Bij elke reis staat volledige informatie zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Het boeken gaat makkelijk en snel en je hebt duidelijke opties voor 1 of 2 persoonskamer. Ook kun je de leeftijden van geboekte mensen zien, dit helpt zeker mee in de keuze tot boeken!
Dankjewel voor de mooie boordeling Marjolein! Goed om te lezen dat het boeken makkelijk verlopen is en je alle benodigde informatie gevonden hebt, zo is de keuze snel gemaakt! Het uitkijken voorbereiden voor jouw reis naar Indonesië kan in ieder geval al beginnen! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Het boeken gaat eenvoudig. Duidelijke info over alle aspecten van de reis.
Wat fijn om te lezen dat het boeken eenvoudig verlopen is! We doen ons best om zoveel mogelijk informatie over de reis te vermelden. Nog een maand aftellen en dan kan het genieten in het mooie Italië beginnen! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Contact met de beheerders loopt vlot. De website is overzichtelijk. Alleen dacht ik een optie te nemen, maar het lijkt erop dat ik al geboekt heb.
Wat fijn om te horen dat het contact met de klantenservice goed verlopen is! We hebben het gelijk even doorgezet naar de klantenservice. Als het goed is, heb je ondertussen een mailtje ontvangen over het plaatsen van de optie op de reis naar Egypte. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Wat ik wou weten kon ik makkelijk vinden en de gegevens werden keurig onthouden zodat ik niet steeds alles opnieuw hoefde in te vullen.
Dankjewel voor de mooie boordeling Robert! Het is altijd fijn als je alles makkelijk kan vinden en je persoonlijke gegevens niets steeds hoeft in te vullen. Leuk dat je er binnenkort bij bent in Bled! Met actieve groet, Singlereizen.nl
Telefonisch contact gehad over het aanbod, meteen een nette e-mail ontvangen met diverse opties. Daarna ook niet meer getwijfeld om bij Singlereizen.nl te boeken.
Fijn om te lezen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice en onze website overzichtelijk vindt! Nog even en dan kan het avontuur in Kroatië beginnen! Met actieve groet, Singlereizen.nl
Duidelijke informatie, goede service en meer dan voldoende uitleg over de reisopties
Wat fijn om te lezen dat de informatie duidelijk is geweest en je tevreden bent over onze service! We kijken ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten in Zweden! Met actieve groet, Singlereizen.nl
Zoekend naar een reis voor alleenstaanden (voor de eerste keer, doodeng) sprong de site van singlereizen.nl er voor mij het meest uit door de heldere en uitvoerige beschrijving van de reizen.
Dankjewel voor de mooie beoordeling Verena! We kunnen ons goed voorstellen dat het heel spannend kan zijn om voor de eerste keer op singlereis te gaan, maar hebben er alle vertrouwen in. We gaan er prachtige, zonnige kerstdagen van maken dit jaar op Madeira! Met feestelijke groet, Singlereizen.nl
Het is gemakkelijk om te boeken en de gegeven informatie is duidelijk.
Wat fijn dat het boeken makkelijk verlopen is en alle informatie helder is! Dat maakt het boeken toch net wat fijner! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Duidelijke website! Goed gestructureerde uitleg van de reis en leuke reisplanning. Een positief punt is de optionele tripjes die je kunt doen tijdens de reis en de adviezen hierover. Erg handig dat je kunt zien welke leeftijden zich al hebben opgegeven van de reizen.
Wat leuk dat je mee gaat naar Indonesië! Heel fijn dat alle reisinformatie duidelijk is en je al een goed beeld hebt gekregen van hoe de groep eruit gaat zien. Nog een paar weken en dan kan het avontuur beginnen! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Bovenstaande dus en fijn dat de tijd werd genomen qua informatie over deze reis. Ook informatie die ik had van Madeira werd geopperd dit ook even in de groep te bespreken. Kreeg door dit gesprek écht zin in de reis en voor mij het moment om deze reis toch serieus te gaan boeken. Het voelt goed dat ik buiten de website óók kan bellen. Bedankt!
Dankjewel voor de mooie boordeling Annelies! Hee fijn dat alle informatie duidelijk is geweest en je fijn geholpen bent door de klantenservice. Nog een paar weken en dan heerlijk relaxen op Madeira! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik heb veel opties onderzocht en vind uw website overzichtelijk, data, leeftijd, optie 1 of 2 persoons kamer heel makkelijk op te zoeken. De groepen app lijkt me fantastisch, en verlaagd de drempel om alleen met vreemden op reis te gaan.
Dankjewel voor het mooie cijfer en de beoordeling Carolien! Heel fijn dat het zoeken makkelijk verlopen is. Het is altijd fijn om jouw reisgenoten al digitaal te ontmoeten. Nog een paar weken en dan heerlijk genieten in het mooie Italië! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Het is een hele opluchting binnen zo'n korte tijd toch nog op vakantie te kunnen naar Cuba na twee keer een mislukte poging. De telefoniste was érg behulpzaam en verdient een pluim. De site van deze organisatie is zeker het bezoeken waard.
Wat leuk dat het nog gelukt is om een singlereis te boeken! Nog een paar weken en dan ontdek jij het bijzondere Cuba. Dankjewel voor het compliment, we geven deze door aan onze klantenservice. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Hele duidelijke site. Tot nu toe meerdere keren geboekt via singlereizen. Is me tot nu toe altijd goed bevallen.
Wat leuk dat je dit keer weer met ons mee op singlereis gaat! We gaan er een groot succes van maken op Ibiza. Nog even en dan heerlijk genieten. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Snel en duidelijk.
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Heel fijn om te lezen dat de boeking zo geregeld is. Het aftellen tot de reis naar Madagaskar kan alvast beginnen! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Allemaal in orde.
Dankjewel voor het compliment Bernard! Nog even en dan geniete jij heerlijk van een koud drankje in de Spaanse zon! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik hoef bij jullie mijn gegevens maar een keer in te vullen dat is fijn
Wat fijn om te lezen dat je onze website overzichtelijk vindt! Zo maken we het invullen van je gegevens toch een stukje leuker. Nog even en dan heerlijk genieten in Italië! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Dit wordt mijn derde reis met single reizen,de eerste twee waren super,steeds een leuke groep mensen die het goed konden vinden met elkaar. Leuke uitstapjes,niks moet alles mag. Top begeleiding.Ik blijf dit doen zolang ik mobiel blijf.
Dankjewel voor de mooie beoordeling, Jan! Heel leuk dat we je dit jaar weer mogen verwelkomen. We kijken er naar uit om dit jaar in de Algarve te proosten op het nieuwe jaar! Met feestelijke groet, Singlereizen.nl
Duidelijke, heldere betrouwbare info.
Dankjewel voor de mooie boordeling Ben! Heel fijn om te lezen dat alles duidelijk voor je is. We kijken er naar uit om je ontmoeten tijdens de feestdagen en te proosten op het nieuwe jaar! Met feestelijke groet, Singlereizen.nl
Duidelijke, gebruiksvriendelijke website met goede zoekfunctie. Fijn dat je kunt zien wie zich hebben aangemeld, dat je de leeftijden en man/vrouw-verhouding kunt zien. Zeer snelle reactie als je via de klantenservice een vraag stelt.
Dankjewel voor de mooie boordeling Iris! Heel fijn om te lezen dat je onze website als gebruiksvriendelijk hebt ervaren. Het is altijd fijn om vooraf al een goed beeld te krijgen van jouw reisgenoten. We hopen dat je heerlijk aan het genieten bent op Vlieland! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
duidelijke site en goede informatie
Wat fijn om te lezen dat je alle informatie gevonden hebt op onze website! We hopen dat je een ontzettend fijne tijd in Brabant hebt gehad! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
De site is overzichtelijk en duidelijk. Filters goed in te stellen en voldoende keuze.
Bedankt voor de mooie beoordeling Nicole! Heel fijn dat het vinden van jouw singlereis goed verlopen is met behulp van de filters. Nog een paar maanden en dan heerlijk genieten in het altijd, gezellige Brabant! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Voor de 1e keer een singlereis geboekt ben erg benieuwd hoe het gaat lopen maar heb er vertrouwen in om met een groep weg te gaan voor het eerst na bijna 2.5 jaar weer op vakantie met onbekende mensen en voor het eerst naar Kroatie we gaan er wat moois van maken
Wat leuk dat je voor de eerste keer bij ons geboekt hebt Eric! We kijken ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten. We gaan er een mooie reis van maken na die lange tijd niet op vakantie te zijn geweest! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Mooie website, goed aanbod, duidelijke info.
Heel fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over onze website, Remko! Het is heel fijn als je alle informatie en het aanbod gemakkelijk kunt vinden. Nog even aftellen en dan heerlijk genieten van het mooie Kroatië! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Het boeken van de reis ging vlot. Ik zou wel aanbevelen om een informatieknop te hebben t.a.v. de annuleringsverzekering (oa. wat betekend kortlopende annuleringsverzekering?) Daartoe heb ik de reisorganisatie gebeld... Een dikke voldoende: geen wachttijd bij inbellen en een helder antwoord op mijn vraag. M. vr. groet, Ger-Jan
Dankjewel voor de mooie beoordeling en de nuttige tip! We zullen hier zeker naar gaan kijken hoe we dit nog beter kunnen vermelden. Fijn dat je zo goed geholpen bent door onze klantenservice. Nog een paar dagen en dan ultiem ontspannen aan het meer van Ohrid! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Duidelijke site met veel info en makkelijk boeken
Wat goed om te lezen dat het boeken makkelijk verlopen is! Een goede start begint bij de informatie. Nog een paar dagen en dan heerlijk genieten op eigen bodem! Met actieve groet, Singlereizen.nl
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Singlereizen.nl is een Nederlandse reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van groepsreizen voor alleenstaanden. Het assortiment omvat een breed scala aan bestemmingen en reizen, variërend van actieve vakanties en avontuurlijke reizen tot relaxte strandvakanties, stedentrips en cultuurreizen. Singlereizen.nl richt zich op het creëren van een gezellige en sociale reiservaring voor singles, met de nadruk op het ontmoeten van gelijkgestemden, het bieden van persoonlijke service en het zorgen voor een zorgeloze vakantie.