Pluspunten
Leuke reizen, mooie website, overzichtelijk
VerbeterpuntenVan tevoren aangeven dat de reis door een andere reisorganisatie uitgevoerd wordt; dit was niet duidelijk voor mij. De reis die ik geboekt heb is standaard 8 dagen; ik zou langere reizen interessanter vinden.
Pluspunten
Leeft mee met de klant, kan zich verplaatsen in het gevoel en geeft veel info, waardoor je je zekerder voelt.
VerbeterpuntenAnnuleringsverzekeringskosten bij de boeking rekenen (ipv alleen een %). Verder niet
Pluspunten
Een keer eerder via singlereizen geboekt. Alles was naar wens. Leuk dat je kunt zien wie zich al opgegeven hebben (man/vrouw + leeftijd).
Verbeterpunten*Er staat een leeftijdsgrens bij elke vakantie, bv 20-40 jaar. Jammer dat er dan toch mensen mee mogen die 46 jaar zijn. Leuk voor die mensen natuurlijk, maar als je 20 jaar bent of in mijn geval 28 jaar, dan is 46 jaar wel een groot verschil. Hierdoor kunnen er wel twijfels ontstaan bij de 'jongere' mensen. *Ik zou wel graag van te voren willen weten met welke reisorganisatie je reist. Nu kom je het te weten wanneer je de reis geboekt hebt.
Pluspunten
duidelijk wat we gaan doen en goeie foto s
Pluspunten
De boeking ging goed. Duidelijke informatie ook en bij vragen krijg je een goed vriendelijk antwoord.
Pluspunten
boeken gaat zeer gemakkelijk en men is overal zeer duidelijk over. dat zie je niet overal.
Pluspunten
Telefonisch contact was prettig en toegezegde informatie werd volledig en snel toegestuurd.
VerbeterpuntenEnquête komt mijns inziens te vroeg, 10 minuten geleden geboekt. Dus vragen qua betrouwbaarheid etc daarop kan nog geen betrouwbaar antwoord op gegeven worden
Pluspunten
Vriendelijk contact aan de telefoon. Meteen na boeking een vriendelijke tekst over alleen reizen.
Pluspunten
Ik ben twee jaar geleden ook met singlereizen op vakantie geweest. Super gezellige reisbegeleiding en een top vakantie gehad! Was een super groep, heel gezellig gehad en niks om op aan te merken!
Pluspunten
Duidelijk verhaal Kleinschaligheid Aantrekkelijke bestemmingen
Pluspunten
Fijn om te kunnen zien hoeveel mensen er meegaan op een reis en welke leeftijd. Sommige programma's voor reizen zijn goed geschreven en maken mijn keuze lastig.
VerbeterpuntenVeel reizen staan op definitief vertrek terwijl niemand mee gaat... Tekst bij aantal reizen zitten veel spelfouten in. Dat kan echt niet jongens... Sommige programma's (excursies) voor reizen zijn erg matig beschreven, weinig moeite voor gedaan of copy paste. Zit veel verschil in per reis. Zoek iemand die reisleider is van die reis en laad die vanuit eigen beleving schrijven. Dat spreekt het meest aan. Ik hoop bij mijn volgende reis verbetering te zien op deze website. Jullie zijn wat betreft transparantie in kosten en reisgroep één v/d betere! Succes!
Pluspunten
De website werkt goed.
Pluspunten
Het is nieuw voor mij maar keuze in de singlereizen van mijn leeftijd is heel breed en uitleg is prima en duidelijk
Pluspunten
Fijn dat er een website is met volop reizen voor singles. De zoekmogelijkheden zijn heel handig. Je kunt zoeken op land of periode. Ik heb hier een aantal leuke reizen zien staan die ik via andere websites niet tegenkwam en waar ik al lang naar op zoek was, zoals een weekendje weg gewoon in Nederland.
Pluspunten
Prachtige site. Veel informatie, ook over leeftijd en geslacht deelnemers. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel keus.
VerbeterpuntenMeer reizen van 15 dagen erbij zetten in juli, en ook in een hotel. Stunten met prijzen voor een kamer-alleen.
Pluspunten
Informatie is duidelijk en overzichtelijk. Er is zelf leeftijdsinformatie over het reisgezelschap. Ik had een vraag via de mail gesteld en deze werd binnen een uur beantwoord. TOP!
Pluspunten
singlereizen bied je veel mogelijkheden als alleenstaande, en het leren kennen van nieuwe mensen is altijd een plus punt.
Verbeterpuntenduidelijkere omschrijving betreft wel activiteiten bij de reis zijn inbegrepen.
Pluspunten
duidelijke website, goede informatie over de reis. Samenstelling groep duidelijk weergegeven.
Pluspunten
Tot nu toe een goede indruk over Singlereizen, net voor de eerste keer geboekt.
VerbeterpuntenMijn eerste reis heb ik net geboekt, tot nu toe geen verbeterpunten of tips.
Pluspunten
Heldere website, veel keuze mogelijkheden. Hoe de vakantie zal verlopen weet ik nu natuurlijk nog niet, maar ik kijk er naar uit!
Verbeterpuntenn.v.t.
Helaas maar een beperkt aanbod voor singlesreizen voor boven 55 jaar
Pluspunten
Ik vind het een leuke, uitnodigende website met veel informatie. Echter moet ik de reis zelf nog meemaken.
VerbeterpuntenGraag zou ik wel wat meer informatie willen zien over wat er gebeurt als je reis niet doorgaat vanwege te weinig aanmeldingen. Er staat wel informatie over het aantal dagen dat je dat vooraf te horen krijgt, maar niet wat er dan gebeurt met je boeking/geld. Of je hier keuze in hebt, of dat je een vervangende reis krijgt etc.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA