Mooie site

Mooie en aantrekkelijke site. Zoeken op leeftijd + periode zou nog iets gemakkelijker moeten kunnen. Fijn dat jullie iets bieden voor singles die wat ouder zijn.

Prima.

Heldere website; Vriendelijke beantwoording van telefonische vragen door Iris. Ze zou keuze die op site niet goed werkte aanpassen.

Fijne boeking.

super vriendelijk en behulpzaam

telefonisch contact gehad en bijzonder vriendelijk en correct te woord gestaan vakantie is geboekt, iets leuks om naar uit te kijken in deze donkere dagen

Positief

Duidelijk overzicht van de reis, onderverdeling in thema's en groepsgezelschap inzichtelijk. Meerdere opties mogelijk en vrijblijvend in keuzes.

Duidelijkheid over eenpersoonskamer!

Ik heb meerdere websites bekeken en moet altijd zoeken naar de toeslagen van eenpersoonskamers. Wat is de meerprijs en is het überhaupt bij te boeken. Singlereizen biedt dit heel duidelijk aan bij de verschillende opties en gelijk de prijs erbij vermeld. Ook de groepsinformatie is in te zien, heel fijn! Dit heeft mij overgehaald om daadwerkelijk te boeken; mijn eerste singlereis :-)

Toppie reizen

Ben al vaker mee geweest op deze Singlereizen, en ze zijn altijd leuk gezellig en mooie verzorgende reizen...echt een aanrader!

Helder en overzichtelijk

Duidelijk overzicht met toelichting en stapsgewijs doorlopen

Duidelijke info

Contact voor info : snel antwoord

Duidelijke beschrijvingen, mooie website.

Alles is zeer duidelijk omschreven, zeer veel info gedeeld. Top!

Leuk dat er veel bestemmingen en verschillende leeftijdsgroepen zijn!

Fijn dat jullie er zijn: Want er zijn best veel grote reisorganisaties die zeggen dat ze singelereizen aanbieden, maar dat is dan niet zo. Daarnaast geeft de site duidelijke informatie, zijn er veel verschillende bestemmingen en soorten vakanties, En de prijzen klinken goed. Het is ook erg prettig dat er veel verschillende leeftijdsgroepen zijn. Ik ga jullie zeker aanbevelen bij enkele vriendinnen. Ik ben heel benieuwd naar de reis en heb veel zin in een vrolijke vakantie met een gezellige groep, interessante excursies en lekker eten onder de zon. Dat lijkt me een mooi vooruitzicht.

Leuk dat er veel bestemmingen en verschillende leeftijdsgroepen zijn!

Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan

Prettig geholpen voor mijn vraag over de reis

Fijne website

Makkelijk en overzichtelijk

Rijk aanbod en goed omschreven reizen.

Eerste ervaring vind ik heel goed. Goede duidelijke informatie op internet en heel prettig telefoongesprek. Alleen geboekt, nog niet met deze organisatie gereisd.

Rijk aanbod en goed omschreven reizen.

Het boeken gaat soepel.

Duidelijke info op de website.

Het boeken gaat soepel.

Duidelijke info op de website.

Goede website

Voldoende informatie en d.m.v. filters eenvoudig reizen van toepassing te zoeken. Boekingsproces ook gemakklijk.

Goede website

Reis boeken eenvoudig

Voldoende informatie op de website en via filters makkelijk in te stellen op voorkeuren. Boeken gaat ook heel gemakkelijk.

Reis boeken eenvoudig

Leuk aanbod aan reizen.

Fijn dat aparte keuze is voor leeftijd en slaapkamer voor alleen gebruik. Voor de rest afwachten. Heb er veel zin in.

Almystraat 14

5061 PA Oisterwijk

085 90 22 000

Over Singlereizen.nl

Singlereizen.nl is een Nederlandse reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van groepsreizen voor alleenstaanden. Het assortiment omvat een breed scala aan bestemmingen en reizen, variërend van actieve vakanties en avontuurlijke reizen tot relaxte strandvakanties, stedentrips en cultuurreizen. Singlereizen.nl richt zich op het creëren van een gezellige en sociale reiservaring voor singles, met de nadruk op het ontmoeten van gelijkgestemden, het bieden van persoonlijke service en het zorgen voor een zorgeloze vakantie.