Pluspunten
Groot aanbod van uiteenlopende singlereizen Duidelijke en heldere informatie over de reizen Goede communicatie
Bedankt voor je complimenten! Wij zijn hier heel erg blij mee en wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Prima service, goede organisatie, hele fijne hosts/hostesses
Hallo Peter, bedankt voor het prachtige cijfer, een 10! Ons team is hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Marko, bedankt voor het invullen van de beoordeling. Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
snel/ uitgebreide informatie /goed overzichtelijk
Bedankt voor je complimenten! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
klantvriendelijk, gemakkelijke boeking
Hallo Fred, bedankt voor je complimenten! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijk- overzichtelijk Ik kreeg meteen een goed beeld van het surfkamp met alle mogelijkheden.
VerbeterpuntenGeen
Bedankt voor je complimenten! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke website.
Hallo Marjan, bedankt voor het mooie cijfer. Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke website, mooie reizen
Hallo Karin, bedankt voor je complimenten! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Meedenkend, eenvoudig en overzichtelijke site
Bedankt voor het mooie cijfer, een 9! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Een groot aanbod, duidelijke informatie.
VerbeterpuntenLink naar airportfacilities. Bv mogelijkheid om een dag voor het vertrek vanuit België naar Schiphol te reizen.. info ivm hotels met shuttleservice/parking.
Hallo Carine, bedankt voor je compliment en je verbeterpunt! Wij zijn hier heel erg blij mee en zullen het meenemen in de groep. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Er is een ruim aanbod in reizen.
VerbeterpuntenDe reizen zijn niet altijd niet te maken in het hoogseizoen
Hallo LIeke, bedankt voor het mooie cijfer, een 9! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Goede filters mogelijk
Pluspunten
Site is gebruiksvriendelijk, personeel van de klantenservice is erg behulpzaam!
Verbeterpunten-
Hallo Maxim, bedankt voor de 8 en jouw complimenten! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Fantastisch dat het er is en dat er net niet teveel versnippering is zodat uiteindelijk de meeste mensen op een handjevol sites terecht zullen komen.
VerbeterpuntenKwestie van vraag en aanbod, maar opties die ik zelf een beetje miste: iets meer keus in vakanties zonder tent. Vakanties net buiten de kindervakanties. Mogelijkheden om meer opties in te boeken, zoals de vliegreis of eten, a la Easyjet. Enniewee, verder prima site, eerst maar eens meegaan op vakantie.
Bedankt voor het mooie cijfer en jouw complimenten! Fijn om te horen dat je zo positief bent. Wij zullen jouw wensen qua vakantie meenemen in de groep. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
goede manier om met andere singles in contact te komen en niet alleen op vakantie te hoeven.
VerbeterpuntenMijn ervaring met de vorige reis dat de busjes klein zijn en met 9 volwassenen je echt heel weinig ruimte hebt.
Bedankt voor je complimenten en je feedback! Wij zijn hier heel erg blij mee en zullen het meenemen in de groep. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
De site is voor heel erg duidelijk. Fijn dat er filters ingesteld kunnen worden. De reizen worden duidelijk omgeschreven.
VerbeterpuntenIcoontje touringcar of eigen vervoer mag duidelijker. Had me hier bijna in vergist.
Bedankt voor het mooie cijfer en je complimenten! Wij zijn hier heel erg blij mee. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijk als je een reis weg wilt boeken. Je ziet precies de leeftijd van de mensen die er mee gaan en er wordt goed omschreven wat de tijdsbestedingen zijn
Hallo Christiaan, Bedankt voor je complimenten en wat leuk dat je een vakantie gevonden hebt. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Goede en overzichtelijke website, waarin gericht gezocht en geselecteerd kan worden. Snelle actie vanuit Singlereizen nadat bleek dat organisator reis de eenpersoonskamer niet meer waar kon maken, dit met als compensatie Euro 15 bij volgende boeking.
Bedankt voor je complimenten. Wij vinden het erg fijn dat je alsnog een leuke vakantie hebt kunnen vinden. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Uitgebreide persoonlijke hulp!
VerbeterpuntenUp to date houden van de website
Hallo Danielle, bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Wij zijn erg blij met dat je tevreden bent over onze hulp en dat je alsnog een leuke vakantie hebt kunnen boeken. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Jozephina, bedankt voor het mooie cijfer! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Goed en duidelijk weergeven van de reizen
Bedankt voor je compliment en je mooie cijfer! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
bij vragen direct geholpen via de telefoon.
Bedankt voor je compliment. Wij vinden het erg leuk dat je bij ons een vakantie hebt kunnen vinden. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site Fijn dat je de persoonssamenstelling kan bekijken
VerbeterpuntenLijkt me leuk om ervaringen van die reis (indien al eerder aangeboden) te lezen
Bedankt voor je complimenten! Je kunt op onze website inderdaad de ervaringen van de singles lezen die eerder met deze reis mee zijn geweest. Wanneer je de reis op de website opent, kun je op 'waardering' klikken. Dit zijn de reviews die wij hebben gekregen over de reis. Na jouw vakantie krijg jij ook een mailtje om jouw ervaringen te delen, wij zouden het leuk vinden als jij dit wilt doen. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA