Pluspunten
Fijne website met veel informatie over de reizen. Leuk dat de reizen per leeftijdscategorie genoemd staan.
VerbeterpuntenIk zie pas in de boekingsbevestiging dat mijn reis 'op aanvraag' is. Het zou handig zijn om dat wat eerder in het boekingsproces te weten te komen.
Bedankt voor je complimenten en de feedback! Wanneer je een reis gaat boeken zie je achter de reisdata 2 poppetjes staan. Deze poppetjes kunnen groen worden weergegeven (beschikbaar, geel (op aanvraag) of rood (volgeboekt). Wanneer je de gele poppetjes boekt, staat er op jouw bevestiging dat de reis op aanvraag is. Wij wensen je vast een fijne vakantie! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
goede reizen met veel keuze
Verbeterpuntenkomen veel extra kosten bij op de prijs. zet ze er gewoon vanaf het begin bij dan weet ik ook waar ik aan toe ben.
Hallo Lisa, fijn dat je een leuke vakantie hebt kunnen vinden. Vervelend dat jij hebt ervaren dat er extra kosten bijkomen. Op de website hebben wij de kopjes wel/niet inbegrepen staan. Hier kun je precies zien welke kosten er nog bij komen. We zullen hier in de groep bespreken of we dit misschien wat duidelijker kunnen aangeven. Wij wensen je vast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
overzichtelijke site en veel aanbod
VerbeterpuntenDeze beoordeling na afloop van de vakantie want ik kan er tot nu toe weinig over zeggen
Hallo Mandy, bedankt voor jouw pluspunten over de site! Deze beoordeling gaat over de website en het eventuele contact dat je voorafgaand met ons hebt gehad. Na je reis zullen we je natuurlijk ook een uitnodiging sturen om een review in te vullen. Wij willen ons altijd blijven verbeteren en daarom is jouw mening van belang! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Het fijne van deze website vind ik dat je heel makkelijk kan zoeken op reizen per leeftijdscategorie en periode. Op die manier heb je een goed overzicht van vakanties waarbij je met leeftijdsgenoten op vakantie gaat.
VerbeterpuntenMisschien is het handig als er wat meer op vakanties op een pagina worden getoond. Nu zijn het maar een paar. Iets minder tekst per vakantie en iets meer vakanties per pagina. Klein detail.
Hallo Frank, hartelijk bedankt voor jouw pluspunten en verbeterpunten. Wij vinden het fijn dat jij een leuke vakantie hebt kunnen vinden. Jouw feedback over de website zullen wij meenemen in de groep. Fijne vakantie alvast! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
* duidelijke website * snelle reactie op mijn mail met vragen over een reis
Bedankt voor je complimenten! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke voorwaarden en vakantie beschrijving
VerbeterpuntenAanbieden van reizen in de vorm van midweken 4-5 dagen.
Hallo Eric, bedankt voor je complimenten en je feedback! Wij zullen kijken wat we kunnen doen aan de wat korte reizen. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Vraag via mail werd snel en duidelijk beantwoord
Hallo Patricia, bedankt voor je complimenten! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Mooi en veel aanbod Groepsaanbod
VerbeterpuntenEen kaart waar je alle bestemmingen ziet
Hallo Jordy, edankt voor je complimenten! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijke website, veel keuzemogelijkheden en duidelijke informatie vermeld.
VerbeterpuntenEhm, eigenlijk niet!
Pluspunten
-Toffe activiteiten -Van te voren kan je de groepssamenstelling bekijken of opvragen -Goede leeftijdscategorieën en vertrekdata
Verbeterpunten-Dat alles op locatie ook overeenkomt met wat van te voren aangegeven staat. Dat niet opeens de tent met meerdere personen moet wordt gedeeld, je op een andere camping komt te staan of dat de groep alsnog samengaat met een andere (waarbij het leeftijdsverschil een keer groter is). -Serieuze (oudere) reisleiding ter plaatse. Vorig jaar slechte ervaring gehad met een groep jonge reisleiders die meer lol hadden dan de vakantiegangers zelf.
Bedankt voor je complimenten! Wat jammer dat jouw vakantie de vorige niet is verlopen als hoe jij in gedachten had. Wij zijn ervan op de hoogte dat dit de vorige keer zo is verlopen. Wij wensen je alvast een hele fijne en betere vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijke site, goed aanbod, goede telefonische ondersteuning.
VerbeterpuntenWeet ik zo niet.
Hallo Marco, bedankt voor je complimenten! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Snel. Duidelijk. Overzichtelijk door aantal deelnemers er bij te vermelden.
VerbeterpuntenMisschien vaker aantal deelnemers updaten?
Hallo Alex, bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn heel erg blij met deze 10. We zullen het updaten van de groepsinformatie beter in de gaten houden, bedankt voor de tip! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke in formatie en makkelijk te boeken.
VerbeterpuntenGa zo door.
Hallo Mientje, wat fijn dat je makkelijk een vakantie hebt kunnen vinden. Bedankt voor jouw complimenten en wij wensen je alvast een fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Reizen van verschillende aanbieders bij elkaar, goed te vergelijken door standaard indeling informatie, complete info, overzichtelijk.
Bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer, wij zijn hier heel erg blij mee! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Zeer coöperatief. Dankzij de service en informatievoorziening deze reis geboekt. Zeer plezierige service. Goed advies over de verschillende reizen en aardige mensen.
Hallo Sandra, wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent! Heel erg bedankt voor de mooie 10 en wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Ik vind het een hele prettige en overzichtelijke website. De medewerkers aan de telefoon zijn erg vriendelijk, hebben veel informatie en zijn erg bereid om je te helpen. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en het activiteiten aanbod is erg goed
Hallo Micha, bedankt voor je complimenten! Wij zijn hier allemaal heel erg blij mee. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Prettig, overzichtelijk en complete site.
VerbeterpuntenIk vind de zoekfilters niet altijd even handig. Bijvoorbeeld bij het vakantiebudget kan je niet een min en max bedrag invullen. Ook het combineren van Actief en zon vakantie is niet mogelijk. Ook kan singlereizen wat transparanter zijn over welke reisorganisatie de reis verzorgd
Hallo Thomas, bedankt voor het mooie cijfer, een 10! Ons team is hier heel erg blij mee. Wat vervelend dat je de zoekfilters niet fijn vond. Bedankt voor jouw feedback, wij zullen het zeker in de groep gooien. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Wordt goed gereageerd op vragen per mail
VerbeterpuntenAf en toe spelfouten in de tekst, vertrektijden van de vliegreis zouden vermeld kunnen worden.
Hallo Jan, bedankt voor je complimenten en de feedback. We proberen inderdaad de vluchttijden ook op de site te vermelden. Zodra deze bekend worden zullen wij dat dan ook doen. Mocht je ze niet op de site kunnen terugvinden, dan mag je ons natuurlijk ook altijd even bellen/mailen om te vragen of ze ondertussen al bekend zijn. Bedankt voor jouw oplettendheid, wij zullen het beter in de gaten gaan houden. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Hallo Petra, bedankt voor het invullen van deze beoordeling. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijk alle mogelijkheden bij elkaar.
Hallo Carla, bedankt voor het mooie cijfer! Wij zijn heel erg blij met deze 10. Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke info
Hallo Natalie, bedankt voor je complimenten en het mooie cijfer! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Vorige keren heerlijke onbezorgde vakanties gehad met gezellige mensen, dit jaar weer geboekt.... Ik heb er nu al zin in!!!
Hallo Monique, bedankt voor het mooie cijfer! Wat leuk dat je weer met ons meegaat! Wij wensen je alvast een hele fijne vakantie, maar dat komt vast helemaal goed. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Veel informatie te vinden op de website.
VerbeterpuntenWeinig reizen voor jongeren in de zomervakantie.
Bedankt voor het invullen van deze beoordeling. Wat jammer dat je niet veel reizen hebt kunnen vinden in de zomervakantie. Wij zullen het hier bespreken in de groep. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Bedankt voor het invullen van deze beoordeling! Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Direct een vakantie gevonden naar mijn zin. Verder zijn op de site de filters (vertrekdatum, type kamer etc.) makkelijk te vinden.
VerbeterpuntenIk had graag foto's van de inrichting van de catamaran willen zien.
Hallo Anna, bedankt voor je complimenten en het hele mooie cijfer! Wij zullen gaan kijken of we duidelijke foto's kunnen krijgen van de catamaran. Wellicht kunnen we deze dan op de website plaatsen. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA