Pluspunten
Zojuist prettig te woord gestaan via de telefoon. Overzichtelijke site en makkelijk boekingsproces. Kan nog weinig zeggen over kwaliteit en betrouwbaarheid, omdat dat pas kan na de reis.
Verbeterpuntenweet niet.
Pluspunten
Duidelijk, plezierig, grote aantrekkingskracht
Verbeterpuntennog niet ondekt
Pluspunten
Vriendelijke dame gesproken, eerste keer dat ik dit doe. Ze gaf een goed gevoel bij deze reis
Pluspunten
Erg overzichtelijke en goede site! Een goede klantenservice. Makkelijk te zien wie er mee gaan. mooi overzicht van de kosten en andere info.
VerbeterpuntenEen uitleg wat de reisverzekering inhoudt. wat is er gedekt en wat niet met de verzekering die jullie verstrekken.
Dank voor je complimenten en je feedback. Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Goede overzichtelijke pagina met de verschillende vakantie opties
VerbeterpuntenIk zou eigenlijk singlereizen.nl moeten beoordelen na mijn vakantie. Op die manier kan ik beter mijn mening geven aan bijvoorbeeld ook vrienden en kennissen.
Bedankt voor je feedback. Deze beoordeling gaat over onze website en onze service, mocht er contact zijn geweest. Na de vakantie ontvang je een review over de reis. Fijn als je die ook wilt invullen. De feedback is zeer zinvol om ons te kunnen blijven verbeteren. Alvast bedankt! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Uniek goed dat je de groep al een beetje kan zien
VerbeterpuntenHet zoeken wat makkelijker maken in plaats van de ingewikkelde filter
Bedankt voor je mooie beoordeling met een 9. Daar zijn wij heel blij mee. We dachten dat wij het je gemakkelijk maakten met een uitgebreid filter. Heb je concrete tips, waarmee wij het filter kunnen verbeteren? Heel fijn om te horen via [email protected]. Alvast bedankt. Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
- direct een mail terug na de vraag die ik gesteld had - vraag was goed beantwoord - goede service - fijn dat je de verhouding man/vrouw kan zien bij groepsinfo
Bedankt voor je complimenten. Daar is ons team heel blij mee! Wij wensen je een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke beschrijving van de reis en de mogelijkheden.
VerbeterpuntenOf maaltijden door de organisatie geregeld worden of men het zelf moet regelen.
Bedankt voor de feedback over de ontbrekende informatie of de maaltijden worden geregeld of dat je het zelf moet regelen. We gaan hier goed op letten! Geniet van een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke website en groot aanbod van reizen.
VerbeterpuntenSnellere afhandeling of reactie op e-mails
Bedankt voor het mooie cijfer 9. Daar maak je ons team heel blij mee ;-) We streven er naar om alle vragen aan ons binnen een dag af te werken, maar nu midden in het hoogseizoen, nu er een run is op last minutes, is het ons af en toe niet gelukt. Onze excuses hiervoor. We blijven ons best doen om steeds heel snel antwoord te geven. Bedankt voor je vertrouwen en een hele fijne vakantie gewenst. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Goede service Erg klantvriendelijk
Bedankt voor je beoordeling met een 9. Daar zijn wij heel blij mee. Geniet van een hele fijne vakantie. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Website heel duidelijk en overzichtelijk. Gebeld voor informatie, medewerker in gesprek. binnen 5 minuten al terug gebeld.. super!
Hallo Imelda, bedankt voor je feedback! Wij wensen je een hele fijne vakantie en hopen dat je ook na je vakantie een review over je reis wilt invullen. Alvast bedankt. Met hartelijke groeten, Team Singlereizen.nl
Pluspunten
Overzichtelijke website. Direct duidelijkheid over de samenstelling van de groep.
VerbeterpuntenMisschien heb ik die na de reis.
Pluspunten
Duidelijke website, ook fijn dat je kunt zien hoeveel mensen er al geboekt hebben en van welke leeftijd en geslacht ze zijn.
VerbeterpuntenIk heb tot nu toe nog geen verbeterpunten.
Pluspunten
Duidelijke site, keurig te woord gestaan, snelle reactie
VerbeterpuntenMisschien op de site al aangeven dat ze een overkoepelende organisatie zijn.
Pluspunten
Veel duidelijke informatie over de reizen inclusief het aantal personen dat mee gaat
Pluspunten
duidelijke site, gebruik van 2 lkamer voor 1 persoon, duidelijk omschreven
Verbeterpuntenmeer fotos van hotel zelf, link naar de site van hotel
Ik zou de site iets aanpassen, als je een datum in geeft wanneer je op vakantie wil, dan krijg je ook data die niet van toepassing zijn, dit is heel goed opletten wat snel verkeerd kan gaan. dit verbeterd het gemak om te kijken naar de wens van de klant voor zijn vakantie. Voor de rest mooi en duidelijk.
Hartelijk dank voor je verbeterpunten. Het is helemaal juist dat dit niet helemaal goed gaat. Er worden nu nog data getoond die volgeboekt zijn. Dit wordt de komende maand opgelost! Fijn dat je het ons liet weten. Geniet van een hele fijne vakantie. Met hartelijke groet, het team van Singlereizen.nl.
Pluspunten
Ik zou dit zeker aanbevelen aan andere singles! Alles staat heel duidelijk op de site en het zijn zeker niet de duurste prijzen! Studenten zullen het daarom ook heel leuk vinden. Dit wordt mijn eerste keer dat ik deelneem aan een singlereis, maar ik krijg er graag naar uit! Het blijft spannend maar door de leuke activiteiten en ook foto's die ik te zien krijg, maakt mij heel erg enthousiast!
Pluspunten
Leuke en complete reisomschrijving!
VerbeterpuntenFrequentere update van (de actuele) reisinfo op de website.
Pluspunten
Duidelijke website Goede telefonische bereikbaarheid Volledige beschreven informatie op de site met excursies + prijsindicaties
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA