Fijn om alle singlereizen op 1 plek te kunnen bekijken en zo makkelijker te kunnen vergelijken en boeken. Ik heb nog nooit zo snel een vakantie geboekt!
Wat fijn om te lezen dat het boeken van een reis zo snel verlopen is! Des te meer tijd heb je om leuke restaurantjes en hotspots op te zoeken voor jouw vakantie in Italië. Nog een aantal maanden en dan heerlijk genieten in de Italiaanse zon! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Het is fijn om te lezen wat een vakantie inhoud, zodat je de mogelijkheid krijgt er een beeld bij te krijgen. Reviews van andere reizigers zijn ook prettig, maar niet elke bestemming heeft (dezelfde aantal) reviews. Dus soms moet je even wat mazzel hebben. Dat ik later kan betalen is zeker een pluspunt, zo kan ik met gerust hart boeken, zonder me al direct druk te maken het geld te hebben (uiteraard wel in de gaten houden wanneer je hoeveel moet betalen ;) ). Daarnaast had ik nog wat vragen en in tegenstelling tot veel andere websites, waar ik vaak onnodig lang moet zoeken, had ik het bij Singlereizen snel gevonden. De website is goed overzichtelijk. Dat gezegd hebbende, heb ik nog wel het idee dat de vakantie-filter wat meer opties mag hebben. Hier wil ik best mee over in gesprek voor meer details.
Dankjewel voor het mooie cijfer en de nuttige feedback! Het is heel fijn om reviews bij de reizen te lezen. We zien dan ook graag na jouw vakantie een review tegenmoet. We doen ons best om onze site zo gebruiksvriendelijk te maken. We horen graag wat we volgens jou aan het filter kunnen verbeteren. Maar tot die tijd, uitkijken naar je vakantie op Fuerteventura! Met sportieve groet, Singlereizen.nl
Ik kon makkelijk zoek termen in vullen en aantikken. Dit heeft er voor gezorgd dat ik binnen 30 minuten een vakantie heb geboekt :).
Dankjewel voor het mooie cijfer en de positieve review! Heel fijn om te lezen dat je snel een keuze hebt kunnen maken. Nog een aantal maanden en dan heerlijk genieten in de Portugese zon. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Na net even rondneuzen heb ik zonder nadenken de reis naar Curaçao geboekt via single reizen, de doorslag waren alle positieve recenties!
Wat fijn dat de positieve reviews je geholpen hebben met het maken van een keuze! Curaçao is een ontzettend mooie bestemming vol mooie stranden en kleurrijke huisjes. Hier ga je zeker genieten over een aantal maanden. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
De info op de website is duidelijk. Alles staat duidelijk aangegeven en het boeken ging gemakkelijk. Meteen na het boeken had ik de bevestiging al in mijn mailbox. Ik heb er heel veel zin in.
Dankjewel voor de positieve review! Fijn om te lezen dat het boeken makkelijk ging en dat je alle informatie hebt kunnen vinden. Nog een paar maanden en dan geniet je heerlijk op het mooie Zakynthos! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Al eerder met Singlereizen op vakantie geweest en hierover alleen maar positief.
Wat leuk om te lezen dat je dit keer opnieuw een vakantie bij ons hebt geboekt! We gaan ons best doen om er ook dit keer een succes van te maken in het mooie Italië! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Duidelijke omschrijvingen over de verschillende reizen. Vorig jaar voor het eerst via singlereizen geboekt en zo bevallen dat ik dit jaar weer heb geboekt. Het motto alles mag, niets moet, is me echt bevallen.
Dankjewel voor het mooie cijfer Sandy! Fijn om te lezen dat je alle informatie hebt kunnen vinden op onze website en dit jaar opnieuw bij ons geboekt hebt! Nog een paar maanden en dan geniet jij heerlijk van jouw vakantie op Zakynthos! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Heb echt net geboekt, ben benieuwd hoe het gaat bevallen. Diverse vragen vooraf via de mail gesteld, werden vlot en na tevredenheid beantwoord.
Wat fijn om te lezen dat je een goede ervaring met ons hebt en jouw vragen snel beantwoord zijn! Nog een maandje geduld en dan ontdek jij het bijzondere Albanië. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
De reis wordt duidelijk omschreven, waar ik enthousiast en blij van werd. De kosten zijn gunstig en het reserveren was eenvoudig te doen.
Dankjewel voor het mooie cijfer! We zijn blij om te lezen dat het boeken makkelijk verlopen is en dat je, net zoals ons, niet kunt wachten om op vakantie te gaan. Nog een paar maanden geduld en dan verken jij de mooie Waddeneilanden! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
eerste keer, ging heel makkelijk
Wat fijn om te lezen dat het boeken makkelijk verlopen is! We kunnen ons voorstellen dat je eerste singlereis spannend kan zijn, maar we gaan er een bijzondere reis naar Albanië van maken! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Fijne organisatie, met vragen goed bereikbaar. Fijne site met info die je ook graag wilt weten.
Wat leuk om te lezen, Mia! Fijn dat je goed geholpen bent door onze klantenservice en alle informatie hebt kunnen vinden. Nog even en dan geniet jij van onze mooie Waddeneilanden. Met zomerse groet, Singlereizen.nl
De website was makkelijk vindbaar. Duidelijke info en eenvoudig in te vullen. Heel erg gebruikersvriendelijk
Dankjewel voor het mooie cijfer! We zijn blij om te lezen dat je de website als erg gebruiksvriendelijk hebt ervaren. Nog een paar maanden en dan geniet je heerlijk van het prachtige Italië. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Hele gemakkelijke toegankelijke uitnodigende site. Ik had al ervaring met reizen singles + kids, altijd hele geweldige reizen geweest voor mijn zoon en mijzelf! Good memories!
Wat leuk dat je dit jaar een singlereis hebt geboekt! Fijn dat je zo tevreden bent over de eenoudervakanties. We gaan er een onvergetelijke reis van maken. Aan het mooie Italië zal het in ieder geval niet liggen. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Boeken gaat makkelijk. Leuke reizen zitten er bij. Voor mij de eerste keer met Singlereizen
Wat leuk dat je de eerste keer bij ons geboekt hebt! We gaan er een gezellige vakantie van maken in Duitsland! Fijn dat het boeken makkelijk verlopen is. Nu aftellen tot de vakantie. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Het systeem werkt snel en heel overzichtelijk, heb nu al zin in de reis.
Dankjewel voor de mooie beoordeling! Heel fijn om te lezen dat je onze website makkelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk vind! Nog een paar maanden en dan geniet je heerlijk van het mooie Griekenland. Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Single reizen is een prettige site waarin je in een oogopslag kunt vinden wat je zoekt. Met de filters kun je snel en gemakkelijk aangeven welke leeftijd je bent, welke periode en wat voor soort vakantie je zoekt.
Wat fijn om te lezen dat het boeken makkelijk verlopen is! Wel zo makkelijk om snel, alle informatie te vinden. De aankomende tijd kun je heerlijk wegdromen over jouw vakantie naar IJsland! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
heb al eerder bij single reizen geboekt,en dat is goed bevallen,de reizen waren top,deskundige reisleiding dus ik kijk er weer naar uit.
Leuk om te lezen dat je opnieuw bij ons geboekt hebt! Heel fijn dat de reizen en de reisleiding goed bevallen zijn. Nog een paar maanden en dan heerlijk genieten in het mooie Italië! Wij verheugen ons al! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Al mijn 3e keer met deze organisatie. Gewoon TOP!!
Wat leuk dat je opnieuw bij ons een reis hebt geboekt! We zijn blij dat we dit keer ook een leuke reis voor je hebben en wat voor een! Het aftellen tot jouw reis naar Noorwegen kan beginnen! Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Precies de informatie die ik nodig had om een keuze te maken.
Goed om te lezen dat je alle informatie hebt kunnen vinden! We weten zeker dat de rondreis door IJsland een bijzonder avontuur wordt. Met avontuurlijke groet, Singlereizen.nl
Prima website, makkelijk te boeken
Bedankt voor het mooie cijfer Anja! Heel fijn om te lezen dat je de website als overzichtelijk hebt ervaren en het boeken makkelijk verlopen is. Volgende maand geniet je heerlijk met een koud drankje in de Italiaanse zon! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Heel prettige zoekfuncties, werkt snel met selecties Duidelijke reisinformatie, makkelijk te lezen
Dankjewel voor het mooie cijfer! Fijn om te lezen dat je onze website overzichtelijk vindt en alles makkelijk hebt gevonden. Je start de zomer in ieder geval sportief in het mooie Oostenrijk! Met actieve groet, Singlereizen.nl
Een fijne plezierige boekingssite! Makkelijk en snel er erg fijn dat alle up-to-date gegevens zichtbaar zijn zoals een indicatie van het reisgezelschap (o.a. leeftijden) het aantal deelnemers en de diverse extra keuzes.
Wat fijn om te lezen dat het boeken zo soepel verlopen is! Het is altijd fijn om vooraf al een idee te hebben van wie er meegaan. Over een paar weken geniet je heerlijk aan de Nederlandse kust, genieten! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Jullie aanbod sluit perfect aan bij de periode dat ik vrij ben. Een schot in de roos dus.
Wat leuk om te horen Ingrid! Een echte match! We zijn blij dat je een leuke singlereis naar Turkije hebt gevonden. Nog even en dan heerlijk genieten van het mooie Turkije! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
De site is overzichtelijk en er staan leuke reizen op. helaas is de site wel traag met name als je een filter ofzo wil toevoegen. Het zou fijn zijn als er meer reizen zouden zijn die 15 dagen duren.
Dankjewel voor je goede feedback! We doen er alles aan om onze website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Helaas is er minder vraag naar 15-daagse reizen, maar we bieden aan aantal leuke reizen aan, zoals de singlereis naar Lesbos. Nog even geduld en dan heerlijk genieten in de Griekse zon! Met zonnige groet, Singlereizen.nl
Alles was netjes en goed overzichtelijk.
Fijn om te lezen dat alles overzichtelijk voor je was! Nog een paar maanden en dan lekker genieten in eigen land. Met hartelijke groet, Singlereizen.nl
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA