Pluspunten
Goede informatie op site, ziet er goed uit! Aardige medewerkers aan de telefoon. Afspraken worden nagekomen. Nu afwachten of de vakantie net zo goed is als de beschrijving, ik heb er vertrouwen in...
VerbeterpuntenZou zo niet weten.
Hallo Antoinette, wat leuk dat je hebt geboekt! Bedankt voor je complimenten en we hopen inderdaad dat je vakantie net zo goed wordt. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Patrick, bedankt voor het mooie cijfer! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijk, fijn dat er in 1 oogopslag helderheid is over mogelijkheden tot boeken 1 persoons kamer!
Hallo Paula, bedankt voor je complimenten. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Ik vind het een duidelijke site je kunt veel informatie vinden eigenlijk over alles waar je nieuwsgierig naar bent. Wel vond ik het jammer dat er niet meer foto's van het appartement te zien waren, want ik was wel benieuwd of ik in een net appartement zou verblijven. Hierover heb ik gemaild, via de mail heb ik duidelijke foto's toegestuurd gekregen over de binnenkant van het appartement. Met het mailen kreeg ik snelle en duidelijke reacties wat erg prettig was.
Verbeterpuntenfoto's van het appartement zelf.
Hallo Esmée, wat leuk dat je geboekt hebt! Bedankt voor de complimenten en wij vinden het fijn dat je ons erop gewezen hebt dat er geen duidelijke foto's van het appartement te vinden waren op de website. Wij zullen dit zeker gaan aanpassen. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Leuke vakanties met andere singles
VerbeterpuntenGroepssamenstelling komt niet helemaal overeen. Er zit vaak diverse andere organisatie achter singlereizen waardoor de groep groter is dan op de site wordt aangegeven. ( in de zomer blijken 3 organisaties op dezelfde plek te zitten voor andere prijzen, via deze site het duurst)
Fijn dat je weer met ons mee geweest bent en bedankt voor de mooie beoordeling van je vakantie. Daar zijn wij blij mee. Graag reageren wij op je opmerking over de groepsinfo. De groepsinfo die je op Singlereizen.nl ziet is exact zoals bij onze reis hoort. Zo weet je precies uit hoeveel mannen en vrouwen jouw groep bestaat en wat de leeftijden zijn. Het is vorig jaar inderdaad wel eens voorgekomen dat een camping door meerdere reisorganisaties gebruikt wordt en zij dan voor de excursies en de gezelligheid met elkaar samenwerken op locatie. Veel singles vinden dat geen goed idee en daarom hebben wij daar niet meer voor gekozen. De groep bij onze groepsinfo is en blijft jouw groep. Met hartelijke groet, het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Jazeker! Groot aanbod in single reizen, duidelijk aanbod en gemakkelijk te boeken
Hallo Jacqueline, Bedankt voor de complimenten! Ons team is hier heel erg blij mee. Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Netjes en duidelijk alles aangegeven
Bedankt voor de complimenten en het mooie cijfer! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
heldere site, relatief makkelijk zoeken, handig als je gewoon snel wilt gaan, in zoekproces.
Verbeterpuntenmisschien iets meer info geven over de skigebieden en mogelijkheid tot zoeken op groot gebied sneeuwzekerheid. direct bij boeking skipas kunnen uitbreiden.
Hallo Annemiek, Bedankt voor de complimenten en je feedback! Wij gaan jouw verbeterpunten meenemen in de groep. Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Tot nu toe positief maar kan nog niet verder beoordelen, eerst maar van de vakantie gebruik maken
Verbeterpuntenik heb wel een beetje moeite met de leeftijd indeling. Je wordt zo in een vakje gezet. Verkoop technisch snap ik het wel. Dit is bij alle reisorganisaties.
Hallo, Deze beoordeling gaat over onze website en onze service, mocht er contact zijn geweest voor je boeking. Na de vakantie ontvang je een review over de reis. Fijn als je die ook wilt invullen. De feedback is zeer zinvol om ons te kunnen blijven verbeteren. Alvast bedankt! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Zeer gemakkelijk boeken. Duidelijk en helder. Volledige informatie.
Hallo Merel, Bedankt voor de complimenten! Ons team is hier heel erg blij mee. Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Groepsinfo is actueel en duidelijk zichtbaar. Heldere website met scherpe prijzen en actueel aanbod
VerbeterpuntenGeen. Ik gebruik de site vaker
Hallo Karin, Bedankt voor het mooie cijfer! Ons team is hier heel erg blij mee. Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Alle info staat duidelijk aangegeven. Je weet precies wat er inbegrepen is en wat niet.
VerbeterpuntenAls je een locatie van google maps van een huis uit zweden laat zien, staat het een beetje raar als je en beeld krijgt van de golf van Guinee (west afrika)
Hallo Job, Bedankt voor je oplettendheid. Mijn collega heeft het aangepast. Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Eventueel uitbreiden met all-inclusive
Hallo Charles, Bedankt voor het mooie cijfer en de verbeterpunten. Wij zullen het meenemen in ons teamoverleg. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Regina, Bedankt voor het mooie cijfer! Ons team is hier heel erg blij mee. Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Het boekingsproces is uiterst simpel wat heel prettig is. Verdere ervaringen heb ik nog niet.
VerbeterpuntenWat wel fijn zou zijn is om in het boekingsproces bij de groepsinfo een beetje een indruk te krijgen van het skiniveau van de andere deelnemers
Hallo Sjarlotte, Bedankt voor je compliment! Jouw feedback nemen we mee in het teamgesprek. Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
duidelijke informatie snel telefonisch contact vlot antwoord op mijn vragen per email
Verbeterpuntenaangeven wat het maximaal aantal reizigers is per reis.
Hallo Marja, Bedankt voor je complimenten en je feedback! Wij gaan het hier met het team over hebben. En wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Dit is de eerste keer dat ik boekbij singlereizen.nl Ik heb daarvoor verschillende keren mailcontact gehad met vragen die ik had. Ze hielpen mij erg goed en bij meer vragen kon ik weer comtact opnemen. Heel toegankelijk.
Hallo, Bedankt voor je complimenten en wat leuk dat je met ons mee gaat voor de eerste keer! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke website en snel antwoord op vragen! En heel fijn dat je makkelijk je reis kunt aanpassen aan je eigen wensen!!!
Hallo Christianne, Bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Margriet, Bedankt voor je cijfer! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke informatie en hanteert de zelfde prijzen als de originele aanbieders.
Hallo Huib, Bedankt voor je complimenten! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke website !
VerbeterpuntenGeen.
Bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Ons team is hier heel erg blij mee! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Renée, Bedankt voor het mooie cijfer! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
De wensen die je hebt voor een vakantie kan je makkelijk aangeven en er wordt vervolgens meteen de leukste vakanties uit gefilterd. De omschrijving van de vakantie die ik heb geboekt is duidelijk en maakt mij meteen enthousiast. Ik had een vraag over de vakantie en binnen een uurtje kreeg ik al een duidelijke reactie. Ik heb nu al zin in mijn geboekte vakantie.
Verbeterpuntenn.v.t.
Hallo Julia, Bedankt voor het mooie cijfer en je complimenten! Leuk dat je met ons mee gaat! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Jan, bedankt voor het mooie cijfer! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
eerste maal, kan nog geen oordeel geven over iets wat ik nog niet ken.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA