heb al eerder bij single reizen geboekt,en dat is goed bevallen,de reizen waren top,deskundige reisleiding dus ik kijk er weer naar uit.
Leuk om te lezen dat je opnieuw bij ons geboekt hebt! Heel fijn dat de reizen en de reisleiding goed bevallen zijn. Nog een paar maanden en dan heerlijk genieten in het mooie Italië! Wij verheugen ons al! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Al mijn 3e keer met deze organisatie. Gewoon TOP!!
Wat leuk dat je opnieuw bij ons een reis hebt geboekt! We zijn blij dat we dit keer ook een leuke reis voor je hebben en wat voor een! Het aftellen tot jouw reis naar Noorwegen kan beginnen! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Precies de informatie die ik nodig had om een keuze te maken.
Goed om te lezen dat je alle informatie hebt kunnen vinden! We weten zeker dat de rondreis door IJsland een bijzonder avontuur wordt. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Prima website, makkelijk te boeken
Bedankt voor het mooie cijfer Anja! Heel fijn om te lezen dat je de website als overzichtelijk hebt ervaren en het boeken makkelijk verlopen is. Volgende maand geniet je heerlijk met een koud drankje in de Italiaanse zon! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Heel prettige zoekfuncties, werkt snel met selecties Duidelijke reisinformatie, makkelijk te lezen
Dankjewel voor het mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je onze website overzichtelijk vindt en alles makkelijk hebt gevonden. Je start de zomer in ieder geval sportief in het mooie Oostenrijk! Met actieve groet, Singlereizen.nl
Een fijne plezierige boekingssite! Makkelijk en snel er erg fijn dat alle up-to-date gegevens zichtbaar zijn zoals een indicatie van het reisgezelschap (o.a. leeftijden) het aantal deelnemers en de diverse extra keuzes.
Wat fijn om te lezen dat het boeken zo soepel verlopen is! Het is altijd fijn om vooraf al een idee te hebben van wie er meegaan. Over een paar weken geniet je heerlijk aan de Nederlandse kust, genieten! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Jullie aanbod sluit perfect aan bij de periode dat ik vrij ben. Een schot in de roos dus.
Wat leuk om te horen Ingrid! Een echte match! We zijn blij dat je een leuke singlereis naar Turkije hebt gevonden. Nog even en dan heerlijk genieten van het mooie Turkije! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
De site is overzichtelijk en er staan leuke reizen op. helaas is de site wel traag met name als je een filter ofzo wil toevoegen. Het zou fijn zijn als er meer reizen zouden zijn die 15 dagen duren.
Dankjewel voor je goede feedback! We doen er alles aan om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Helaas is er minder vraag naar 15-daagse reizen, maar we bieden aan aantal leuke reizen aan, zoals de singlereis naar Lesbos. Nog even geduld en dan heerlijk genieten in de Griekse zon! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Alles was netjes en goed overzichtelijk.
Fijn om te lezen dat alles overzichtelijk voor je was! Nog een paar maanden en dan lekker genieten in eigen land. Met hartelijke groet, Singlereizen.nl
Mooie, goede overzichtelijke website. Ook voorafgaand prettig mail contact gehad aangezien nog niet alles online stond voor de reis naar Zakynthos. Ik vind het spannend en heb er onwijs veel zin in. Op naar het avontuur! Lieve groet Anita
Dankjewel voor de mooie beoordeling! We zijn heel blij te lezen dat je de website overzichtelijk vindt en prettig contact met onze klantenservice hebt gehad. We kunnen ons goed voorstellen dat het spannend is, maar we weten zeker dat het een fantastische tijd gaat worden op Zakynthos. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ik schrijf deze review na uitgebreid reizen te hebben vergeleken, te hebben gebeld met de klantenservice en uiteindelijk een reis te hebben geboekt. Ondanks dat ik nog niks kan zeggen over de reis zelf, merk ik al wel meteen dat de organisatie ontzettend snel telefonisch bereikbaar is. Ook bieden ze extra services om mee te kijken als je een beoogde reis geannuleerd is. Het boeken verliep in een paar klikken en alle informatie staat duidelijk op de website.
Bedankt voor de mooie beoordeling Nynke! Fijn om te lezen dat de boeking vlekkeloos verlopen is en je goed door onze klantenservice geholpen bent. We gaan er niet vanuit dat de door jouw geboekte reis geannuleerd word, anders kijken we natuurlijk graag met je mee voor een alternatief. Nog een paar maanden aftellen en dan heerlijk genieten op het mooie Zakynthos! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Reis mooi omschreven waardoor je gelijk zin hebt om te gaan . Net geboekt..
Dankjewel voor het mooie cijfer! Leuk om te lezen dat je al zin hebt in de vakantie. Nog even geduld en dan geniet je heerlijk op Zakynthos! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Dit is de eerste keer dat ik een single reis boek. De website is duidelijk en na een vraag telefonisch vriendelijk geholpen. Er wordt goed naar je geluisterd en samen gekeken wat mogelijk is.
Fijn om te horen dat je vriendelijk geholpen bent! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, bel of mail ons gerust. Nog even en dan heerlijk genieten van de mooiste streek van Italië! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Duidelijke informatie op de website en makkelijk te boeken. Ik hoop dat de rest ook zo goed gaat.
Goed om te horen dat het boeken snel en makkelijk verlopen is! We gaan er alles aan doen om er een onvergetelijke singlereis van te maken in het prachtige Zuid-Afrika. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Super leuk en ontzettend gezellig.
Leuk om te lezen dat je dit jaar weer gezellig met ons mee gaat naar Griekenland! Fijn dat de vorige keren goed bevallen zijn. Nog een aantal maanden geduld en dan heerlijk genieten. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Al enige tijd ben ik op deze website aan het rondkijken naar een leuke vakantie. Best eng, want ik ga na 25 jaar weer alleen op vakantie. Daarom ben ik naar singlereizen.nl gegaan (wel hierover in tijdschriften al gelezen, zodoende kwam ik op de website). Ik wil namelijk graag mijn reis delen met anderen. De website geeft duidelijke en uitgebreide info over alles wat belangrijk is voor die betreffende reis. Ook heel fijn vind ik, dat je op categorie kunt zoeken en dat je de samenstelling van de groep qua leeftijd / geslacht kunt zien.
Heel dapper van je dat je toch een vakantie geboekt hebt! We kunnen ons goed voorstellen dat het eng is als je voor de eerste keer op singlereis gaat, maar we doen er alles aan om er een prachtige vakantie van te maken. Fijn dat je alle informatie hebt kunnen vinden. Nog een paar maanden en dan heerlijk genieten in Kroatië! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Zeer fijn!
Dankjewel voor het mooie cijfer! We zijn blij om te lezen dat de informatie duidelijk en goed is. Nog even geduld en dan ontdek jij het prachtige Zweden! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Al twee zeer goede ervaringen gehad met dit reisbureau. Beide keren ook super reisleidster.
Wat leuk om te lezen dat je goede ervaringen met ons gehad hebt, Els! Ook heel fijn dat er goede reisleiding aanwezig was tijdens de reis. Het duurt nog even, maar dan geniet je heerlijk van het bloemrijke Madeira. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Ben naar Montenegro geweest met singlereizen Was geweldig.
Wat leuk om te lezen dat je eerder met ons het bijzondere Montenegro hebt bezocht en er voor dit jaar Madeira op de planning staat! Nog een paar maanden geduld en dan heerlijk genieten. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Eerste singlereis geboekt en ik ben heel fijn (en snel!!!) geholpen door de klantenservice met goed advies. Hierdoor was het boeken makkelijk en heb ik de keuze snel kunnen maken. Ik heb mega veel zin in de reis, nog geen idee met wie maar dat moet 100% zeker goed komen. Bali it is!
Wat goed om te lezen dat je goed geholpen bent door onze klantenservice! Heel fijn dat het boeken makkelijk verlopen is. Nog een maandje aftellen en dan heerlijk Bali ontdekken. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Ik vond het super dat je aan kon geven wat voor soort vakantie je zocht. Een feest vakantie is leuk maar ik hou meer van dingen doen en fysiek bezig zijn. Ook hou ik van uidaging en een mooie omgeving. Door de zoek functies had ik zo de idelae vakantie voor mij gevonden. Ook is het fijn dat je een beetje de leeftijd van de groep kan zien zodat je niet als kleintje tussen de oudjes komt te zitten :)
Leuk om te lezen dat je met behulp van de zoekfuncties de ideale vakantie hebt gevonden! Het is heel fijn om vooraf al een idee te hebben met wie je op vakantie gaat. Nog een paar maanden aftellen en dan kan het avontuur in Zweden beginnen! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Reeds eerder een trip via hen geboekt en alles wordt van A tot Z geregeld. De reisbegeleiding die meereist is kundig en wijst je graag op de lokale activiteiten die (nog niet helemaal) door de toeristen is ontdekt. Nu een reis geboekt waarbij mijn vluchtschema moet worden aangepast en daar werken ze 100% aan mee, ontzettend fijn dat de ''standaard'' pakketten ook gepersonaliseerd kunnen worden. Kortom, top reisorganisatie de oog heeft voor de individuele reizigers!
Dankjewel voor deze mooie beoordeling! Fijn om te lezen dat je heel tevreden bent. We doen er alles aan zodat iedereen een fijne vakantie heeft. Nog een even geduld en dan ontdek je pracht en praal van Sri Lanka. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
De informatie is ruim voldoende en goed gestructureerd.
Dankjewel voor het mooie cijfer! Heel fijn om te lezen dat je alle informatie hebt gevonden en deze goed gestructureerd is. We wensen je een hele fijne vakantie toe in Italië! Met vriendelijke groet, Singlereizen.nl
makkelijk te boeken, goede filters en aanbod duidelijke reisbeschrijving en boekingsvoorwaarden
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Heel leuk om te lezen dat het boeken makkelijk verlopen is en je onze website duidelijk vindt. Nog even en dan heerlijk genieten van jouw singlereis! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Singlereizen bied een groot spectrum aan verschillende reizen. Er is voor iedereen iets bij. het is fijn dat je ook met leeftijdsgenoten op stap gaat. de reizen die ik met singlereizen heb ondernomen waren allemaal fantastisch. echt een aanrader.
Wat leuk om te lezen dat je opnieuw een singlereis bij ons geboekt hebt! En dat de vorige singlereizen zo goed bevallen zijn. Nog een paar maanden geduld, en dan geniet jij heerlijk in het zonnige Italië! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Almystraat 14
5061 PA Oisterwijk
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Singlereizen.nl is een Nederlandse reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van groepsreizen voor alleenstaanden. Het assortiment omvat een breed scala aan bestemmingen en reizen, variërend van actieve vakanties en avontuurlijke reizen tot relaxte strandvakanties, stedentrips en cultuurreizen. Singlereizen.nl richt zich op het creëren van een gezellige en sociale reiservaring voor singles, met de nadruk op het ontmoeten van gelijkgestemden, het bieden van persoonlijke service en het zorgen voor een zorgeloze vakantie.