Pluspunten
Veel informatie, goede prijs, veel verschillende singlesreizen.
VerbeterpuntenBeetje weinig activiteiten bij de Bulgarije reis
Pluspunten
Duidelijk beschreven programma. Duidelijk omschreven wat in de reis is inbegrepen en wat niet. Fijn dat je kunt inzien hoeveel deelnemers al hebben geboekt en welke leeftijd en geslacht deze deelnemers hebben.
VerbeterpuntenGraag nog wat extra informatie over de moeilijkheid van de activiteiten. Zijn de activiteiten geschikt voor beginners?
Dag Els, dank voor je tip. We gaan hier zeker aandacht aan geven. Met hartelijke groet, Het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Heldere informatie op de website
Pluspunten
Overzichtelijk en makkelijk boeken
Pluspunten
Snelle reactie op mails. Leuke aankleding website.
VerbeterpuntenMeer info bij de reizen. Denk aan: - vlucht info - kleding tips - vaccinatie - klimaat info bestemming
Pluspunten
Ik ben nog niet op vakantie geweest, dus daar kan ik nog niets over zeggen, maar de website geeft uitgebreide informatie over de reis en toen ik een vraag had werd ik erg snel en netjes te woord gestaan en geholpen. Ik heb dus tot nu toe een erg goede indruk en ben benieuwd naar de reis!
Pluspunten
categorieën om het zoeken eenvoudiger te maken weergave van deelnemers informatie over reis in het algemeen beknopte, eenvoudige weergave
Verbeterpunteneventueel een link naar meer informatie over de optionele activiteiten
Pluspunten
Fijne website, heel overzichtelijk. Had er meteen een goed gevoel bij!
Pluspunten
Zeer eenvoudig om te boeken bij dit bedrijf, alles staat duidelijk aangegeven op de site!
VerbeterpuntenMomenteel geen Eerste keer geboekt via dit bedrijf en geen opmerkingen
Pluspunten
Veel verschillende reizen, overzichtelijk site
VerbeterpuntenMisschien zijn data voor het einde van het jaar ook nog handig om erop te zetten (december enz).
Pluspunten
Er staan hele leuke vakanties tussen en ik vind het concept heel leuk. Niemand gaat graag alleen op reis!
VerbeterpuntenMijn eerste ervaring met singlesreizen.nl was helaas wat minder. Het was in samenwerking met Labyrinth en die namen ook andere reizigers aan in hun groep van groepsreizen.nl en gogo etc. hierdoor kwam ik in een hele andere groep terecht dan beloofd (veel 16 jarigen etc.) Ook waren veel daarvan gewoon op reis met hun vrienden en vriendinnen waardoor je toch weer in een al bestaande groep terecht kwam ipv iedereen die als single op reis is. Al met al: "Niet wat ik had verwacht" Ik hoop dat mijn komende reis dan ook heel anders zal gaan zijn (samenwerking met Cirkel)
Pluspunten
Duidelijk en aantrekkelijk beschreven reis. Ik heb de vakantie nog te goed, dus kan verder nog geen oordeel geven
VerbeterpuntenJe ziet pas als je gaat boeken vanuit welke luchthaven je vliegt. Maatschappij staat er niet bij! Vluchtijden ook niet. Terwijl die volgens mij al bekend zijn
Pluspunten
goeie overzichtelijke site waar je goed geholpen word.
VerbeterpuntenEen snelle en makkelijke chat mogelijkheid.
Pluspunten
Duidelijk en overzichtelijk.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Vriendelijke helpdeskmedewerksters, vrij veel keuzes voor vakanties, prettige website, prettig dat je groepssamenstelling (geslachten + leeftijden + aantallen) kan inzien, etc. etc. Ben erg te spreken over Singlereizen.
VerbeterpuntenNiet bij alle vakanties staan de activiteiten even uitgebreid beschreven. Soms laat dit nog best wat te gissen over, soms is het heel volledig beschreven.
Pluspunten
Een vriendelijke telefoniste heeft ons keurig geholpen met de boeking.
Pluspunten
Goed geholpen telefonisch en heel overzichtelijke website
Pluspunten
Veel keus en veel mooie leuke bestemmingen
VerbeterpuntenForum waar je medereizigers kan leren kennen (beetje voorpret) en ge groepssamenstelling wordt te weinig bijgewerkt. Daarnaast heeft het grote reisaanbod (met name de vele tijdstippen) het nadeel dat er veel reizen gaan met weinig reizigers (hoe meer zielen hoe meer vreugd)
Beste Werner, dank voor je aandachtspunten. Graag reageren wij daarop. Voor sommige reizen is er een besloten Facebook pagina aangemaakt, voor andere reizen een forum. Je ontvangt die inlog dan na je boeking. Wat het beperkte aantal deelnemers per reis betreft is dat heel verschillend per land, gebied en reisthema. De ene reis en vertrekdatum is nu eenmaal populairder dan de andere. De trend is helaas daarbij ook dat er laat geboekt wordt en singles ook nog wachten als er maar een paar singles staan. Dat is de belangrijkste reden dat reizen soms niet doorgaan. Als de reis dan wordt geannuleerd krijgen we nog heel vaak vragen van singles die graag mee gewild hadden. Tijdig boeken dus ;-) Met hartelijke groet, Het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Boeken is makkelijk en duidelijk. Alles is goed te vinden op de site.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA