Voor ieder wat wils

Duidelijke website met veel aanbod. Ik behoor nu tot een doelgroep die een groot marktaandeel gaat krijgen, maar ook een kritische consument is. Jullie beantwoorden zeker aan mijn wensen.

Prima, vrijwel alles was duidelijk.

Alles helder beschreven. Website netjes, overzichtelijk. Makkelijk te boeken. Ik geef geen 10 want dan zijn er geen verbetering mogelijkheden meer. En die zijn er altijd, maar die weet ik even niet. Kom maar hier met die 200 euro! ;)

Top, helder en makkelijk boeken

Duidelijke site, makkelijk zoeken en boeken

Supermakkelijk en overzichtelijk boeken

Duidelijke omschrijving van de reis en alle benodigde informatie zoals reisdocumenten, vliegreis en hotel informatie. Handig ook het kaartje waar je makkelijk kan zien waar je reisdoel ligt. Invullen van de boeking was supermakkelijk. Ik ga ervan uit dat er geen verborgen kosten in de afgebeelde reissom zitten.

Eenvoudige boeking

Duidelijke reisbeschrijving, ik ben heel benieuwd naar de reis.

Overzichtleijk en duidelijk

Snel geregeld en duidelijke site

Overzichtelijk en zeer informatief!

Snel opzoeken van bestemmingen, reizen, accomodaties, leeftijdsgroepen, data en beschikbaarheid. prima.

Duidelijke website met voldoende informatie. Telefonisch contact met klantenservice verliep uitstekend. Enige minpuntje dat op de website stond aangegeven dat er een vertrekgarantie is maar deze geldt pas vanaf 2 personen.

Een prettige site om te boeken.

Ik vind de site van Singlereizen.nl een prettige site om een vakantie te boeken. Meestal is dit voor mij de wintersport.

Heel fijn geholpen bij mijn vragen.

Zeer vriendelijke dames die alle info geven en alle tijd daarvoor nemen voor al je vragen.

Heel eenvoudig

Het was erg makkelijk om een reis uit te zoeken en te boeken. Nu verheugen op de reis

Snel en duidelijk

Dit is de eerste keer dat ik boek bij deze organisatie. Het proces verliep vlot en vlekkeloos tot nu toe.

Goede bereikbaarheid van Singlereizen.nl en vriendelijke mensen. Duidelijke website en goede informatie.

heel goed

telefonisch contact opgenomen met jullie. Werd super goed geholpen. Top

Goed overzicht!

De website geeft een goed overzicht van de beschikbare reizen per reiswens. Daarnaast is het meteen duidelijk welke medereizigers ook hebben geboekt. Een erg prettige manier op een reis te boeken.

Helemaal top!

Ik had een aantal vragen over mijn oud en nieuwreis. En werd vriendelijk geholpen en zelfs erg snel terug gebeld, omdat ze nog wat na moest vragen. Helemaal top!

Duidelijke site

Alles staat duidelijk op jullie site, accommodatie ziet er ook top uit.

overzichtelijk

overzichtelijke reismogelijkheden. Handige icoontjes voor de info. Alle nuttige info staan er duidelijk bij vermeld. Ik miste echter de vluchtinformatie: met welke luchtvaartmaatschappij en de vluchttijden... evt. met of zonder overstap, daarom 4 sterren.

Vorig jaar naar Meerle geweest,was goed bevallen,vandaar deze boeking

Zie boven

goede service snel geregeld

Het boeken van deze reis verliep prima en was duidelijk. Nu hopen dat de reis zelf ook zo goed is!

verwachtingen en presentatie zijn veel belovend

verwachtingen en presentatie zijn veel belovend

Heel duidelijke aanbieder met veel keuze

Duidelijke website met informatieve pagina's voor alle reizen. Aanbod is groot en sluit ook goed aan bij mijn wensen! Bovendien een stuk voordeliger dan de concurrenten :) Zou Singlereizen.nl zeker aanraden!

mijn ervaring was goed.

De keren dat ik ben geweest was het goed geregeld

Duidelijk

Erg fijn dat ook de leeftijden van de vakantiegangers erbij staan.

Nu al zin in

Duidelijke site, compleet en leuk aanbod, snelle reactie op vragen!

Almystraat 14

5061 PA Oisterwijk

085 90 22 000

Over Singlereizen.nl

Singlereizen.nl is een Nederlandse reisorganisatie die zich richt op het aanbieden van groepsreizen voor alleenstaanden. Het assortiment omvat een breed scala aan bestemmingen en reizen, variërend van actieve vakanties en avontuurlijke reizen tot relaxte strandvakanties, stedentrips en cultuurreizen. Singlereizen.nl richt zich op het creëren van een gezellige en sociale reiservaring voor singles, met de nadruk op het ontmoeten van gelijkgestemden, het bieden van persoonlijke service en het zorgen voor een zorgeloze vakantie.