Reusachtig Ruim Reisaanbod

Singlereizen.nl de website met een Reusachtig Ruim Reisaanbod. Vóór singles, heerlijk. Hier geen groepsreizen die grotendeels door stelletjes zijn volgeboekt. Om de 5 sterren te verdienen, moet de filterkeuze nét wat flexibieler zijn. Reisinformatie: Wanneer je op een reis klinkt. Is heel overzichtelijk, in mooie tabbladen, alle reisinformatie te vinden. Extra'tje; Jullie bieden de opties voor reis- en annuleringsverzekering. Het is niet (gemakkelijk) te vinden wat deze precies inhouden. Tot wanneer mag je annuleren? Hoeveel krijg je terug? Enz. Enz

Duidelijke informatie en makkelijk te boeken

Het boeken van deze reis ging super makkelijk, de informatie is duidelijk. Ik ga ervan uit dat de service tijdens de reis zelf net zo goed is.

Duidelijk en eenvoudig te boeken

Eerste keer dat ik met zo'n reis mee ga. Op de site is alles duidelijk omschreven en vermeld. Ook het boeken was een fluitje van een cent. Nu hopen dat de reis zelf ook zo goed is geregeld.

boeken was simpel.

Mijn eerste keer zo'n single weekend, het regelen zelf ging makkelijk. De reis zelf moet ik afwachten

Groot aanbod, duidelijke site

Pluspunten - groot aanbod aan single reizen van verschillende organisaties - overzichtelijke website met filters - geen onverwachte kosten Minpuntjes - mobiele versie werkt minder goed - vooraf zie je niet bij welke organisatie je de vakantie boekt

Duidelijk en makkelijk te boeken

Duidelijk en overzichtelijke informatie. Ziet eruit als een leuke reis en het is makkelijk te boeken.

Boekingsproces ging soepel

Het boeken verliep heel soepel. Ik had wel wat meer foto's willen zien. Van de activiteiten en van het hotel.

Overzichtelijk en helder

De website is duidelijk en overzichtelijk. Alle informatie die je wilt weten over een reis is makkelijk vindbaar.

Duidelijke overzichtelijke vakantie site

Alles wordt goed uitgelegd en beschreven, zodat er geen twijfel meer is om voor het eerst alleen op vakantie te gaan. Je wilt meteen boeken en zo snel mogelijk je koffers pakken. :)

Klantenservicemedewerkster was erg behulpzaam

Klantenservicemedewerkster kon al mijn vragen beantwoorden en was erg aardig. Op de website kon ik niet zien hoe je een optie kan nemen op een reis. Maar de klantenservice kon me vertellen hoe ik dit kon regelen.

Dit moet een top vakantie worden!

Door de duidelijke weergave op de website krijg je gelijk een goed overzicht van de reis. Dit maakt dat ik nieuwsgierig word naar de reis en gelijk zin krijg om de reis te boeken! De recensies van anderen zorgen ervoor dat ik nog enthousiaster wordt. Daarnaast is het erg leuk om te lezen wat ik kan verwachten van de reis: de naam van het hotel, de activiteiten en het zien van medereizigers die zich al hebben aangemeld. Het boekingsproces is ook erg overzichtelijk. Ik weet gelijk wat ik allemaal moet invullen, een laatste druk op de boekingsknop en de reis kan beginnen!

duidelijk

Een duidelijke site waarop alles staat wat je weten moet, bij vragen kreeg ik snel antwoord wat voor mij helder was. Goede uitleg over de reis met daarbij alle nodige informatie Bedankt

Tot nu toe helemaal top!

En zo eenvoudig te boeken. De beschrijving op de website is zo enthousiast. Niet boeken is geen optie :-)

Eerste keer zoeken en boeken, gelukt!

Ik vond het zoeken naar reizen via de website van Singlereizen.nl even wennen vergeleken met het boeken van reizen op websites van andere reisorganisaties. Ik vond het vooral even zoeken waar ik de gewenste data en reisduur kon filteren, ik zou dit persoonlijk hoger neerzetten. Daarnaast vond ik de resultaten onoverzichtelijk in het zoeken voor een bepaalde periode. Er staat wel hoeveel vertrekdata en de eerste en de laatste datum, maar je moet eerst 2x verder klikken voordat je daadwerkelijke alle data ziet. Toen ik eenmaal een aantal reizen op het oog had, zat ik met wat vragen. De contactgegevens waren makkelijk te vinden en telefonisch had ik zeer snel iemand aan de lijn. Iris was vriendelijk en behulpzaam. Zij heeft op dezelfde dag mijn vragen nog beantwoordt op de door mij gewenste manier (bellen, mailen of telefonisch). Het ontvangen antwoord was compleet en zelfs voorzien van extra informatie waardoor ik een definitieve keuze heb kunnen maken. Het boeken van de reis ging gemakkelijk via de website.

reageren niet op klachten, niet per mail, per telefoon of whatts app

In februari ben ik op een groepsreis naar les menuires geweest. De accomodatie was ronduit slecht, stapelbedden voor leeftijd 60 plus. Een persoonskamers waar geen tafel stoel of kast aanwezig was. Slechts een klein lampje aan plafond. Reisleiding die een dag voordat de groep met de bus terugging al met de auto vertrokken waren. Verschillende prijzen te betalen voor skipassen etc. Twee maal gebeld, drie mails verstuurd en er komt geen antwoord. Zelfs geen bevestiging. Reisgenoten (namen bij mij bekend) vertelden dat dit bij eerdere reizen ook klachten waren en dat er nooit gereageerd is door dit bedrijf. Sneeuw was uitstekend en de kok was ook goed. Organisatie treft blaam, aanwezige mensen niet

Overzichtelijke en toegankelijke website

Wat ik handig vind is dat ik snel de informatie kan vinden die ik zoek. Alles is heel overzichtelijk en daarom makkelijk toegankelijk. Ook de kleurstelling draagt daar aan bij. Chapeau!

zeer duidelijk en makkelijk in te vullen. Website enthousiasmeert !!!

Was super makkelijk en gebruikersvriendelijk om in te vullen. Tijdens het uitzoeken, was de tekst zo vriendelijk en uitdagend, dus geen twijfel om te boeken. Kreeg gelijk al zin erin.

Net en duidelijke service tijdens het boeken

De website is overzichtelijk, netjes en duidelijk. De vragen die ik had zijn telefonisch beantwoord. Wat de medewerker niet gelijk kon beantwoorden werd uitgezocht en had de zelfde dag nog de antwoorden op mijn vraag. Wat vooral fijn om te merken was dat ik goed duidelijk Nederlands sprekende medewerker aan de telefoon kreeg. Dat geeft mij vertrouwen om straks met Singlereizen.nl op vakantie te gaan.

Uitnodigende website & duidelijke info

Leuk omschreven reizen, uitgebreide informatie en leuke uitnodigende website

Moet nog op vakantie

Het boeken ging prima, het lijkt mij een mooie reis naar Toscane. De tijd zal leren of het daadwerkelijk zo is

Netjes en overzichtelijk

Ruim aanbod met een duidelijk en overzichtelijke website!

Duidelijk, overzichtelijk, goede zoekmogelijkheden. Alleen bij het boeken staat: mag thuisvaccinatie contact opnemen. Dat was voor mij totaal onduidelijk

Goede service en simpel boekingsproces

Vragen over de (toekomstige) boeking werden snel en netjes beantwoord. Vooraf werd aangegeven dat je de activiteiten ook al moest selecteren, deze optie niet tegengekomen tijdens het boekingsproces. Maar verder prima en simpel om de boeking te doen.

alles op de site was duidelijk

met het zoeken van de reis was alles makkelijk te vinden met de filters en is er voor mij de juiste reis uitgekomen. verder was hoe je moest boeken duidelijk aangegeven en de prijzen kwamen goed overeen.

De website is heel gebruiksvriendelijk en duidelijk met veel informatie.

Ik heb gekozen voor deze organisatie omdat de website zeer compleet en gebruiksvriendelijk is. De reis moet ik nog even afwachten het wordt de eerste keer dus eerst maar een keer Nederland.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA

085 90 22 000

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire