Pluspunten
Duidelijke website Veel keuze!
VerbeterpuntenMeer korte stedentrips aanbieden
Pluspunten
De website is klantvriendelijk opgebouwd
VerbeterpuntenDat er bij de filters voor de website meerdere vakantie periode aanklikbaar maakt. Bij activiteiten staat er basis tekst. Dat niet duidelijk is wat er te doen valt. Of wat er gedaan wordt aangezien er een begeleider bij zit.
Pluspunten
duidelijk site, makkelijke in gebruikt
Verbeterpuntenwellicht makkelijk en leuk om reizen te kunnen vergelijken, direct naast elkaar in 1 scherm.
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website. Alle informatie over een reis kun je snel vinden. Het boeken gaat ook supersnel
Pluspunten
Op de website is alles heel duidelijk aangegeven en wanneer je een vraag hebt wordt deze snel beantwoord. Heel erg tevreden over. Ik ga dit jaar voor het eerst op vakantie via jullie, ik hoop dat het een leuke reis wordt om nooit meer te vergeten.
VerbeterpuntenIk heb eigenlijk nog geen verbeterpunten kunnen ontdekken.
Pluspunten
De vakantie moet nog komen en alle reisbescheiden maar tot nu toe, vind ik de site er goed uit zien ook het mail contact wat ik heb gehad is prettig en snel!
VerbeterpuntenWat ik jammer vind is dat je in de filters per categorie maar een onderdeel kan aanklikken, dat zouden er best meer mogen zijn.
Pluspunten
Heldere website Leuk en gevarieerd aanbod Goede informatie zoals leeftijd en indeling van de groep
Pluspunten
Telefonisch en per mail contact gehad. Dit naar volle tevredenheid
Pluspunten
Overzichtelijke website, veel keus!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Hele gebruikersvriendelijke en overzichtelijke site. Veel keuze mogelijkheden op diverse gebieden, zoals aanbod locaties, soort vakantie, leeftijdscategorieën en excursies die je bij kan boeken Duidelijk wat wel en niet inbegrepen is in de reis. Duidelijke wat de extra kosten zijn, dus geen nare verrassingen.
VerbeterpuntenPersoonlijk zou ik het ook leuk vinden als er racefietsvakanties mogelijk zijn op mooie locaties. Weet niet of dit mogelijk is/hier markt voor is.
Pluspunten
Duidelijke site! Er staat ook meteen welke extra kosten je er nog bij kunt verwachten, dus je hoeft daar niet de hele site over uit te pluizen. Ook telefonisch werd ik heel goed en enthousiast geholpen. Ik moet alleen nog op vakantie, dus daar kan ik nog niks over zeggen.
Pluspunten
De website vind ik duidelijk en overzichtelijk.
Pluspunten
ik heb tot nu toe alleen nog maar geboekt, ik heb verder nog geen ervaring met dit bedrijf. ik vind het wel bijzonder prettig dat de reisgenoten er met hun leeftijd bij staan. ik vind het best spannend alleen om vakantie en wilde niet bij een groep bejaarden terechtkomen!
Pluspunten
uitgebreide info
Pluspunten
Overzichtelijke site. Snelle reactie per mail terug. Veel verschillende opties
VerbeterpuntenOp dit moment kan ik nog niet zoveel hier over zeggen. Dit is de eerste keer dat ik via deze organisatie iets boek.
Pluspunten
overzichtelijk en duidelijk
Verbeterpunten?
Pluspunten
snelle service Telefonisch goed bereikbaar antwoorden op je vragen
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA