Duidelijke infomatie

Best lang op zoek geweest naar een goede single vakantie en mede door de positieve reacties op de site van eerdere singles geboekt

zeer gebruiksvriendelijke site.

Voor het eerst gaan zoeken naar singlereizen. Deze site springt eruit! Zojuist geboekt. De voorpret is begonnen!

Prima en duidelijke website

Alles staat duidelijk omschreven en is prima te begrijpen.

super

alles mag niks hoeft

Website duidt zichzelf

Prima website, duidelijke informatie, makkelijk te navigeren. De informatie die ik zocht en de vragen die ik had kon ik allemaal zelf beantwoorden door bijv. op groepsinfo te klikken of in de reisinformatie te kijken. Ik heb eigenlijk (helaas?) niets toe te voegen. Houden zo!

In één oogopslag alle vakanties op een rij.

De reizen zijn goed georganiseerd en de informatie klopt.

Tevreden mijn eerste boeking gedaan

Dit was mijn eerste boeking bij Single reizen, tevreden heb ik gebruik gemaakt van het overzichtelijke boekingssysteem. Ik kon vooraf een selectie maken volgens mijn wensen en voorkeuren. Dat vond ik bijzonder prettig zodat ik precies kon zien welke reis ik ging boeken en de keuze voor een enkele kamer of voor 2 personen. Waarschijnlijk ga ik Single reizen meer gebruiken.

Zeer goede site om een singles reis te boeken

Kon snel en overzichtelijk vinden wat ik zocht, zonder "kleine lettertjes"

Alles met de boeking isperfect verlopen

Het geheel is heel duidelijk en overzichtelijk qua lay-out en inhoud. Website werkt prima. Boeking in eenvoudige logische stappen.

dit is een site met een hele duidelijke uitleg en en ruime keuze!

Ik vind dit een hele duidelijke site met voldoende uitleg, ruime keuze en geen onduidelijke termen! Ook is er later in het seizoen genoeg te kiezen. heel fijn dus :)

fijne manier van zoeken op de single vakantie site

Soms wel verwarrend de vele leeftijdsgroepen.

Aanrader

Mijn 1e groepsreis geboekt bij singlereizen.nl contact verloopt zeer prettig en beantwoorden alle vragen die je kan hebben. Niet gelijk druk dat je iets moet boeken, maar relaxed zoals vakantie ook moet zijn.

Goed telefonische te bereiken voor extra vragen en zeer vriendelijk en behulpzaam bij het aanbieden van oplossingen en alternatieven. Hierdoor mijn vakantie nu voor het eerst bij Singlereizen.nl geboekt. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit een fantastische vakantie gaat worden!

Duidelijk

Alles is overzichtelijk en duidelijk. Alle reizen zijn goed uitgelegd, fijn dat er ook foto's bij staan. Wat ik ook fijn vind is dat al je kunt zien welke leeftijden mee gaan met de reis.

gemakkelijk

De website is duidelijk met fijne foto's, om de sfeer van de bestemming door te geven. Zouden er zelfs een beetje meer kunnen zijn. Boeken is heel gemakkelijk. Ik heb echter niet zo goed begrepen, wanneer ik moet betalen.

mooie en uitgebreide website

Alle antwoorden op mijn vragen over de vakantie zijn met deze info op de website al beantwoord en dat maak je niet vaak mee. Complimenten

Prima site, goed duidelijk

Snel en makkelijk te boeken zonder verrassingen

Bij elke reis staat volledige informatie zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het boeken gaat makkelijk en snel en je hebt duidelijke opties voor 1 of 2 persoonskamer. Ook kun je de leeftijden van geboekte mensen zien, dit helpt zeker mee in de keuze tot boeken!

Prima website met veel aanbod

Het boeken gaat eenvoudig. Duidelijke info over alle aspecten van de reis.

Uitgebreide informatie en makkelijk te boeken

Contact met de beheerders loopt vlot. De website is overzichtelijk. Alleen dacht ik een optie te nemen, maar het lijkt erop dat ik al geboekt heb.

Eenvoudig en duidlijk

Wat ik wou weten kon ik makkelijk vinden en de gegevens werden keurig onthouden zodat ik niet steeds alles opnieuw hoefde in te vullen.

Goede service, overzichtelijke website

Telefonisch contact gehad over het aanbod, meteen een nette e-mail ontvangen met diverse opties. Daarna ook niet meer getwijfeld om bij Singlereizen.nl te boeken.

prima service en duidelijke info

Duidelijke informatie, goede service en meer dan voldoende uitleg over de reisopties

GASTVRIJE, UITNODIGENDE REIZEN-SITE.

Zoekend naar een reis voor alleenstaanden (voor de eerste keer, doodeng) sprong de site van singlereizen.nl er voor mij het meest uit door de heldere en uitvoerige beschrijving van de reizen.

Snel en gemakkelijk te boeken

Het is gemakkelijk om te boeken en de gegeven informatie is duidelijk.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA