Fijn om per leeftijdscategorie te kunnen selecteren, overzichtelijk beschreven en duidelijke opties en voorwaarden
Woehoe wat leuk dat je met ons meegaat naar Porto! Dat gaat een topvakantie worden. Fijn dat je alles zo goed hebt kunnen terugvinden op de website. Mocht je toch nog vragen hebben, dan weet je ons te bereiken. Wij wensen je alvast heel veel plezier! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
De website en de duidelijke uitleg gaven mij vertrouwen . Ik ben net alleenstaand en behoorlijk onzeker. Deze reis met meerdere alleenstaande geven mij een beschermd gevoel dat we allemaal graag willen reizen maar niet alleen willen gaan. Steun aan elkaar. Met deze organisatie hoop ik een goede beslissing te hebben gedaan. Uitgaande van de lovende reviews, Ik kijk nu al uit naar deze nieuwe stap vooruit.
Hartstikke bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn om te lezen dat je zo'n vertrouwen hebt in ons :) We begrijpen als geen ander dat het fijn is om met gelijkgestemde reizigers op reis te gaan. Dat zorgt voor verbinding en uiteraard gezelligheid in de groep. Niets moet en alles mag is ons motto, dus daar kun je bij de reis ook zeker van uit gaan. We hopen dat je een geweldige vakantie gaat beleven. Wij gaan er in ieder geval alles aan doen om dat te verwezenlijken! :) Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
overzichtelijk. Soms liep de site wel vast. Bij onduidelijkheid via mail snel antwoord gekregen.
Bedankt voor jouw review en feedback! :) Fijn dat mijn collega Iris je zo goed heeft geholpen. Afgelopen week hebben we onze programmeurs gesproken over het wat trager laden van de site en gelukkig zijn de problemen verholpen. Gezellig dat je meegaat naar Ammoudia. We gaan samen met de andere singles een hoop zomerplezier beleven! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
De site is overzichtelijk, het is gemakkelijk om voorkeuren te selecteren en het boeken is eenvoudig.
Bedankt voor jouw 10-sterrenreview! Wat goed om te lezen dat je onze website zo duidelijk en overzichtelijk vind. Fijn dat je de filterfunctie hebt gebruikt om jouw ultieme zomervakantie te vinden. We kunnen niet wachten om samen met jou en de andere singles Napels te gaan ontdekken! Met zomerse groetjes, Singlereizen.nl
Na 2 keer geheel solo op vakantie te zijn geweest nu voor het eerst een singles reis geboekt. Dacht solo ook wel makkelijk contact te kunnen leggen maar dat viel tegen. Door te filteren kwam ik gauw op Lesbos uit. Periode Mei 2024. Vooral "Niets moet alles mag" spreekt mij aan. Ik wil kunnen relaxen maar zeker de bestemming ontdekken. Ik ga nooit 2 keer naar hetzelfde. Alhoewel ik ben ook naar Kreta geweest. Telt dat als 2 keer? Deze site is heel overzichtelijk. Alle info compleet en duidelijk aangegeven. De praktijk zal uit moeten wijzen of het ook geeft wat het bied. Review zijn grotendeels positief wat ook een beetje helpt. Maar ieder ervaart een vakantie anders op basis van ervaring en verwachtingen. Ben ook benieuwd naar het gezelschap en hoe de communicatie vooraf via de app gaat. Vind zelf dat ik heel makkelijk en prettig in de omgang ben. Hoop dat er iemand bij zit die in ieder geval wat interesses/hobby's deelt.
Wauw, hartstikke bedankt voor jouw mooie review! Gezellig dat je voor het eerst met ons meegaat. 'Niets moet, alles mag' is ons motto waar we altijd naar streven. Op Lesbos kun je straks jouw eigen vakantieprogramma samenstellen, hoe fijn is dat? :) Heerlijk vertoeven aan het zwembad of bijvoorbeeld mee op excursie naar Petra. Het kan allemaal! Nog maar een aantal maandjes en jij kunt heerlijk van de Griese zon gaan genieten. Met warme groetjes, Singlereizen.nl
Ik heb eerder een singles reis gedaan en dat was een schitterende ervaring. Ik kijk er naar uit om opnieuw een toffe vakantie met andere singles door te brengen.
Woehoee, wat leuk om te lezen dat je er zoveel zin in hebt! Fijn dat jouw vorige singlereis naar Noord-Macedonië je zo goed was bevallen. Gezellig dat je dit keer mee gaat naar het zonovergoten Side. We gaan er samen met jou de andere singles een topvakantie van maken! :) Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Prima site, duidelijk, overzichtelijk en alle informatie aanwezig
Fijn om te lezen dat je onze website zo overzichtelijk vind! We doen altijd ons best om de website goed up to date te houden, zodat alles voor iedereen duidelijk is. Gezellig dat je meegaat naar Val Gardena. We kunnen niet wachten om samen met jou van de winterse landschappen te gaan genieten. Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Een verhaal achter de site dat mij aanspreek. Ben heel benieuwd naar de ervaringen
Hartelijk bedankt voor jouw mooie review. Wat geweldig om te lezen dat het verhaal achter Singlereizen.nl je aanspreekt. Leuk dat je voor het eerst met ons meegaat! We gaan samen de verborgen parel van de Balkan ontdekken. Wij hebben er al zin in, jij ook? ;) Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Waar ik nog twijfelde heb ik vragen gesteld waarop ik snel en duidelijk antwoord kreeg. Helemaal top dus!
Fijn dat je zo goed geholpen bent door mijn collega Alexandra! Gezellig dat je met ons meegaat naar Pinzolo! We gaan er samen met de andere singles een hele fijne vakantie van maken! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Locatie, groep, periode en duur, zijn precies wat ik zocht
Bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn dat je jouw ultieme reis bij ons hebt gevonden! Over een aantal weken kun jij heerlijk van jouw wintersportvakantie in Kirchberg gaan genieten. Veel winterplezier :) Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Om de ervaring nog vóór het feitelijke gebeuren te beoordelen gaat me wel een beetje ver en daar wacht ik dus nog even mee.
Wat super om te lezen dat je er al zoveel zin in hebt. Lekker skiën of snowboarden in de Italiaanse Dolomieten, wat een heerlijk vooruitzicht! We wensen je alvast heel veel plezier toe! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Dit is voor mij de eerste keer dat ik alleen op vakantie ga en ook nog eens niet de warmte op ga zoeken. Na dagenlang twijfelen contact opgenomen met Singlereizen en heel fijn geholpen. Al mijn vragen werden beantwoord en daarna de reis meteen geboekt. Ik ben erg benieuwd en heb er zin in!
Wat leuk dat je voor het eerst met ons meegaat en dan ook nog naar zo'n prachtige bestemming als Zweeds Lapland! Dat gaat ongetwijfeld een geweldig winteravontuur worden! Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen bent door mijn collega Elise. Ik zal jouw complimenten aan haar doorgeven! Nog maar even aftellen en we gaan de winterse landschappen samen ontdekken! We wensen je alvast heel veel plezier toe! ;) Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Vorig jaar ook geweest en heel erg naar mijn in gehad.
Gezellig dat je weer mee naar Side gaat! Fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad de vorige keer. We gaan er weer een topvakantie van maken :) Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Al diverse keren met singlereizen op vakantie geweest in binnen- en buitenland. En altijd top|!
Wat leuk dat je weer een reis bij ons hebt geboekt! Leuk dat je weer mee gaat zeilen rondom Kos en de Griekse eilanden! We vinden het fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! We zien je over een paar maandjes weer onder de Griekse zon! :) Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
De reis had ik al eerder voorbij zien komen en stond nummer 1 op mijn wensenlijst. De boeking was snel gedaan, de informatie is op de website is heel duidelijk en overzichtelijk.
Wat fijn om te lezen dat de boeking snel en vlot is verlopen. Gezellig dat je meegaat naar het prachtige Bella Italia ;) Wij kunnen niet wachten om deze mooie bestemming aan je te laten zien! Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Makkelijk te boeken en alles duidelijk en goed beschreven en uitgelegd. Ik heb er zin in.
Fijn dat de boeking van jouw vakantie naar Lesbos zo gemakkelijk is gegaan en wat leuk om te lezen dat je er zoveel zin in hebt! Over een paar maanden zit je lekker met de voetjes in het zand en kun je heerlijk vertoeven op dit mooie Griekse eiland :) Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Prima site, het enige onhandige vind ik dat als je teruggaat in bijvoorbeeld overzicht reizen je steeds weer bovenaan terechtkomt, en niet in de reis waar je het laatste gekeken hebt. Maar dat is overkomelijk. En nu maar hopen dat het me ook echt gaat bevallen. Komt vast goed.
Bedankt voor jouw mooie beoordeling en de feedback! We zijn altijd bezig met het innoveren van de website. Mocht je wat reizen leuk vinden, dan kun je deze als favoriet instellen. Zo kun je al jouw reizen in een overzichtje zien en ze ook met elkaar vergelijken! Het aftellen voor Val Thorens kan nu echt gaan beginnen! We kunnen niet wachten om met jou van de pistes af te sjezen. Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Ik was op zoek naar een wandelvakantie en kwam terecht op de website van Singlereizen.nl. Ik was direct geïnteresseerd door de duidelijke opmaak van de website. En ook het aanbod van de reizen! Dus heb ik zojuist een reis geboekt, wandelen naar Compostella. Hoop dat deze vakantie net zo mooi wordt, als jullie website!
Wauw, wat een complimenten! Hartstikke bedankt :) Fijn om te lezen dat je alles goed op onze website kon terugvinden. De wandelreis in Compostela is een absolute parel binnen ons aanbod en we kunnen niet wachten om dit prachtige gebied met je te ontdekken. Met warme groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke site. Alles wordt goed omschreven. Ik vind het erg spannend omdat het voor mij de 1e singlereis is maar heb er een goed gevoel over.
Bedankt voor jouw mooie beoordeling. We begrijpen dat het erg spannend is om voor het eerst op singlereis te gaan. Geen zorgen, want je bent hier zeker niet alleen in. De ervaring leert dat er al snel gezelligheid heerst binnen de groep en iedereen zich op zijn gemak voelt! We kunnen niet wachten om Toscane met jou en de anderen te gaan ontdekken. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ik heb de reis online geboekt, de site is erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Veel zin in de geboekte wintersport vakantie!
Bedankt voor jouw mooie beoordeling en de complimenten! Fijn dat alles zo duidelijk en overzichtelijk voor je is. We kunnen niet wachten om de pistes van Kirchberg samen met jou en de andere singles te gaan verkennen. Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Alleen maar positieve ervaringen.
Wat fijn om te lezen dat je altijd zulke positieve ervaringen met ons hebt! Daar worden we blij van :) Gezellig dat je weer met ons mee gaat. Wij hebben er weer zin in, jij ook? Met vriendelijke groetjes, Singlereizen.nl
boeking overzichtelijk en makkelijk
Wat fijn dat het boeken van jouw vakantie zo makkelijk is gegaan. Nog maar een paar weekjes wachten en jij kunt heerlijk van jouw wintersportvakantie gaan genieten! Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Via google kwam ik er al snel achter dat Singlereizen.nl, de reisorganisatie is voor singles die willen skiën! De website laat meerdere opties zien, de info is duidelijk en bij navraag krijg je vriendelijk antwoord zowel via mail als via de telefoon. Kortom: mijn eerste ervaring is zeer goed en ik kan niet wachten totdat ik op wintersport vakantie ga naar de Dolomieten!.
Wat fijn dat je jouw vakantie via ons hebt gevonden en dat mijn collega Elise je zo goed heeft geholpen. Ik zal jouw complimenten aan haar doorgeven! Wij kunnen ook niet wachten om samen met jou en de andere singles van de pistes af te sjezen :) Met winterse groetjes, Singlereizen.nl
Heb nog geen ervaring. Ga uit van het beste.
Wat leuk dat je voor het eerst met ons meegaat! Ik kan me voorstellen dat het enorm spannend is. De ervaring leert dat er al snel gezelligheid in de groep is. We gaan er een onvergetelijke reis van maken samen! Met zomerse groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijk en snel geboekt
Fijn dat het boeken van jouw vakantie zo snel is gegaan en dat alle informatie duidelijk was. We gaan er een onvergetelijke oud&nieuw van maken! ;) Met feestelijke groetjes, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA