. Ik heb zin in de vakantie.
VerbeterpuntenIk vind het lastig om als ik mijn voorkeuren heb aangeklikt dat deze niet opgeslagen blijven en ik ze elke keer op nieuw in moet vullen, maar dat kan ook aan mijn onhandigheid liggen.
Hallo Inge, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Wat vervelend dat jouw voorkeuren niet werden opgeslagen. Wij zullen dit hier meenemen in de groep. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
De site is overzichtelijk en straalt vakantie uit. De opties om je reis naar eigen wensen aan te passen zijn ook uitstekend
VerbeterpuntenDe reisverhalen van eerdere singles was niet heel makkelijk te vinden, deze zou ik graag op de voorpagina kunnen zien/aanklikken
Hallo Bas, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! De reisverhalen staan onder de reisinformatie weergegeven. Wat jammer dat dit niet duidelijk voor je was. Wij nemen je verbeterpunt mee in de groep. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Eerste keer, niet positief, niet negatief, vraag het me na afloop nogmaals.
VerbeterpuntenStel een enquête niet altijd vooraf, zeker niet voor mensen die hier nog geen ervaring mee hebben.
Pluspunten
Zeer duidelijk programma Nederlandse reisbegeleiding Leeftijdscategorie Met enthousiasme de activiteiten omschreven!
Hallo Roel, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Wij vinden het erg leuk dat jij een passende vakantie bij ons hebt kunnen vinden. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Frank, bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke site Belde voor vragen en kreeg meteen een spontane werknemer aan de telefoon en beantwoorden al mijn vragen.
VerbeterpuntenVroeg mij af waarom de naam van het hotel niet genoemd. Ik zou graag wel van te voren willen zien welk hotel ik in terecht kom, is uiteindelijk wel gelukt.
Hallo Hanneke, wat fijn dat je zo positief een leuke vakantie hebt kunnen boeken! Het klopt inderdaad dat de naam van het hotel niet wordt genoemd. Dit hotel wordt speciaal afgehuurd voor de singles. Wij zullen het hier meenemen in de groep en we vinden het fijn dat je alsnog de informatie over het hotel hebt kunnen vinden. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Leuke site en met name een groot voordeel dat je vooraf al kunt zien hoeveel personen en van welke leeftijd al geboekt hebben!
Bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Telefonische vragen werden snel en prettig beantwoord.
Hallo Nanda, bedankt voor je complimenten. Wat fijn dat je een leuke vakantie bij ons hebt kunnen vinden. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
- Mooie reisaanbod speciaal voor singles. - Uitgebreide informatie over het hotel en omgeving. - Het gevarieerde aanbod aan interessante excursies. - Openheid van de populatie die al staan ingeschreven. Vooral de vermelding van de leeftijden gaf voor mij de doorslag! - Fijn dat er een reisleider bij is. - Al met al geeft dit alles mij een goed gevoel!
Verbeterpunten- Misschien wat meer foto's van met name van het hotel! Nu moest ik die bekijken via Booking.com. - Wat korte informatie over bv. welke vliegmaatschappij? Wat is de munteenheid? Wat kost een pilsje op het terras? - Iets duidelijker zijn met informatie/foto's over het zusterhotel Palma waar je in mei/juni terechtkomt (ik vond 't nogal verrassend) - Eigenlijk kun je pas oordelen over Singlereizen.nl NA de reis! Nu weet ik immers nog niet hoe die reis zal uitpakken...... - Hoe kan ik andere singles nu al aanraden om te boeken, terwijl ik de reis nog moet maken.
Hallo Frans, bedankt voor al je complimenten! Jouw feedback punten over de foto's en korte informatie zullen wij zeker meenemen in de groep. Wij begrijpen dat je graag een review wilt invullen nadat je op vakantie bent geweest, maar deze beoordeling gaat over het contact met Singlereizen.nl, mocht je contact gehad hebben met onze medewerkers en het gebruik van de website. Na je reis kun je natuurlijk ook een review invullen over hoe je de vakantie ervaren hebt. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons want wij willen ons altijd blijven verbeteren. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Heel vriendelijk bij uitleg. Alles duidelijk.
Hallo Inge, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer. Wij zijn hier heel erg blij mee! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site. Ook qua deelnemers en leeftijden per single reis.
VerbeterpuntenEen meeting point/ forum per vakantie zou leuk zijn. Of verwijzing naar een andere site waar deze te vinden is.
Hallo Cindy, bedankt voor je complimenten! Bij de meeste reizen is het mogelijk om na je boeking contact op te nemen met je medereizigers via een meeting point of forum. Hopelijk heb je ondertussen al contact gehad met de andere vrouwen en mannen met wie je samen op vakantie gaat. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
veel variatie aan bestemmingen en activiteiten . heb net geboekt dus verdere afwikkeling of ervaring van deze reis kan ik nu nog niet delen
Hallo Wendy, bedankt voor je compliment! Deze beoordeling gaat over het contact met Singlereizen.nl, mocht je contact gehad hebben met onze medewerkers en het gebruik van de website. Na je reis kun je natuurlijk ook een review invullen over hoe je de vakantie ervaren hebt. Jouw feedback is erg belangrijk voor ons want wij willen ons altijd blijven verbeteren. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
duidelijke website, leuke reizen!
Bedankt voor je complimenten! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Bedankt voor het mooie cijfer! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
- Mooi site, het geeft een vakantiegevoel - Groot reisaanbod - Je kunt makkelijk een reis opzoeken die bij jou past
Bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Wij zijn hier heel erg blij mee en wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site. Alles duidelijk aangegeven. Goede lay-out.
Bedankt voor je complimenten! Wij zijn hier heel erg blij mee en wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Ruud, bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Wij zijn hier heel erg blij mee en wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Priscilla, bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Wij zijn hier heel erg blij mee en wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijke website. Snelle reactie via de email en behulpzame werknemers.
VerbeterpuntenDe website up to date houden over de beschikbaarheid. Het zou fijn zijn als je op de website ook exact kan zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn, dat zal teleurstellingen voorkomen en het maken van een boeking versnellen (in mijn geval).
Bedankt voor je complimenten! Wij zijn hier heel erg blij mee. Jouw verbeterpunt nemen we mee in de groep. We zijn in ieder geval blij dat je toch hebt geboekt en gezellig met ons mee gaat. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Een hele duidelijke website waarop je alles kan vinden wat je nodig hebt!
VerbeterpuntenMisschien zouden jullie kunnen doorgeven wat de maximale grootte van de groep zou zijn?
Hallo Wietske, bedankt voor je complimenten en de mooie 9! Wij zijn hier heel erg blij mee. Wat betreft jouw verbeterpunt, het is erg lastig om de maximale groepsgrootte aan te geven. Het is altijd afhankelijk van een aantal dingen, zoals hoeveel mensen een eigen- of gedeelde kamer kiest en of wij later misschien nog een aantal extra tickets en kamers bij kunnen krijgen. Je kunt altijd even contact met ons opnemen zodat wij kunnen kijken of we al een inschatting kunnen maken. Dit verschilt ook per reis en datum. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA