Pluspunten

Het is overzichtelijk en er is een ruim aanbod. Ook is dit een uitkomst omdat er in het hoogseizoen nog genoeg aanbod is, ik ben namelijk laat met boeken maar heb voldoende opties. Verder kan ik nu oordelen over de website want dit is de eerste singlereis die ik ga maken. Dus ik hoop dat de teksten van de website nageleefd gaan worden tijdens de reis.

Vliegtijden aangeven. En als je bij groepsinfo en boeken naar onderen moet scrollen voor een desbetreffende reis en daar op klikt dan kan je de groepsinformatie bekijken. Maar als je weer op het knopje terug klikt kom je weer terug bovenaan aan de pagina waardoor je steeds moet blijven scrollen. Klein detail maar ik vond het vervelend

Pluspunten

Zoeken, boeken ging makkelijk. Duidelijk groep-samenstelling en informatie over de reis.

De reis heb ik nog niet gemaakt dus dat is afwachten.

Pluspunten

Goede website heel duidelijk

Pluspunten

goede informatie, duidelijk, gemakkelijk door programma De vakantie is nog niet geweest dus ik kan alleen wat zeggen over het boeken

zou graag hebben willen weten hoeveel personen maximaal in een groep. Ik houd nl niet van grote groepen

Pluspunten

Goede overzichtelijke website. Telefonisch goed bereikbaar. Snelle reacties op de mail en telefoon.

Geen verbeterpunten

Pluspunten

snelle reactie bij vragen

de website kan duidelijker zijn als het om negatieve aspecten (als overstap tijdens reis waardoor hij veel langer duurt dan gedacht) gaat

Pluspunten

Prettige en duidelijke service en informatie voor de telefoon. Ik twijfelde nog of ik voor deze vakantie zou kiezen zo op het laatst. Het hartelijke contact met de telefoniste en de mogelijkheden in deze vakantie hebben de doorslag gegeven!

Pluspunten

erg overzichtelijke site, veel aanbod en makkelijk met boeken

geen

Pluspunten

Duidelijke website!

Tot nu toe géén

Pluspunten

hele duidelijke site en informatie. fijn dat er leeftijdscategorieën zijn. verder moeilijk te beoordelen want de reis moet nog plaatsvinden!

tot nu toe geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

werkt snel,handelt snel af

geen

Pluspunten

Lekker snelle reactie op gemailde vragen. Duidelijke site.

Pluspunten

Ja

Ja

Pluspunten

Duidelijk en motiverend

Pluspunten

Handige website. Fijn dat je ook de groeps samenstelling kan zien

Pluspunten

De website is overzichtelijk. Er staat duidelijk aangegeven wat de samenstelling is van de personen die de reis al geboekt hebben. Dit heb ik als erg prettig ervaren. Tevens had ik nog een vraag over de reis. Deze vraag werd snel beantwoord waardoor ik weer verder kon om een keuze te maken.

Momenteel heb ik geen verbeterpunten te melden. Uiteraard heb ik enkel de boekingsprocedure deels meegemaakt. Tot op heden alles naar volle tevredenheid.

Pluspunten

Ik heb alleen nog ervaring met het opvragen van informatie en dat is prima gegaan. En nu maar zien of de klantvriendelijkheid en beloftes uitkomen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke website met goede beschrijving van de reis. Eenvoudige boeking en snel antwoord op vragen

Pluspunten

Op de site staat alle informatie duidelijk vermeld, ook eventuele bijkomende kosten. Zo kom je bij de kassa niet voor verassingen te staan. Ik heb ook gebeld met Singlereizen om de reis op mijn persoonlijke voorkeur af te stemmen. Ik ben vriendelijk te woord gestaan en Singlereizen was heel flexibel en behulpzaam.

Meer opstapplaatsen, vooral in de randstad/het westen van het land.

Pluspunten

Snelle reacties op mail en heldere informatie

Pluspunten

Nadat mijn geplande reis op 27/07 niet kon doorgaan omdat deze al volgeboekt is ben ik goed geholpen om een nieuwe reis te vinden.

Als boeken niet meer mogelijk is dit sneller doorvoeren op de site. Ik was behoorlijk teleurgesteld toen bleek dat mijn reis niet door kon gaan.

Pluspunten

Vorig jaar een fantastische vakantie naar zakynthos gehad. Met een gezellige en gemotiveerde reisleider. Uiteraard ook geluk gehad met een hele gezellige groep. Benieuwd of dit jaar weer een feest word.

Geen,

14 Almystraat