Pluspunten

Alexandra is erg vriendelijk

Moet nog op vakantie gaan, dus kan geen oordeel geven.

Pluspunten

Enthousiaste medewerkers als je belt, ze zoeken graag mee naar een leuke vakantie.

Ga nu voor de tweede keer mee, zin in!

Pluspunten

heel goed en duidelijk!

geen

Pluspunten

zeer veel info, uitgebreid gamma, zeer duidelijke uitleg, eenvoudige reservering

geen momenteel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Er is voldoende keuze in vakanties en een leuke prijs/ kwaliteit verhouding. Ik heb zin in de vakantie.

Ik vind het lastig om als ik mijn voorkeuren heb aangeklikt dat deze niet opgeslagen blijven en ik ze elke keer op nieuw in moet vullen, maar dat kan ook aan mijn onhandigheid liggen.

Pluspunten

De site is overzichtelijk en straalt vakantie uit. De opties om je reis naar eigen wensen aan te passen zijn ook uitstekend

De reisverhalen van eerdere singles was niet heel makkelijk te vinden, deze zou ik graag op de voorpagina kunnen zien/aanklikken

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Eerste keer, niet positief, niet negatief, vraag het me na afloop nogmaals.

Stel een enquête niet altijd vooraf, zeker niet voor mensen die hier nog geen ervaring mee hebben.

Pluspunten

Zeer duidelijk programma Nederlandse reisbegeleiding Leeftijdscategorie Met enthousiasme de activiteiten omschreven!

Pluspunten

Duidelijke site Belde voor vragen en kreeg meteen een spontane werknemer aan de telefoon en beantwoorden al mijn vragen.

Vroeg mij af waarom de naam van het hotel niet genoemd. Ik zou graag wel van te voren willen zien welk hotel ik in terecht kom, is uiteindelijk wel gelukt.

Pluspunten

Leuke site en met name een groot voordeel dat je vooraf al kunt zien hoeveel personen en van welke leeftijd al geboekt hebben!

Pluspunten

Telefonische vragen werden snel en prettig beantwoord.

Pluspunten

- Mooie reisaanbod speciaal voor singles. - Uitgebreide informatie over het hotel en omgeving. - Het gevarieerde aanbod aan interessante excursies. - Openheid van de populatie die al staan ingeschreven. Vooral de vermelding van de leeftijden gaf voor mij de doorslag! - Fijn dat er een reisleider bij is. - Al met al geeft dit alles mij een goed gevoel!

- Misschien wat meer foto's van met name van het hotel! Nu moest ik die bekijken via Booking.com. - Wat korte informatie over bv. welke vliegmaatschappij? Wat is de munteenheid? Wat kost een pilsje op het terras? - Iets duidelijker zijn met informatie/foto's over het zusterhotel Palma waar je in mei/juni terechtkomt (ik vond 't nogal verrassend) - Eigenlijk kun je pas oordelen over Singlereizen.nl NA de reis! Nu weet ik immers nog niet hoe die reis zal uitpakken...... - Hoe kan ik andere singles nu al aanraden om te boeken, terwijl ik de reis nog moet maken.

Pluspunten

Heel vriendelijk bij uitleg. Alles duidelijk.

Pluspunten

Overzichtelijke site. Ook qua deelnemers en leeftijden per single reis.

Een meeting point/ forum per vakantie zou leuk zijn. Of verwijzing naar een andere site waar deze te vinden is.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

veel variatie aan bestemmingen en activiteiten . heb net geboekt dus verdere afwikkeling of ervaring van deze reis kan ik nu nog niet delen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

duidelijke website, leuke reizen!

Pluspunten

- Mooi site, het geeft een vakantiegevoel - Groot reisaanbod - Je kunt makkelijk een reis opzoeken die bij jou past

Pluspunten

Overzichtelijke site. Alles duidelijk aangegeven. Goede lay-out.

Pluspunten

Overzichtelijke website. Snelle reactie via de email en behulpzame werknemers.

De website up to date houden over de beschikbaarheid. Het zou fijn zijn als je op de website ook exact kan zien hoeveel plaatsen er nog vrij zijn, dat zal teleurstellingen voorkomen en het maken van een boeking versnellen (in mijn geval).

Pluspunten

Een hele duidelijke website waarop je alles kan vinden wat je nodig hebt!

Misschien zouden jullie kunnen doorgeven wat de maximale grootte van de groep zou zijn?

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA