Zeer duidelijke info

Het was heel makkelijk om te boeken

Helemaal duidelijk zonder poespas

Een prettige site waarop alles duidelijk staat weergegeven. Verder geen onnodige poespas.

Hele goede ervaring dus bij deze weer geboekt

Mijn reis was een super goede ervaring was ook zeer tevreden over de begeleiding

alles vlot en goed geregeld

Ik heb voor de eerste keer geboekt bij Single Reizen. Dat ging gemakkelijk, telefonisch behulpzaam en meedenkend, direct bereikbaar waardoor ik de boeking vlot kan afronden.

Niet aarzelen, gewoon boeken!

Prima service, telefonisch goed en snel bereikbaar. Alles top geregeld. De website is overzichtelijk en makkelijk te boeken.

Mijn reis was makkelijk te vinden, uitgebreide informatie en simpel te boeken, fijn!

Boeken ging gemakkelijk

Overzichtelijk.

Overzichtelijk. Duidelijk kunnen kiezen wat je wilt, wat je leeftijd is geslacht is. Druk op de knop en er verschijnen een aantal reizen die aan jou wensen voldoen. Dan kiezen en zo wordt je makkelijk verder begeleidt.

overzichtelijk

overzichtelijk

Er mist nog een gedeelte van het puntje op de i

Alles omvattend staat de belangrijkste informatie beschreven die je moet weten om op reis te gaan met deze organisatie. Echter mis ik nog kleine dingen die ik wel belangrijk vind om te benoemen. Bijvoorbeeld wat wordt er bedoeld bij een gedeelde slaapkamer (een kamer waarbij het bed gedeeld moet worden of een kamer die je deelt met lossen bedden). Daarnaast staan er vaak ander reizen waarbij de reisdata nog niet bekend van zijn (wintersport). Dit kriebelt aangezien deze reizen ook interessant kunnen zijn, maar je op dat moment niet de prijs en het moment van plaats vinden kunt zien. En dan sta je voor de keuzen: zal ik wachten tot dat hier meer informatie over komt of ga ik alvast boeken. Met de kans dat je te lang wacht en de andere reis die je op het oog had is volgeboekt.

Tot nu toe prima

Spannend

Eerste keer, geen verwachtingen...

leuke overzichtelijke site

Alles is duidelijk omschreven. makkelijk te boeken.

Prima site maar veel scrollen

Jammer dat je niet kan filteren in het overzicht qua datums, leeftijd en vervoer (veel scrollen is best onoverzichtelijk)

Duidelijke website

Duidelijke website en makkelijk boeken

makkelijk zoeken

Ik vind de website heel overzichtelijk. Ook fijn vind ik de indeling op leeftijd. Ja, chapeau voor jullie website!!

Aantrekkelijk

De site ziet er heel aantrekkelijk uit. Ik vergeleek hem met andere sites, die singlereizen aanbeveelt, maar ik kwam toch steeds weer bij deze uit, omdat hij duidelijk en verfrissend is met mooie reizen.

Fijn en duidelijk reserveringssysteem, snel te doorlopen!

Ik heb mijn vakantie eenvoudig kunnen boeken aangezien de stappen makkelijk te doorlopen zijn. Ook werd ik goed en duidelijk geïnformeerd over de belangrijke zaken. Prima site!

Snel en eenvoudig

Veel info in een overzicht, maar toch overzichtelijk. Kleurrijk. Toegankelijk.

Overzichtelijke info op de site

Nu nog alleen oordeel over de manier van info op de site verkrijgen en het gemak van boeken. Zoals genoemd , duidelijk en overzichtelijk. Tip: bij het kopje “ NIET INBEGREPEN” moet de skipas vermeld staan. Ik heb in de tekst ontdekt waar je ongeveer op moet rekenen.

Heel vlotjes

Na een aantal snel beantwoorden vragen heel vlot, eenvoudi te boeken

Ruime keuze, gedetailleerde informatie en makkelijk te boeken

Dit is het tweede jaar dat ik met singlereizen een vakantie naar de wintersport boek. Als je eenmaal je gegevens hebt ingevoerd is een volgende keer boeken een fluitje van een cent. Verder krijg je direct bij het boeken al veel informatie over medereizigers en locale informatie. Kortom een fijne ervaring.

duidelijk

De reis was makkelijk te boeken, je ziet wie er mee gaan, aantal vrouwen en mannen, eigen slaapplaats, dat is fijn!

Makkelijke, duidelijke en overzichtelijke website

Makkelijke, duidelijke en overzichtelijke website. Waar eenvoudige alle details over de reis te vinden zijn. reserveren ging soepel en eenvoudige van opzet.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA

085 90 22 000

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire