Duidelijke site, info goed te vinden.

Erg gebruiks -vriendelijke site, alle info is goed en juist te vinden. Boeking verliep erg gemakkelijk. Vorig jaar hier ook geboekt, Ook tijdens corona juist gehandeld en rijs kunnen omboeken.

Bijna alle singlereizen op een site!

Een duidelijke en heldere site met een groot aanbod van diverse singlereizen. En de flexibiliteit om de reis kosteloos (met uitzondering van reserveringskosten) te annuleren of om te boeken met eventuele coronamaatregelen.

De eerste plek waar ik kijk als ik op vakantie wil!

Fijne website met enorm aanbod, goed opgebouwd en duidelijk. Heeft altijd veruit het grootste aanbod en er zit eigenlijk altijd voor iedereen wel wat bij. De filteropties zouden alleen beter kunnen aangezien je bvb. maar één land tegelijk kan selecteren en de groepssamenstellingen kunnen wat vaker worden bijgewerkt.

Simpel en overzichtelijk om te boeken

Prima website, duidelijk en overzichtelijk om te boeken.

Duidelijk en overzichtelijk!

Snel te overzien welke mogelijkheden er zijn, op welke data en voor welk tarief

Prima website en vriendelijk geholpen n.a.v. aanvullende vragen

Fijne website waarop je eenvoudig kunt zoeken op beschikbare reizen in de periode waarin je vakantie hebt. Duidelijke informatie en ook de aanvulling onder de reis met de ervaringen van andere reizigers vond ik een goede aanvulling. De aanvullende vragen die ik had, werden vlot en vriendelijk beantwoord. Als de vakantie ook zo gaat, ben ik meer dan tevreden!

Ik ben steeds prima verder geholpen aan de telefoon.

Altijd vriendelijke medewerkers gesproken. De website vind ik ook duidelijk en overzichtelijk.

Lekker overzichtelijk website

Informatie behoorlijk gedetailleerd

Veel informatie, dit geeft duidelijkheid Jammer dat luchthaven van vertrek nog niet duidelijk is maar ik begrijp dat dit buiten jullie om gaat. Boekingsproces is eenvoudig

Gebruiksvriendelijke website

Duidelijke informatie

Duidelijke en complete reis informatie

De informatie over de reizen is heel erg compleet maar om de juiste reis te vinden is iets ingewikkelder. Bij 1 thema stond de reis wel onder de opties maar bij een ander thema (wel gerelateerd tot de reis) kon ik de reis niet vinden, Maar zodra ik de juiste reis voor mij had gevonden was het heel erg makkelijk om alle informatie te vinden en te boeken.

Prima website

Als ik deze website vergelijk met andere sites dan is dit best een duidelijke website. Een toevoeging zou zijn om bij elke vakantie voorop ook het aantal dagen te vermelde zodat je niet perse een vakantie open hoeft te klikken om dit te zien. Ook vind ik een calender weergaven met vertrekdata van verschillende vakanties een pre. Dat zag ik op een andere site en dat was echt super handig en overzichtelijk. Voor de rest gewoon een prima duidelijk verhaal.

Duidelijk en informerend

Het was duidelijk welke reizen er waren. Goede info op de website. Boekingproces verliep soepel

Overzichtelijke website en makkelijk te boeken

Singelreizen heeft een overzichtelijke website met een gevarieerd aanbod aan reizen. Als je vragen hebt, worden deze duidelijk beantwoord.

Vol verwachting

Site is duidelijk en overzichtelijk. Alle informatie is prima te vinden en site ziet er verzorgd uit. Heb veel zin in deze reis en vind het best spannend.

Prima en persoonlijke service

Dit is de eerste keer dat ik bij singlereizen.nl een reis boek. De eerste kennismaking met singlereizen is prettig (fijne site, vriendelijk en behulpzaam personeel) en er werd snel gereageerd op mijn vraag. Wel een beetje spannend om weer eens met singles op vakantie te gaan maar heb er heel veel zin in!

Gewoon leuk ininitatief voor iemand die niet graag alleen is of reist...

Overzichtelijke website, makkelijk te vinden wat je interesseert.

Plezierige website en ruim aanbod

Ik had bij het zoeken en boeken geen vragen; dat is misschien wel het beste compliment. Alles wat je wilt weten staat vermeld en is makkelijk te vinden. Als het tijdens de vakantie zelf net zo goed geregeld is, wordt het vast een leuke week. De eerste kennismaking is in ieder geval prima.

Ik ben heel vriendelijk en behulpzaam geholpen aan de telefoon.

Ik had zo veel vragen over de actieve vakantie in Oostenrijk in deze Corona tijd. Maar de dame aan de lijn was heel vriendelijk en behulpzaam. Bedankt, heb nu echt super veel zin om op vakantie te gaan.

Veel keus in bestemmingen en vertrekdata

Ik moet de reis nog maken dus daar kan ik nog niet over oordelen maar ik ben verrast over de ruime keus aan bestemmingen en de verschillende vertrekdata

zeer duidelijke en transparante wijze van aanbieden

ik vind met name -in mijn geval voor de Griekenland zeilreis- dat goed is aangegeven hoe de groepssamenstelling is qua leeftijd en M/V. het proces van boeken is ook erg duidelijk

Goed.

Overzichtelijk, duidelijke website

Efficiënt

Ik kon het makkelijk vinden bij het zoeken op google. Duidelijk overzicht over welke vakanties beschikbaar zijn en wat deze kost. Goeie omschrijving van wat de sfeer zal zijn. Overzicht inc/ exl. Al met al een fijne website en het lijkt mij een fijn bedrijf.

Eenvoudig en duidelijk

Door de keuze mogelijkheden in te vullen is snel de reis te vinden die er aan voldoen

Goed geholpen tijdens boeking

Tijdens mijn boeking werd ik goed geholpen door Maud die mij advies heeft gegeven welke vakantie goed bij mij zou passen en zij heeft mogelijke opties voor de reisdata die ik had aangegeven uitgezocht

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA