snel en overzichtelijk een passende vakantie kiezen

Nadat ik de aanbieders van single skivakanties had bekeken viel deze meteen op. De heldere en duidelijke omschrijving, keuzes en het totaalaanbod waren voor mij een trigger om te boeken.

Supergezellig en dus nu ook weer zin in !

Vorig jaar voor het eerst een alleengaandenreis geboekt. Dit is zo goed bevallen, dat ik het nu dus weer doe. Superveel zin in!

Gemakkelijk, duidelijk én efficiënt!

Gemakkelijk, duidelijk én efficiënt! Niet direct betalen is ook top!

alles gemakkelijk te vinden

ik reis nu voor de 3e keer met Singlereizen, alles goed georganiseerd. ik vind wel dat bij vaker boeken de boekingskosten er wel af kunnen, ik betaal nu €20 en dat vind ik veel.

het boeken is in ieder geval makkelijk

ik heb alleen nog maar een reis geboekt, dat ging makkelijk. De reis zelf is nog aanzien hoe het zal gaan en hoe de boeking nu verder afgerond gaat worden.

Goede Reisorganisatie

Veel keuze, niet duur en behulpzaam via de mail

Goede communicatie

Heb geboekt voor de wintersport naar Les Menuires. Eerst was het plan om naar Belle Plagne te gaan maar deze ging niet door en door de goede email berichten de tip gehad even te wachten omdat ze bezig waren met deze trip in voorbereiding. werd goed op de hoogte gehouden over de vorderingen.

overzichtelijk en enthousiast

boeken via Singlereizen kan niet makkelijker dan dit, het is overzichtelijk, duidelijk en je wordt er zelfs weken voor je reis al enthousiast van!

Makkelijk boeken

Veel informatie meteen in te zien en makkelijk boeken

Dit wordt mijn 3e reis met singlereizen

2x eerder een leuke vakantie gehad, met een leuke groep mensen.

Tevreden

Helaas was de reis die ik wilde boeken geannuleerd. Ik zat te wachten op een andere reis en ik kreeg netjes een e-mail toen hij online stond , ook kreeg ik apart een berichtje op whatsapp om me te laten weten dat ik me vakantie kon boeken. Dit vond ik erg netjes !

Altijd een leuke reis te vinden

In de afgelopen jaren diverse reizen en reisjes geboekt via Singlereizen.nl. Er is ontzettend veel aanbod. Afgestemd op gewenste activiteiten, landen en vertrekperiode. Ik raad het mijn singlevriendinnen altijd aan op deze site te kijken.

website heel helder

nog niet meegeweest en pas geboekt

Vele verrukelijke vakantie vitaminen

helder overzichtelijk en makkelijk

Goede duidelijke website

De reizen staan duidelijk aangegeven, ook is de informatie die erbij staat erg handig.

Overzichtelijke site met duidelijke keuzes!

De site geeft overzichtelijk weer de bestemming, leeftijdscategorieën, bus/auto, alleen slaapkamers!

Alles is goed en vlot geregeld tegen een redelijke prijs.

single reizen heeft een gevarieerd aanbod. Ook voor skiërs die al wat op leeftijd zijn,

Prettige Organisatie

Ik ga nu voor de derde keer met singlereizen.nl op wintersport en dit bevalt geweldig goed. Naast een duidelijke website met veel informatie over de verschillende reizen is er een eenvoudig boekingsproces. Zelfs wanneer je telefonische vragen hebt is de organisatie snel bereikbaar en is de informatie duidelijk, vrijblijvend en zeer vriendelijk personeel. Op deze manier vergroot dit alles op zeker de voorpret! De reizen zijn altijd gemoedelijk, niets moet alles mag principe. Fijne reisleiding die zich inzet voor het groepsproces, maar ook bij individuele problemen altijd bereid is te helpen. Ik kies ook dit jaar weer voor singlereizen. Wie weet tot ziens!

Snel en makkelijk boeken

Op de website van Singlereizen.nl kun je snel en makkelijk je boeking doorvoeren. Enige verbeterpunt is dat de informatie van de reis op een aparte pagina staat als de groepssamenstelling/beschikbaarheid ervan. Dus af en toe wat heen en weer geklik. De reis zelf staat wel duidelijk beschreven.

te gek!!

erg eenvoudige om te boeken, vakantie voor een goeie prijs!

Een fluitje van een cent

Informatief over de groepssamenstelling tot nu toe. Duidelijke informatie over de reis, en de te nemen stappen om deze te boeken. Helemaal top dus.

Voldoende en duidelijke info

Ik was op zoek naar een betaalbare vakantie in februari, vervoer met de bus en een groep met de meest passende leeftijdscategorie. Skieen in Italie spreekt me ook erg aan.

Duidelijke informatie

Duidelijk, helder en alle informatie gemakkelijk te vinden!

Mening over boekingsproces

De website is mooi en toegankelijk. Het boekingsproces is makkelijk te volgen. Na het boeken krijg ik de melding dat het boeken is gelukt en men wenst mij: 'Je gaat gegarandeerd een leuke tijd tegemoet!" Bij de bevestiging blijkt mijn reis ‘op aanvraag’ geboekt. "De beschikbaarheid van deze reis is op aanvraag." En dus is de reis nog niet zeker... Dit is erg verwarrend en onzeker. Dan daags erna het bericht dat het niet doorgaat. Het is fijner om meteen te weten dat het een reis op aanvraag is. Dan boek ik het hondenpension ook onder voorbehoud... Nu had ik dat niet gedaan...

Duidelijke site en simpel boeken

De site geeft duidelijke informatie en het boekingsproces is zo simpel als wat. Fijn om nu al te kunnen zien of de reis al dan niet doorgaat. Ik mis op de site wel aanvullende informatie over de skipas.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA