Pluspunten
Er werd vlot en vriendelijk gereageerd op de mail die ik stuurde.
VerbeterpuntenInformatie voor mindervaliden/invaliden verstrekken. Wat zijn daarvoor de mogelijkheden.
Pluspunten
De reizen die aangeboden worden zijn heel divers. Ze gaan op heel veel gewenste data, dus veel mogelijkheden, waardoor het altijd wel in jouw krappe schema past. Daarnaast is het heel goed te overzien met wie je de reis gaat maken. Welke leeftijd en hoeveel mensen, man/vrouw verhouding. Dat is ontzettend prettig. Je wil toch een beetje aansluiting bij je eigen leeftijd, een week later of eerder kan dan het verschil al maken en dat is erg prettig om van tevoren te weten. Erg prettig boeken.
VerbeterpuntenEventueel een nog korter overzicht (op 1 pagina) van de gegarandeerde vertrek reizen. Met daar achter de tijd, prijs, leeftijd e.d. Nu moet je door veel pagina's bladeren. Maar eigenlijk al top. Over Kwaliteit en betrouwbaarheid kan ik nog niets zeggen, ik heb pas net geboekt, dus ik weet alleen van het boekingsproces iets af.
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website, groot aanbod vakanties, makkelijk boeken.
VerbeterpuntenGroepsinformatie vaker bijwerken (indien mogelijk).
Pluspunten
Groot reisaanbod, duidelijk overzicht van vertrekdata en zelfs informatie over de groepssamenstelling.
VerbeterpuntenIk vind dat er wat weinig foto's staan bij de vakanties. De door mij geboekte vakantie is bijvoorbeeld op een camping en is geen foto opgenomen van de tenten. Maar ik begrijp dat jullie de foto's ontlenen van de reisorganisatie, dus dat ligt misschien meer aan hun kant dan.
Pluspunten
leuke reizen voor singles en de 55+
Verbeterpuntenweet ik nog niet. eerst ervaren
Pluspunten
Goede service, steeds klantvriendelijk en snelle probleemoplossing
Verbeterpuntensnellere aanpassing van reisgezellen
Pluspunten
Heel veel reizen te vinden, niet duurder dan wanneer je bij de oorspronkelijke aanbieder zou boeken
Pluspunten
Snelle reactie per mail en ook per telefoon worden alle vragen duidelijk beantwoord. Prettige ervaring
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vlotte reactie via de mail Uitgebreid aanbod xan verschillende reisbestemmingen
Pluspunten
+ duidelijke website. + snelle reactie op vragen
VerbeterpuntenNog geen verbeterpunten. Moet de geboekte reis nog maken.
Pluspunten
duidelijk overzicht van de reizen, prettig dat je de samenstelling van de groep kunt zien en snelle reacties van het bedrijf bij vragen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Telefonische klantenservice is vriendelijk en reageert snel
VerbeterpuntenDuidelijkere opties met boeken. (bijv. geen meenemen eigen surfboard optie is onduidelijk)
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijk en een heel leuk concept! ben benieuwd!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Zeer uitgebreid aanbod vakanties met een duidelijke website en goed werkende filters om de keuze te kunnen maken
Pluspunten
Overzichtelijk
VerbeterpuntenMisschien extra opties vermelden voor mogelijke andere vertrek/aankomst mogelijkheden...
Pluspunten
Snelle reactie op vragen etc.
Pluspunten
Ik ben zowel in de zomer als de winter met Singlereizen op vakantie geweest. Het is altijd gezellig en iedereen doet z'n best om je een leuke vakantie te bezorgen.
VerbeterpuntenDe beschrijving van de reizen op de site is goed, maar als je uiteindelijk wil boeken is dit lastig te vinden.
Pluspunten
Goed overzichtelijk, zeer duidelijke informatie, goede reactie bij vragen op de mail
Verbeterpuntenmeer naamsbekendheid? Ik ken jullie alleen via het vinden op google
Pluspunten
Snel en makkelijk te boeken
VerbeterpuntenAls het mogelijk is, graag meer informatie over de vertrek tijden.
Pluspunten
Leuke singlereizen worden aangeboden, veel keuze en ook goed dat het in leeftijdscategorieën is ingedeeld. Zo wordt de drempel minder hoog om te gaan!
VerbeterpuntenVind het lastig om te zien, wanneer je boekt met welke deelnemers jij nu echt gaat. Ik begrijp dat er ook mensen zijn die met het vliegtuig of de bus gaan of al eerder zijn gekomen en halverwege weg gaan. Misschien is het een verbetering als alleen de leeftijden bij die desbetreffende reis aan worden gegeven die daarmee mee gaan. Dan zie je ook voor de singles zelf hoeveel mensen met de bus gaan en hoeveel met het vliegtuig. Dan kunnen de singles zelf misschien een beter overwogen keuze maken. Verder ziet het er top uit.
Pluspunten
Het is erg makkelijk om een reis te boeken. Het is ook fijn dat men kan zien welke leeftijden zich allemaal al hebben ingeschreven zodat je een idee krijgt of de groep qua leeftijd bij je past. De uitleg per reis was erg duidelijk en er zitten veel leuke reizen tussen. Dat maakte de keus dan ook niet altijd even makkelijk (op een positieve manier).
VerbeterpuntenBij een reis kan je niet zien of mensen zich als koppel of tweetal hebben ingeschreven, dus je weet nog steeds niet hoe de samenstelling precies is. Misschien is het een idee om aan te kunnen geven of iemand interesse heeft in een van de optionele activiteiten.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA