Pluspunten
Snelle communicatie
VerbeterpuntenGeen verbeter punten voor nu
Pluspunten
Het was zeer duidelijk en overzichtelijk, Fijn dat je ook direct vragen kunt stellen.
VerbeterpuntenIk heb geen verbeter punten, het is voor het eerst dat ik via deze site een vakantie boek, en de boeking is mij zeer goed verlopen.
Pluspunten
Heldere opbouw site. Goede reisbeschrijving
VerbeterpuntenIets specifieker de kostenposten uitleggen
Pluspunten
Duidelijke site, betaalbare prijzen en uitgebreide beschrijving van alle reizen.
VerbeterpuntenBij de reis die ik heb geboekt kon ik alleen niks terugvinden of er eventueel kluisjes waren op de camping. Misschien is het ook leuk om een facebook pagina te maken waarop je je reisgenoten alvast kan ontmoeten. (Heeft kras ook met singlereizen)
Pluspunten
Duidelijk, totaaloverzicht, gemak
Pluspunten
Organisatie gebeld. Ik werd snel en vriendelijk geholpen. Ze waren duidelijk met wat mij te wachten staat. Daarna gelijk me reis geboekt naar Marokko en kan niet wachten tot het 5 Augustus is.
VerbeterpuntenEerste keer dat ik boek via deze organisatie. Ik kan nog niet zeggen of er verbeterpunten zijn. Tot zo ver ziet het er goed en betrouwbaar uit.
Pluspunten
ik had gemaild of ze een vakantie voor me wisten in een bepaalde periode en met een bepaalde leeftijdsgroep en kreeg keurig over de mail 3 reizen toegestuurd
Pluspunten
Zeer duidelijke en overzichtelijke website.
VerbeterpuntenMeer foto's!
Pluspunten
Duidelijke website, voldoende keuze en voldoende belangrijke informatie
VerbeterpuntenEen optie om op volgorde te selecteren, zoals op prijs oplopend/aflopend
Pluspunten
Goede service. Altijd bereikbaar, en er worden veel leuke reizen aangebode
VerbeterpuntenIk mis updates over de reis die ik ga maken. Bijvoorbeekd aks er extra mensen zich hebben aangemeld
Pluspunten
- Makkelijk contact te leggen middels een link bij de betreffende vakantie. Waardoor je vraag kunt stellen. - Beantwoording van vraag, snelle reactie en duidelijk gericht op de vragen die gesteld worden.
Pluspunten
Duidelijke en vooral uitnodigende informatie waar je vanzelf enthousiast van word!
VerbeterpuntenHierboven staat totale oordeel en andere punten om te beoordelen maar heb alleen nog maar met de website te doen gehad,ik mag nog op vakantie gaan...beetje lastig om dus al echt te oordelen ;-)
Pluspunten
Ruime keus aan reizen voor de doelgroep waar ik me in vind passen.
Verbeterpuntendat kan ik pas na mijn vakantie beoordelen.
Pluspunten
Alles is duidelijk en makkelijk te zien op de website. Over de daadwerkelijke reis kan ik nog niet oordelen, dan kan ik ook pas de echte sterren geven. Maar met het uitzoeken en boeken van de vakantie was het in ieder geval helder!
Pluspunten
Eerste keer dat ik mee reis. Kan er dus nog niets over zeggen
VerbeterpuntenEerste keer dat ik mee reis. Kan er dus nog niets over zeggen
Pluspunten
Snel, vriendelijk en enthousiast. De reis moet nog beginnen dus nadien heb ik een betere indruk. Maar vooralsnog erg prettig.
VerbeterpuntenGeen...
Pluspunten
Mooie site, overzichtelijke
VerbeterpuntenActuelere groepsinformatie Duurt soms een maand voordat deze weer is bijgewerkt.
Pluspunten
Service is prima. Kreeg keurig snel mailtje over het feit dat ik met een andere vlucht mee kan en mijn vragen daarover werden ook accuraat beantwoord. Verder moet ik nog op reis, dus is het afwachten, maar ik ga er van uit dat de service zo blijft.
VerbeterpuntenOp dit moment geen.
Pluspunten
Duidelijke informatie.
VerbeterpuntenGoed kijken of alles klopt voordat het naar de klanten gestuurd wordt. Maar goed afgehandeld en correct verbetert.
Pluspunten
-Ze zijn vriendelijk aan de telefoon. -Alles staat duidelijk op de site. -Direct informatie terug nadat ik geboekt had. Over de vakantie kan ik niet oordelen want ik moet nog gaan maar tot nu toe ben ik zeer positief.
Pluspunten
Overzichtelijke reisaanbod.
VerbeterpuntenEerder het aantal vakantiegangers updaten. Zodat je up to date hebt hoeveel mensen met een reis meegaan. Bijvoorbeeld standaard 1x per week.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA