Site is overzichtelijk ingedeeld met duidelijke omschrijvingen per aangeboden reis. Op basis hiervan kan een goede persoonlijke keuze worden gemaakt.
Fijn om te horen dat je een goede keuze gemaakt hebt naar een prachtige bestemming! Nog een paar maanden aftellen en dan heerlijk op ontdekkingstocht. Met winterse groet, Singlereizen.nl
De reis die ik net geboekt heb is moeilijk te vinden. deze vertrek datum verdwijnt steeds. de reis van 20 maart komt wel steeds naar boven. ik weet niet hoe dat komt. Verder een prima website, met veel keuzes
Wat vervelend dat het zoeken stroef verliep! Waarschijnlijk een combinatie van een datum en leeftijdscategorie. Gelukkig is het gelukt om een mooie zonvakantie te boeken. Voor je het weet geniet je heerlijk van de zon! Met winterse groet, Singlereizen.nl
Makkelijk te boeken hoop info
Goed om te lezen dat het boeken makkelijk is gegaan en je veel informatie hebt gevonden! Nog een aantal maanden geduld, maar dan geniet je heerlijk in de Griekse zon. Alvast iets moois om naar uit te kijken. Met actieve groet, Singlereizen.nl
Ik ben als eens eerder met jullie gaan skiën in Oostenrijk, omdat de huttentocht in Italië niet kon doorgaan vanwege de Corona-maatregelen. De omgeboekte reis/week was verder allemaal goed geregeld, prima hotel, goed eten en een hele gezellige gids
Wat leuk dat je dit jaar weer bij ons geboekt hebt! Fijn dat de vorige singlereis zo goed bevallen is. Nog even en dan heerlijk genieten op de Italiaanse pisten. Met winterse groet, Singlereizen.nl
Ik heb al eerder single reizen gedaan, maar dit keer voor de eerste keer via Singlereizen.nl. De website is duidelijk en komt prettig klantgericht en vriendelijk over. Het boeken ging heel makkelijk. Veel zin in de vakantie!!!
Wat leuk dat je dit keer bij ons hebt geboekt! Fijn dat je de site als prettig hebt ervaren. We gaan er samen een fantastische singlereis van maken! Met winterse groet, Singlereizen.nl
Het boekingsproces op singlesreizen.nl heb ik als soepel ervaren, over de inhoud en invulling van de reis kan ik nu nog niets zeggen, maar als het een benadring is van wat er op de site geschreven wordt, zal ik niet teleurgesteld worden.
Leuk om te lezen dat het boeken van een reis soepeltjes verloopt. Na je reis kun je een review over IJsland achter laten. Het is nog even geduld hebben, maar dan staat er een schitterende actieve reis te wachten op jou. Hele fijne jaarwisseling. Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
De informatie is compleet en overzichtelijk wat een hele kunst is omdat er zoveel informatie nodig is om over te brengen. Bovendien is er veel keuze
Wat goed om te lezen dat je de website prettig vindt en dat we je goed hebben kunnen informeren. Over een paar weekjes vertrek jij al met een groep gezellige singles naar het mooie Italië voor een heerlijke wintersportvakantie... De vakantievoorpret kan alvast beginnen! Met winterse groet, Singlereizen.nl
Eerste indruk over de website, deze oogt vriendelijk en toereikend. Bij het kiezen van een vakantie optie valt het me op dat ik heel veel informatie kan aanklikken, eenvoudig via de tabbladen. Persoonlijk vind ik het krijgen van veel informatie fijn om zodoende een goede keuze te kunnen nemen voor (in mijn geval) een wintersportvakantie. Alles wordt goed uitgelegd. Het is voor mij voor het eerst dat ik een vakantie boek met Singlereizen, maar tot nu is de ervaring goed. Mvg. Katja Meertens
Bedankt voor je mooie beoordeling over onze website. Fijn om te lezen dat je alle informatie van de reis goed kon vinden. Het is nog even wachten, maar dan gaat de wintersport naar Val Thorens beginnen! Het aftellen kan starten. Met avontuurlijke groetjes, Singlereizen.nl
Ik heb tot nu toe slechts het boekingproces doorlopen, maar dat ging vlekkeloos. Heldere informatie en een makkelijk te bedienen website. Als de daadwerkelijke vakantie ook zo goed verloopt, kan ik nergens over klagen. Wel gek dat ze na het boeken al om een review vragen, in plaats van na afloop van de vakantie. Maar wie ben ik. Ik zal nog een review na de vakantie plaatsen :)
Een vlekkeloze boeking, daar streven we naar! Fijn dat alles tot nu goed is gegaan. We doen ons best om jouw vakantie een succes te maken. Deze review gaat puur over onze website en het boekingsproces. Nadat je op vakantie bent geweest, ontvang je een uitnodiging om een review te schrijven over de door jouw gemaakte reis. We kijken ernaar uit om jouw ervaringen uit Oostenrijk te lezen! Met winterse groet, Singlereizen.nl
De site is duidelijk . En bij vragen kan je gewoon bellen en word net te woord gestaan .
Wat fijn dat je netjes te woord bent gestaan en alles makkelijk verlopen is! Dat horen wij graag. Jij begint het jaar in ieder geval goed, heerlijk in de sneeuw! Met winterse groet, Singlereizen.nl
Het was voor mij even onduidelijk dat ik aan de pictogram kon zien wat een kamer voor alleengebruik was. Maar ik ben er uit. Prima
Dankjewel voor de feedback, ik zal dit doorgeven aan mijn collega's! Wat gezellig dat je mee gaat naar het zonnige Curaçao, het duurt nog een paar weekjes... Maar wij beginnen vast met aftellen! Met warme groet, Singlereizen.nl
Zeer positief.
Goed om te lezen dat je erg positief bent en de boekingsinformatie als gemakkelijk en overzichtelijk hebt ervaren! Nog even en dan sluit je het jaar heerlijk af in de zon! Met warme groet, Singlereizen.nl
Vantevoren best een aantal vragen gehad over de vakantie, maar hier uitstekend contact over gehad via de mail. Snel respons, duidelijk & behulpzaam.
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over het contact met ons! We proberen iedereen zo goed mogelijk te helpen. Nog even en dan sluit je heerlijk in de zon met een drankje het jaar af! Met warme groet, Singlereizen.nl
Tot opheden altijd goede ervaringen met deze reisorganistie. En ook de accomodaties vind ik ook altijd goed en goede services.
Wat fijn dat je goede ervaringen hebt met ons! Dat horen we natuurlijk altijd graag. Leuk dat je er dit keer weer bij bent in België! We maken er een knallend feestwekend van. Met herfstige groet, Singlereizen.nl
Persoonlijk heb ik een rot jaar achter de rug. Ik wil er graag uit, twijfelde om te boeken. D.m.v. de goede hulp door de dames aan de telefoon heb ik besloten om te gaan. Zij hebben zelfs een plaats gereserveerd. Lief!
Wat leuk om te horen dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice! Oud & Nieuw vier jij in ieder geval samen met een gezellige groep, er even lekker tussenuit! Met herfstige groet, Singlereizen.nl
Duidelijke uitleg en compleet verhaal
Dankjewel voor het mooie cijfer! Heel fijn dat alles duidelijk voor je is. Je begint het jaar in ieder geval goed in het mooie Zweden. Met herfstige groet, Singlereizen.nl
mijn 6e reis via hier en bevalt me prima , hopelijk krijg ik een keer korting nu haha
Wat ontzettend leuk dat je al voor de 6e keer met ons mee gaat, dit keer naar Zweden! Nog maar een paar weekjes aftellen en dan is het al zover... Wij gaan vast aftellen! Met herfstige groet, Singlereizen.nl
Vriendelijke en efficiënte helpdesk. Makkelijk en vlot boekingsproces.
Wat fijn dat de boeking makkelijk snel gelukt is! We geven je mooie compliment door aan onze klantenservice. Laat het aftellen maar beginnen en dan paradijselijk genieten op Madeira! Met herfstige groet, Singlereizen.nl
Duidelijke en overzichtelijke site, alles goed beschreven en uitgelegd over de reis.
Wat fijn dat je onze website als duidelijk en overzichtelijk hebt ervaren! Het nieuwe jaar begin jij goed op de pistes van Pinzolo. Met herfstige groet, Singlereizen.nl
De website geeft veel manieren om te zoeken naar een vakantie waar ik zin in heb. Ook krijg je snel te zien of er al mensen geboekt hebben en wat ongeveer de leeftijds-/groepssamenstelling is. De kosten van de vakantie met een duidelijke splitsing in-/exclusief geeft ook geen verrassingen.
Wat fijn dat je zo snel en makkelijk jouw perfecte singlereis hebt gevonden! Je begint het jaar in ieder geval goed in Zweeds Lapland. Met herfstige groet, Singlereizen.nl
Boeking van de reis was duidelijk en moeiteloos.
Wat fijn dat de singlereis zo simpel geboekt staat! Na een zorgeloze boeking ook zorgeloos op singlereis. We wensen je alvast een super tijd in Pinzolo! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Ik zocht en kon gelijk wat filters aangeven en die werkten ook! Dus kwamen er direct reizen uit die geschikt waren voor mij en kon ik gewoon kiezen. En boeken. Super.
Wat fijn dat de keuze snel gemaakt was met behulp van de filters! Volgend jaar beleef je een prachtige singlereis op de Oostenrijkse pisten. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
op de sit zijn de gegevens over de reizen van mijn interesse makkelijk te vinden en extra opties worden goed aangegeven.
Heel fijn dat je alle informatie makkelijk hebt kunnen vinden! Nog een paar maanden en dan vier je een sprookjesachtige Kerst in Krakau! Met vrolijke groet, Singlereizen.nl
De website biedt ontzettend veel soorten reizen en bestemmingen. Boeken is supermakkelijk en als ik vragen heb krijg ik snel een duidelijk antwoord.
Wat goed om te lezen dat je zo tevreden bent over onze website! We helpen je uiteraard graag. Nog even aftellen en dan geniet je volgende maand heerlijk van de nazomer op Fuerteventura! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Site is erg duidelijk en je kan op veel factoren filteren waardoor je bij de beste reis uitkomt.
Wat fijn om te horen dat je de site duidelijk vindt! Nog even afwachten en dan kan je heerlijk genieten van je rondreis in Kroatië. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA