Pluspunten
Boeken naar omstandigheden is zeer duidelijk (periode ed.)
VerbeterpuntenBoeken via mobiel kan beter
Hallo Arjan, Je hebt helemaal gelijk dat het boeken via mobiel beter kan. Eind augustus is onze nieuwe website live en volledig responsive dus heel goed op mobiel en op tablet. Wij verheugen ons daar ook op ;-) Met hartelijke groet, Het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Vriendelijk te word gestaan toen ik belde, met Renate. Heeft de tijd en de moeite genomen om bepaalde zaken uit te zoeken. En mails worden ook erg snel beantwoord.
Pluspunten
Breed aanbod van single reizen. Leuke activiteiten en afwisselend.
VerbeterpuntenWellicht nog meer informatie over het reisgezelschap. Waar komt iedereen vandaan?
Pluspunten
Duidelijke informatie, leuke reizen, goede reisleid(st')ers!
Pluspunten
Duidelijke reisinformatie, makkelijk te boeken, goed overzicht in leeftijden van deelnemers per reis.
Pluspunten
Heel veel informatie te vinden over de reis die je graag wilt nemen. Bij vragen, binnen 48 uur reactie. Heel veel keuze uit diverse reizen.
VerbeterpuntenTijdens het kiezen en boeken, niks tegen gekomen wat te kort doet.
Pluspunten
Het is prettig dat er reisleiding aanwezig is als je alleen op vakantie gaat. Geeft een gevoel van zekerheid.
VerbeterpuntenMeer mogelijkheden voor 55+ misschien.... Alsof je op die leeftijd niet meer op stap zou willen met andere alleenstaanden.
Beste Jeanette, hartelijk dank voor je tip om meer 55+ single reizen aan te bieden, waar ook stappen ook mogelijk is. Leuk dat je met ons mee op reis gaat. Geniet van een fijne vakantie. Met hartelijke groet, Het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
*Duidelijke informatie op de website; *Keurige en snelle reactie per telefoon en email
Pluspunten
Makkelijk te boeken, handig dat je de leeftijdsamenstelling kan bekijken. Fijn dat er opties zijn met en zonder bus zodat je niet achteraf nog kosten erbij krijgt.
VerbeterpuntenDe opmaak zou nog wat strakker kunnen.
Beste Miriam, Hartelijk dank voor je feedback. En je hebt gelijk, de opmaak van onze site kan strakker en daarom werken wij achter de schermen aan onze nieuwe website die eind augustus online zal staan. We hopen dat het niet ontwerp en het gebruiksgemak je zal bevallen. Met hartelijke groet, Het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Hele leuke singelreizen. Altijd gezellig. De service medewerkers zijn zeer behulpzaam
VerbeterpuntenWat meer leuke singelstrandvakanties, buiten europa.
Beste Karin, fijn dat je ons laat weten dat je graag meer single strandvakanties buiten Europa in ons reisaanbod zou willen zien. We gaan jouw wens doorgeven aan onze afdeling Reisontwikkeling. Met dank en hartelijke groet, het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Eerlijk helder en duidelijk
VerbeterpuntenEen prijs bij de extra excursies. Deze staan niet altijd vermeld
Pluspunten
ik word altijd aardig geholpen als ik bel
VerbeterpuntenHet is erg vervelend dat er niet echt zekerheid is of de reis wel door gaat!
Pluspunten
eerlijk rechtuit duidelijk wat wel en wat niet bij de prijs inzit
Pluspunten
een goede overzichtelijke website, waar alles makkelijk te overzien is zodat je weet hoe en wat zodat het lukt om een perfecte vakantie te kunnen boeken als vrijgezellen mensen die weten wat echt leven is!
Verbeterpuntenleeftijden bij groepsinfo kloppen niet, want er staat 20t/m35jaar maar wij zien leeftijden van 17jaar staan overal.
Pluspunten
Heldere en overzichtelijke website. Er wordt met je meegedacht.
als ik mijn leeftijd ingevuld heb en de vertrekdata, verschijnen er ook reizen die niet op deze info van toepassing zijn.
Hallo Barry, fijn dat je ons laat weten dat je bij jouw selectie ook reizen vindt die niet voor jouw leeftijd zijn. Het kan zijn dat dit om reizen gaat die op verschillende vertrekdata ook verschillende leeftijdsgroepen hebben. Dan zou het wel zo moeten zijn dat er bij die reis een of meerdere vertrekdata zijn die op jouw leeftijd van toepassing zijn. Klopt dat? Hartelijke groet, Het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Werd snel gereageerd op de mail met vragen!
Pluspunten
Goede overzichtelijke website, met de benodigde informatie
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA