Tot nu toe alleen de boeking gedaan. En die was overzichtelijk.
Fijn dat je de website en het boeken overzichtelijk vindt. Na je reis krijg je de mogelijkheid om daarover een review te geven. Het is nog 36 dagen aftellen en dan gaat je gave rondreis door Jordanië beginnen. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Tussen de wirwar van alle sites gelukkig hier terecht gekomen. Goede info met veel mogelijkheden. Op eigen leeftijd zoeken en gelijk groepsinfo prima. Leuke reizen om uit te kiezen en afwisselend voor ieder budget. Dit wordt mijn 1e singelreis ever. Ben niet zo'n groepsmens maar de vrijheid in dit programma heeft me doen besluiten t een keer te wagen. Wel spannend maar wie niet waagt wie niet wint nietwaar!!
Super leuk om te lezen dat je op onze website een passende reis hebt gevonden. Fijn dat het programma je aanspreekt en je hierdoor gezellig mee wilt gaan.. Het is nog een klein maandje wachten, maar dan kun je heerlijk gaan genieten van je vakantie in Macedonië. Met zonnige groeten, Singlereizen.nl
Goede filter, duidelijke informatie wat het zoeken makkelijker maakt
Voor de eerste keer alleen naar het buitenland maar de recensies en de opmerkingen van alleen reizigers om het gewoon te doen hebben mij over de streep getrokken.
Goede keuze opties, waardoor ik een goed en duidelijk overzicht kreeg. De verschillende onderdelen zijn makkelijk te vinden! Het heeft mij uiteindelijk een betrouwbaar gevoel gegeven en mij over de drempel geholpen :) Nu nog een fijne vakantie ervaring en ik zal jullie gaan promoten :) :) Groeten Karin van Uden
Wat leuk om te lezen dat je goed op onze website hebt kunnen zoeken en dat je een passende vakantie hebt gevonden. Het is nog even geduld hebben, maar over 1,5 maand kun jij gaan genieten van jouw surfvakantie in Portugal :). Alvast heel veel plezier. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Als de reis ook zo goed verloopt als het boeken van deze vakantie gaat het top worden.
Tot nu toe altijd leuk gezelschap gehad... 2x leuke vakantie gehad..
Leuk dat je weer een wintersportvakantie hebt geboekt bij ons. Het is nog even geduld hebben, maar over 5 maanden en 10 dagen is het zover! Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
Ik heb veel op internet gezocht en via deze site was de samenstelling van groep snel en inzichtelijk. En de overige producten van de vakantie helder weergegeven. Mijn gevoel gaf uiteindelijk de doorslag dat ik hier moest boeken!
Fijn om te lezen dat je de groepssamenstelling op de website erg handig hebt gevonden. Ook leuk om te lezen dat de website een goed gevoel heeft gegeven. Het is nog minder dan twee maanden en dan kun je gaan genieten van je actieve vakantie. Met sportieve groetjes, Singlereizen.nl
De site biedt een goed inzicht in de reis, wat wel en niet in de reis(som) is inbegrepen en in de samenstelling van de groep.
Bedankt voor je positieve review over onze website. Leuk dat je komende maand mee gaat zeilen bij de Griekse eilanden. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Vele mooie reizen aangeboden en makkelijk te boeken. Prima prijzen ook.
Leuk om te lezen dat je het aanbod en boeken goed vindt op onze website. Het is nog even wachten, maar gezellig dat je in oktober mee naar Nepal gaat. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Dit is mijn eerste keer dat ik alleen op vakantie ga. en toe nu toe ben ik goed geholpen. op de site staat goed uit gelegd maar toch nog een paar vragen. Dat heb goed en vriendelijk uit gelegd.
Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent met je vragen. Het is altijd even spannend zo'n eerste keer alleen op vakantie. Als het goed is heb je inmiddels een inlog ontvangen om online contact te leggen met de groep, soms helpt dit al om wat spanning weg te halen. Over precies een maand zit je in het vliegtuig naar je vakantiebestemming, het aftellen kan beginnen. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Fijn dat ze ook op zaterdag open zijn. Had een leuke duikvakantie gezien en vandaag gelijk met hen ingeboekt. Alle vragen waren per mail en telefoon snel, vriendelijk en met enthousiasme beantwoord. Dan krijg je er gelijk zin in.
Wat fijn om te lezen dat je telefonisch goed geholpen bent. Super gaaf dat je een duikvakantie hebt geboekt. Het is nog maar kort aftellen, want je vertrekt komende zaterdag al. Alvast een hele fijne vakantie. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Super vriendelijk geholpen. Ik had een optie en zelfs in het weekend wordt dit snel en met zoveel liefde afgewerkt dat ik er direct een goed gevoel bij heb. Het is mijn 1e singlereis, dus best wel spannend.
Wij vinden het heel leuk om te lezen dat je zo goed geholpen bent en dat je er een goed gevoel bij hebt. Het is nog maar 2 dagen aftellen en dan gaat je eerste singlereis beginnen. Wij willen je alvast een hele fijne vakantie wensen. Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke, overzichtelijke site. Fijne zoekfuncties. Geeft duidelijk wat je kan verwachten.
Bedankt voor je positieve review over onze website. Over precies een maand zit je in het vliegtuig naar Griekenland en gaat de vakantie beginnen. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Aanvullende vragen werden snel beantwoord. Fijn! Boekingsproces is snel en eenvoudig. Betaling achteraf. Het mag voor mij duidelijker zijn dat reis door een andere organisatie wordt uitgevoerd. Dat bleek nu pas na afloop van de boeking.
Duidelijk, alleen de opstaplocaties van de bus zijn niet dichtbij een station. Daarom heb ik uiteindelijk voor een andere opstapplaatst moeten kiezen.
Leuk dat je gezellig mee naar Torbole gaat. Goed dat je het aangeeft van de busplekken, wij zullen dit doorgeven aan de busmaatschappij. Alvast een hele fijne vakantie. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Mijn allereerste single reis om een makkelijke manier gevonden! Ik ben heel benieuwd, maar heb er alle vertrouwen in!!
Yeaaah super leuk dat je je eerste singlereis bij ons hebt geboekt, dank je wel daarvoor. Ook bedankt voor je positieve review over onze website. Het is nog even 2 maanden wachten, maar dan kun je gaan genieten op Lanzarote. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
+ Vlotte beantwoording van mijn vragen + Meedenken over oplossingen
User friendly website met goede info, ondersteund door een voortreffelijke telefonische customer service!
Bedankt voor je leuke review over onze website en klantenservice. Fijn om te lezen dat je telefonisch goed geholpen bent. Het is nog even geduld hebben, maar over een aantal weken kun je heerlijk gaan zeilen bij Sardinië. Met avontuurlijke groeten, Singlereizen.nl
Site werkt prima en makkelijk. Prettig dat je kunt zien hoeveel er zich hebben aangemeld, het geslacht en leeftijd van iedere individu. Dit loopt alleen niet helemaal synchroon met het aantal aanmeldingen wat op de site van Nosun wordt vermeld.
Ik heb zojuist voor de tweede keer een reis geboekt via singlereizen.nl en door het makkelijk navigeren onderscheidt deze website zich echt van anderen. Het is zeer praktisch en overzichtelijk en de verscheidenheid in zoekfuncties maakt dat je in no-time wat reizen naar jouw persoonlijke voorkeur op een rijtje hebt.
Woow wat een leuke en enthousiaste review over onze website, dank je wel hiervoor. Gezellig dat je weer via ons hebt geboekt. Het is nog ongeveer 3,5 week aftellen en dan kun je genieten van je weekendje weg. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Ik belde omdat ik een vraag had. Er werd super snel opgenomen, en werd vriendelijk te woord gestaan.
Goed zichtbaar wat er te doen is tijdens een vakantie, en de mogelijkheden van de locaties
Bedankt voor je leuke reactie op onze website. Fijn dat je een vakantie hebt gevonden en je over ongeveer 3 weken heerlijk kunt gaan genieten. Alvast een hele fijne vakantie. Met zonnige groeten, Singlereizen.nl
Goede reisorganisatie.
Bedankt voor je last minute boeking via onze website. Leuk dat je met ons naar Italië gaat volgende week, het aftellen kan beginnen. Met zonnige groetjes, Singlereizen.nl
Duidelijke site. Heldere beschrijving van optionele excursies, behalve dat ik daar de prijzen van mis. Dat is jammer, want dat maakt het lastiger vooraf te budgetteren. Verder dikke prima!
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA