Enthousiast

Ik vond het een heel leuk iniatief en betaalbaar wat singlereizen vaak niet zijn. Helemaal duidelijk is het mij niet met de vliegreis daarom dus een half sterretje minder. Maar ik vind het geruststellend dat er goed wordt ingesprongen op de Corona pandemie en wat dit mogelijk kan beteken voor een vakantie. Dat maakt het wel makkelijker om te boeken en er naar uit te kijken zonder het gevoel te hebben dat je een onnodig groot (financieel)risisco loopt.

Persoonlijke communicatie en vriendelijke klantenservice!

Er wordt goed meegedacht bij vragen of wensen, de communicatie verloopt erg prettig en persoonlijk. Eerlijk over verwachtingen m.b.t. corona situatie (o.a. tot 3 weken voor vertrek gratis annuleren). Tot nu toe zeer tevreden! Ik heb de reis geboekt en heb alle vertrouwen in een goed verloop / afhandeling hiervan.

heel duidelijke en complete informatie

heb nog geen ervaring met de reis, maar deze bovenstaande score gaat over de informatie vooraf over reis en boeking.

TOP !*♡

2 Jaar geleden boekte ik de reis naar Ohrid Macedonië. Echt een superervaring! Nu was ik op zoek naar een korte trip en meer dichtbij. Ik dacht onmiddellijk aan Singlereizen.nl en vond onder " Er even tussenuit " Hotel De Guldenberg in Brabant met activiteiten :) Alles online geboekt in volle vertrouwen *** Sabine uit Gent

Altijd een leuke vakantie te vinden, ook in coronatijd!

Jammer genoeg zijn een wintersportvakantie en een voorjaarsvakantie in 2021 niet doorgegaan. Mijn vooruitbetaling is terugbetaald maar de vakantiekriebels blijven. Dus, niet getreurd maar gewoon weer naar leuke vakanties zoeken op de website van Singlereizen. Je kan er heel makkelijk een selectie doen van het soort reizen, kijken hoeveel mensen er al geboekt hebben en er is goede informatie over praktische zaken te bekijken over de reis. Ik heb er alweer zin in!

Het is eenvoudig/en duidelijk om op deze manier een reis te boeken.

Het is voor mij de eerste keer, dat ik een singlereis boek.

Heldere informatie, gebruikersvriendelijke site

Ik werd hierop gewezen door een reisorganisatie die niet aan mijn wensen kon voldoen. Blij met de tip want nu heb ik een passende vakantie gevonden!

Boeken via telefoon bleek lastig

Gisteren 2 keer het hele boekingsproces doorlopen, en twee keer het hele proces doorlopen en twee keer niet af kunnen ronden. Via laptop geen problemen

Overzichtelijk site en makkelijk te boeken.

Goede uitleg over de reis en de bijkomende kosten. Het lijkt me een hele leuke vakantie waarin je ook je eigen tijd in kan delen. Ik heb er reuze zin in!

Praktische en overzichtelijke site, eenvoudig te boeken.

Eerder bij Singelreizen geboekt en goede ervaring mee. Dus eerste waar ik zoek is bij Singelreizen. Ook deze keer gevonden wat ik zocht, naar Samos, heerlijk....kan niet wachten

Er is altijd een vakantie te vinden waar ik zin in heb. Ook in coronatijd.

Zomer 2020 heel veel lol gehad bij het eilandhoppen over de Waddenzee met de zeilboot. Veel gezeild, gewandeld en gefietst. Nederland is ook mooi!

Het is makkelijk zoeken. Alles wat je weten wil staat vermeld. En de rest is een verrassing!

Leuke reizen, ben benieuwd

Vrij veel keus. Iets meer info hier en daar zou welkom zijn, bijvoorbeeld maximale groepsgrootte, dagindeling, hoe laat begint respectievelijk eindigt het programma. Ik laat me verrassen.

Super duidelijk en ik word er blij van!

Het is heel duidelijk omschreven en ik word er heel blij van. Een beetje spannend is het ook wel, maar het is ook leuk spannend!

dat is nog eens gemakkelijk een vakantie boeken!

Goede uitleg en info op website. Geen overtollige vragen tijdens het boeken.

Website is overzichtelijk en informatief

Alle info kunnen vinden voor mijn reis, zijn bij garantiefondsen aangesloten, dus geboekt en kan niet wachten op mijn reis.

Digitale ervaringen

De website zit goed in elkaar en is snel. Reisaanbod is redelijk ruim en "mijn" soort vakantie op de datum die ik wil zat erbij voor een redelijke prijs. De reis zelf is pas over een paar maanden, dus daar kan ik nog niets over zeggen.

Makkelijk om selectie te maken en voldoende info, om te weten wat je boekt en met wie je boekt.

Het zoeken en boeken van een vakantie via singlereizen.nl is heel makkelijk.

Omdat mijn vorige reizen die ik boekte via singlereizen, zeer geslaagd waren, heb ik alweer een (korte) vakantie geboekt. Opnieuw lekker in Nederland dit jaar. Een reis naar mijn zin was snel gevonden. Dit keer een wat luxere vakantie. Veilig, goed verzorgd en hopelijk weer met een gezellig groep.

Ik ben heel goed geholpen door zowel Suzanne als Alexandra

Beide dames hebben we zowel telefonisch als via de mail een aantal keren heel vriendelijk te woord gestaan. Aangezien mijn 1e keus naar Kreta niet doorging stelde ze Evia voor. Helaas is ook deze reis gecanceld. En vandaag dus weer fijn geholpen voor deze reis naar Samos. Hopelijk gaat het voor mij nog door.

Goed!

Zeer goed, gebeld voor wat aanvullende info waar mijn vragen direct beantwoord konden worden. Corona test is zelfs inbegrepen! Erg goede service!

goede website,doet een actieve relaxte vakantie beloven

Ik dacht dat ik een voorbeeld van het boekingsbedrag te zien zou krijgen voor ik de boeking definitief maakte. Dit om te kijken of ik wel of niet een annuleringsverzekering ga afsluiten, dit is echter niet mogelijk. Dat vind ik een minpuntje. Ik hoop dat ik het op een een of andere manier eerst mag beoordelen of ik de annuleringsverzekering neem.

Je krijgt gelijk zin in een vakantie/reisje!

voor het eerste keer dat ik boek, maar de website oogt heel goed, waardoor je dus heel graag met jullie een reisje gaat doen. Ben uiteraard erg benieuwd hoe dat is!

gewoon heel goed!

Ik heb al verschillende keren geboekt via Singlereizen.nl en alles is altijd uitstekend geregeld! Mooie overzichtelijke en duidelijke site .

Vriendelijke, snel en efficient geholpen. Top!

Dit is mijn eerste singlereis en heb daarom even met de klantenservice gebeld. Hele vriendelijk dame heeft mijn aarzeling kunnen wegnemen en zodoende heb ik de stap gezet om mijn eerst vakantie met Singlereizen.nl te boeken. Ik kijk er met plezier naar uit.

Almystraat 14

5061 PA Oisterwijk

085 90 22 000

Over Singlereizen.nl

Singlereizen.nl is een Nederlandse reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van groepsreizen voor alleenstaanden. Het assortiment omvat een breed scala aan bestemmingen en reizen, variërend van actieve vakanties en avontuurlijke reizen tot relaxte strandvakanties, stedentrips en cultuurreizen. Singlereizen.nl richt zich op het creëren van een gezellige en sociale reiservaring voor singles, met de nadruk op het ontmoeten van gelijkgestemden, het bieden van persoonlijke service en het zorgen voor een zorgeloze vakantie.