Pluspunten

de website is overzichtelijk, geeft veel en duidelijke informatie en het is tof dat je kunt zien hoeveel mensen en van welke leeftijd er mensen meegaan.

Pluspunten

Snelle service qua vragen en het uitzoeken van het antwoord. Het mogelijk om mee te gaan met een lichamelijk ongemak. Meedenken en kijken voor je vakantie

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De vakanties worden duidelijk uitgelegd !

Tot nu toe niet.

Pluspunten

Goede beschrijving. Veel keus

Pluspunten

goede begeleiding en geruststelling bij telefonisch contact. overzichtelijke site

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aan de ene kant een duidelijke site, mis alleen wel bij de meeste vakanties dat je gelijk kan zien om hoeveel dagen het gaat.(mobiel)

niet duidelijk op de site hoe ik een week extra kan boeken.

Pluspunten

Duidelijk overzicht van alle mogelijke vakanties en opties

Pluspunten

Aardige mensen aan de telefoon, die goed en snel helpen. Komen ook met goede suggesties. Groot aanbod singlereizen, dus snel gevonden wat ik zocht.

Ik moet nog op vakantie gaan, maar ik heb er alle vertrouwen in.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Net een hopelijk mooie reis geboekt naar Filzmoos. Een lekker actieve vakantie in een mooie omgeving en het wordt vast gezellig. Ik kijk er naar uit!

Pluspunten

Groot reisaanbod, veel keuzemogelijkheden en duidelijke uitleg over de activiteit, de omgeving, en de faciliteiten

Overzicht met beschikbare tijden en leeftijden is niet overzichtelijk omdat er geen filter op zit. Daarnaast zijn soms reizen vol of bijna vol maar staan er maar enkele personen bij de groepssamenstelling.

Pluspunten

De website is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk opgebouwd. Per reis is de informatie zeer uitgebreid en goed/concreet omschreven.

Pluspunten

Duidelijke site met veel informatie over de reizen.

Het zou interessant zijn om te zien bij welke uitvoerende reisorganisatie je de reis gaat boeken.

Pluspunten

Goede website, Fijne medewerkers

Pluspunten

Positieve punten zijn er heel veel. 1.Veel gevarieerd aanbod. 2.Erg goede service aan de telefoon, heel vriendelijk, niet blaze. 3.Mogelijkheid voor campings, wat a. de prijs drukt b.is bovendien erg leuk als je van kamperen houdt. 4. Mogelijkheid gedeelde kamer te nemen (in dure hotels, om de prijs te drukken). Dus erg veel pluspunten.

Graag meer reizen voor leeftijd 56. In verhouding zijn er veel meer reizen voor 30-45 enz, en minder voor mijn leeftijd. Alvast bedankt

Pluspunten

Groot aanbod voor verschillende leeftijdsgroepen.

Pluspunten

Duidelijke informatie op de website, verder ook een groot aanbod.

Het overzicht laat ook reizen zien die niet mee te boeken zijn (ivm volle boekingen) dit is een beetje overbodig in mijn ogen.

Pluspunten

Goede communicatie met klantenservice

Betalingsherinneringen bij last minute boekingen (zes weken voor event). Soms zelfs voordat de rekening is gemaild.

Pluspunten

Duidelijke site en veel informatie over de groep

Leeftijdscategorie vergroten of sterker handhaven, in mijn geboekte reis voor 24-38 jaar is niemand boven 23 jaar!

Pluspunten

Veel keuze in singlevakanties.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Kan nog niet beoordelen, website was goed en overzichtelijk. Net iets meer activiteiten aangeboden dan bij gelijke reis bij Estivant, zal in praktijk wel niet uitmaken maar je weet nooit. Groepssamenstelling zien is mooi. Fijn dat er ook niet-vliegreizen worden aangeboden (ivm milieu)

Foto's van verblijf kunnen groter dan het kleine popupje. zelfde zwembad foto op Estivant site zag er aantrekkelijker uit

Pluspunten

Ik vind het een heel goede, overzichtelijke site en veel uitleg. Ik had wat vragen gesteld via de mail en daar kreeg ik zeer snel en duidelijk antwoord over. Ja, via deze site boeken was prettig en snel.

Pluspunten

Ik had een aantal vragen. Deze heb ik via mail en ook telefonisch gesteld. Het antwoord moest even worden nagevraagd en ik werd binnen 10 minuten terug gebeld met het antwoord op meerdere vragen.

Ik zou graag vluchtinformatie terug willen vinden op de site. Welke maatschappij voert de vlucht uit en hoe laat vertrek de vlucht.

14 Almystraat

Oisterwijk 5061 PA