Pluspunten
Goede klantenservice, vragen worden snel beantwoord en ook vriendelijk! Ruim reisaanbod. Vorige reis was erg leuk, hopelijk deze ook!
VerbeterpuntenNog niet gevonden
Pluspunten
- mooie website - boeken gaat snel en makkelijk - duidelijke omschrijvingen - fijn om te zien hoe de groepssamenstelling ongeveer zal zijn
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijk om te boeken.
Reuze bedankt voor de 10 die je ons gegeven hebt. Daar zijn wij héél blij mee. Geniet van een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, het team van Singlereizen.nl.
Pluspunten
Duidelijke website, met veel informatie over de reizen. Ook veel verbeterd ten opzichte van vorig jaar. Het boeken ging gemakkelijk.
Hallo Sanne, wat leuk om te lezen dat je onze website veel verbeterd vindt ten opzichte van vorig jaar. Gelukkig wel ;-) Als je nog meer tips hebt, horen wij dat graag. Dan zetten we die ook weer op onze wensenlijst. Geniet van een hele fijne vakantie. Met hartelijke groet van ons team.
Pluspunten
Veel verschillende reizen en een duidelijke site!
VerbeterpuntenFijn als de site filters onthoudt en je niet telkens opnieuw moet aangeven dat je in augustus wilt reizen.
Hallo Isadora, goed dat je dit aangeeft. We hebben dit laten verhelpen en hopen dat het filter je reismaand nu wel goed vasthoudt. Mocht dat toch niet zo zijn, wil je het ons dan laten weten? Alvast bedankt! Geniet van een hele fijne vakantie en hartelijke groeten!
Pluspunten
Vorig jaar ook via deze organisatie gereisd naar Sicilie. Alles prima geregeld en aardige mensen, daarom nu weer een reis hier geboekt! :)
Hallo Sabine, wat fijn dat je weer een vakantie bij ons geboekt hebt en ons een 10 geeft. Geweldig fijn! Reuze bedankt. Geniet opnieuw van een hele fijne vakantie. Met de hartelijke groeten van ons, het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Heldere duidelijke omschrijvingen met dito fotos van te boeken vakanties. Boekingsproces is simpel en eenvoudig dit roept geenv ragen op. ook de extra niet inbegrepen zaken zijn duidelijk omschreven. De reviews doen de rest!
Hans, wat gaaf dat je ons een 10 geeft en zo positief bent over onze website en het boekingsproces. Dat is de opsteker van de week!! Reuze bedankt namens ons hele team. Geniet van een fijne vakantie met de hartelijke groeten van het team van Singlereizen.nl.
Pluspunten
Persoonlijke benadering, vragen die ik stelde werden netjes en vriendelijk (en snel) beantwoord. Mooie en overzichtelijke website en makkelijk een boeking te doen.
VerbeterpuntenTot nu toe allemaal goed. Net geboekt dus hoe de reis is, moet ik nog afwachten maar erg veel zin in!
Pluspunten
Klantenservice, Ik had een error bij het boeken van mijn reis en heb meteen gebeld. Daar werd ik heel vriendelijk, goed en snel geholpen.
Hallo Loes, wat fijn dat je ons met een 9 hebt beoordeeld. Dat zijn wij héél blij mee. En we waren ook blij dat je ons belde om aan te geven dat het boeken niet goed lukte. We hebben sinds januari een nieuwe website inclusief een mobiele en tablet versie en er ging de eerste maanden af en toe nog wel eens iets mis. We hopen dat je geniet van een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten van het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Goede en duidelijke website. Vrij overzichtelijk.
Pluspunten
duidelijke informatie
Hallo Thea, ontzettend bedankt dat je ons team en onze website met een 10 hebt willen beoordelen. Daar is ons team geweldig blij mee. Geniet van een hele fijne vakantie. Met de hartelijke groeten van het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke en uitgebreide informatie
Pluspunten
overzichtelijke site eenvoudig om een reis te boeken
Verbeterpuntenervaringen van reizigers vermelden
Hallo Carola, reuze bedankt dat je Singlereizen.nl en ons team hebt beoordeeld met een 9. Daar zijn wij heel blij mee. We begrijpen dat je ervaringen van reizigers wilt lezen en we zijn dan ook al vorig jaar begonnen met het vragen aan onze klanten of ze over hun vakantie een review willen schrijven. Langzamerhand komen er al meer ervaringen bij de reizen, die je helemaal onderaan kunt lezen. Binnenkort kun je er in het filter op Singlereizen.nl ook op sorteren. Wel zo fijn ;-) Het komt dus goed, nog even een kwestie van tijd. Geniet van een hele fijne vakantie en de hartelijke groeten van het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Leuke reizen. Voor elk wat wils. Heldere groepssamenstellingen.
VerbeterpuntenEen forum of chatfunctie met de toekomstige reizigers zou leuk zijn.
Stevie, wat geweldig dat je ons een 10 geeft! Daar zijn wij heel blij mee. We zullen het forum of de chatfunctie op het wensenlijstje voor de nieuwe website zetten. Goed idee. Geniet van een hele fijne vakantie en de hartelijke groeten van het team van Singlereizen.nl.
Pluspunten
-Divers aanbod en voldoende voor HBO+ - Mogelijkheid tot kamer voor alleen gebruik is een grote plus - het optionele karakter van de activiteiten is prettig
Verbeterpunten-Directe chat of belmogelijkheid met iemand voor meer informatie. - Mogelijkheid om een optie te nemen tot een bepaalde datum - meer vakanties met (optonele) watersport, zoals surfles (windsurf en golfsurf, kitesurf) eventueel i.c.m. yoga
Hallo Lise, hartelijk bedankt voor je goede verbeterpunten. We zullen ze meenemen voor het reisaanbod in 2018. Bellen kun je met ons dagelijks van 09.00 - 19.00 en op zaterdag van 10.00 - 15.00 uur, maar je kunt buiten deze tijden ook altijd bellen en onze voicemail inspreken. We overwegen wel in de toekomst een chatfunctie. Geniet van een hele fijne vakantie en de hartelijke groeten van het team van Singlereizen.nl.
Pluspunten
duidelijk
Pluspunten
Niets op aan te merken
Verbeterpuntenvoor mensen die geboekt hebben zou ik toch van te voren via een facebook of forum de mensen kennis laten maken, Dit ook ivm het vervoer naar Schiphol eventueel enz.
Pluspunten
Veel keuze uit reizen, duidelijke informatie op de website, snel geholpen.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Ik vind het persoonlijk erg fijn dat de daadwerkelijk leeftijden bij de overige reisgenoten wordt vermeld op andere sites wordt meestal een categorie vermeld bijvoorbeeld 25 t/m 39 maar verder zie je niet de leeftijden per persoon.
VerbeterpuntenIk kwam veel WO-HBO reizen tegen maar die zijn dan niet voor mensen die wat lager zijn opgeleid misschien een idee om die dan ook toe te voegen voor de lager opgeleiden aangezien er best een paar tussen zaten die mij leuk leken. Verder geen negatieve punten.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA