Boeken ging soepel

Ik heb zojuist een reis naar Zweeds Lapland geboekt en dit ging heel gemakkelijk! via de e-mail had ik een aantal aanvullende vragen gesteld die snel en duidelijk werden beantwoord, Ik heb er zin in!

ZIN IN

Ik ga in September mee naar Toscane, ik vind het mega spannend, zo de eerste keer op reis in mijn eentje. Maar gelukkig ga ik niet alleen haha. We gaan het zien :)

Alle aanbod op 1 plaats

Het is super gemakkelijk om op 1 plaats een overzicht te hebben van alle mogelijkheden, TOP. Als Belgische mis ik een centraal platform van de Belgische aanbieders. Ik heb reeds een paar reizen met singlereizen.nl gedaan en heb nooit enig probleem ondervonden, alleen super leuke mensen ontmoet tijdens heel toffe reizen. Ik ben fan!

Goed geholpen per telefoon

Eerst keer even ondekken bij singlereizen maar als het goed bevalt dan zeker 2 keer per jaar boeken.

Lekker makkelijk zoeken en boeken.

Fijne, duidelijk en overzichtelijk site met handige filters. Niet eindeloos hoeven scrollen. Zo gevonden wat ik zocht.

Makkelijk boeken!

Kiezen tussen WELKE locatie/plek, dat is het moeilijkste van het boeken bij Singlereizen. Maar verder loopt het als een trein. Duidelijk, makkelijk en,..... uit ervaring weet ik nu dat het gewoon echt TOP is. De organisatie, de reisleiding, wat er vermeld staat is er ook! Dat was bij de reis naar Epirus, (juli jl) dat verwacht ik nu naar Samos ook.

Leuke reizen

Een single reis is fantastisch als je een leuke groep hebt wat meestal zo is! Gewoon doen!

Mooie vakanties; goede beschrijvingen

Ben heel tevreden over de site. Handig is wellicht een kort overzicht van alle vakanties binnen de selectie, met bijvoorbeeld 1 of 2 regels per vakantie op volgorde van datum.

Ik zie er graag naar uit om toch nog lastminut te kunnen gaan.

Jullie hebben mij toch nog over de streep gehaald.

Overzichtelijk

Duidelijke website, informatie is makkelijk te vinden, snelle boeking.

Toegankelijke en gebruiksvriendelijke website!

Vorig jaar mijn 1e singlereis geboekt bij singlereizen.nl en dit is erg goed bevallen. Dit jaar ter oriëntatie ook op andere websites gekeken maar uiteindelijk toch weer bij deze teruggekomen, mede doordat de website gewoon heel duidelijk en toegankelijk is. Ga zo door!

goede site om te zoeken en boeken

Nog nooit eerder mee gegaan op een singlereis, maar de website en revieuws hebben me overtuigd dat dit een goede keuze is. Ik ga het ervaren en heb er zin in. Voldoende informatie op de site ook vooraf info over de groepssamenstelling.

Overzichtelijk en Enthousiast

Hele duidelijke website die alle opties makkelijk weergeeft!

Alles is duidelijk

EEn duidelijke omschrijving van de reis

Eenvoudig en duidelijk

Zoals gezegd: de informatie is duidelijk, helder en uitgebreid omschreven, met wat duidelijke foto’s; het boeken gaat eenvoudig. Ik heb er zin in!

Duidelijke website en makkelijk te boeken.

Een zeer gebruiksvriendelijke site, alles was duidelijk omschreven en de boeking verliep vlotjes.

Goed contact met de klantenservice.

Ik had wat vragen over de reisleiding en de groepsgrootte. Deze vragen werden direct telefonisch beantwoord. Over optionele activiteiten die ik wilde doen, die niet in het pakket zaten ben ik netjes per mail geïnformeerd.

Erg veel zin in!

Ik ben onwijs goed geholpen via de klantenservice. Ik ga voor het eerst via deze organisatie op reis en heb er erg veel zin in.

Goede, duidelijke website en gemakkelijk boeken.

Ik vind wel dat jullie moeten vermelden dat je een overkoepelende organisatie bent en niet zelf deze reizen organiseert. Dat doen jullie voor anderen. Voordeel is natuurlijk wel dat je heel veel aanbod hebt op 1 website.

Alles staat duidelijk beschreven

Zeer overzichtelijk

Een mooi aanbod aan reizen terug te vinden op jullie website. Voor iedereen is er wel iets dat aanspreekt. De reiservaring heb ik nog niet, wel al enorm veel zin in de vakantie!

Duidelijke omschrijving van de reis en te verwachten kosten

Ik vind Singlereizen.nl een fijn website. Er staat duidelijk omschreven wat er wel en niet inbegrepen is in de reis. Ik vind het ook fijn dat je kunt zien welke leeftijd de mensen hebben die al geboekt hebben en of de reis al dan niet gegarandeerd doorgaat.

Duidelijke en overzichtelijke informatie. Snel helder wat Singlereizen te bieden heeft. Bij vragen is er snel contact en goede service!

Een leuke site om in de vakantie stemming te komen.

Met deze site kom je direct in de stemming om op vakantie te gaan. Meer dan genoeg keus aan bestemmingen. Wat mij vooral aansprak is 1 accommodatie en toch genoeg leuke excursies om ui te kiezen.

Fijne website met veel aanbod

Leuke reis gezien en geboekt, alles was heel eenvoudig te regelen. Veel informatie en overzichtelijk.

Almystraat 14

5061 PA Oisterwijk

085 90 22 000

Over Singlereizen.nl

Singlereizen.nl is een Nederlandse reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van groepsreizen voor alleenstaanden. Het assortiment omvat een breed scala aan bestemmingen en reizen, variërend van actieve vakanties en avontuurlijke reizen tot relaxte strandvakanties, stedentrips en cultuurreizen. Singlereizen.nl richt zich op het creëren van een gezellige en sociale reiservaring voor singles, met de nadruk op het ontmoeten van gelijkgestemden, het bieden van persoonlijke service en het zorgen voor een zorgeloze vakantie.