Pluspunten
een duidelijke omlijning van leeftijdscategoriën, mogelijkheid tot het boeken van een éénpersoonskamer, dadelijke respons op mails. De reis moet nog doorgaan, dus daar kan ik nog niets over zeggen
Pluspunten
Heldere website, makkelijk alle info te vinden om te kunnen boeken
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Makkelijk boeken, leuke reizen
VerbeterpuntenMeer reizen voor singles in de zomervakantie. Daarin is de keuze nog erg beperkt.
Beste Mignon, Als we op dit moment kijken welke reizen er vertrekken in juli en augustus, dan vinden wij nu nog 45 reizen. Meestal ligt dit aantal aan het begin van het seizoen hoger. Kan het zijn dat er voor jouw leeftijdscategorie te weinig reisaanbod is? Als je ons dit zou willen laten weten, dan kunnen we daar voor 2017 zeker rekening mee houden. Met hartelijke groet, Het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
groot overzicht aan single vakanties duidelijk inzicht in de groepen de prijs overzicht is duidelijk leeftijd grenzen zijn goed
Verbeterpunteneen telefonisch nr voor direct vragen voor het boeken
Beste Stephanie, Wat jammer dat je ons directe telefoonnummer niet hebt kunnen vinden. Get telefoonnummer staat op de homepage aan de linkerkant bij 'Bel onze singlereizen specialisten'. Met hartelijke groet, het team van Singlereizen.nl
Pluspunten
Duidelijke uitleg over de vakantie. Snel antwoord als je een vraag naar ze stelt. Ook een grote keus aan vakanties.
VerbeterpuntenReviews van de vakantie hoe andere het hebben gehad b
Pluspunten
Boeken gaat erg makkelijk
Pluspunten
Goed contact via mail en telefoon, makkelijk en snel boek proces. Reis zelf kan ik pas achteraf beoordelen.
VerbeterpuntenAls je fb Messenger aanbiedt, moet je daar wel sneller op reageren.
Pluspunten
goede informatie over de vakantie. ook goed te zien welke dagen kosten en kamers er vrij zijn
Verbeterpunten?
Pluspunten
Ik ben heel vriendelijk, behulpzaam geholpen aan de telefoon. Door een mevrouw die me meteen het vertrouwen gaf dat alleen op reis gaan niet eng is. Ik was meteen verkocht dankzij de vriendelijke hulp. Ook de website is zeer overzichtelijk en professioneel.
Pluspunten
Duidelijke omschrijvingen.
Pluspunten
- Breed aanbod, makkelijk zoeken op de site. - Betrokken medewerkers die je niet alleen vriendelijk te woord staan en snel reageren op mails, maar ook echt hun best doen om het je zoveel mogelijk naar de zin te maken. Kortom: persoonlijke service. - Eenvoudig boekingsproces: een paar korte stappen en een bevestigingsmail, zonder andere toeters en bellen.
VerbeterpuntenDe receptioniste die de telefoon aanneemt als de mewerkers in gesprek zijn, komt niet kundig over. Wellicht beter als zij niet doorvraagt, maar alleen een terugbelbericht achterlaat. Wel beter dan een doorkiesmenu en eindeloos wachten.
Pluspunten
Kan ik nog niet beoordelen
VerbeterpuntenKomt misschien na de vakantie/ eerst beleven
Pluspunten
Veel aanbod, duidelijke groepsinformatie.
Verbeterpunten/
Pluspunten
makkelijk zoeken op de site en boeken
Verbeterpunteniets beter de exacte datums van voorkeur van vertrek aanhouden is nog makkelijker
Pluspunten
Schakelt snel, goed te bereiken, fijn telefonisch geholpen en binnen een uur antwoorden op mail door Alexandra.
VerbeterpuntenWellicht aangeven vanaf welk vliegveld/vertrek punt de reis is en indicatie van vertrek en aankomsttijd. foto's van eerdere groepen op de locatie. Nu alleen standaard foto's van het hotel, hierdoor kan je wat minder 'proeven' van de sfeer of een indruk krijgen. Reviews van degenen die eerder deze reis hebben gemaakt om een beetje indruk te krijgen. Op zoover wel wat reviews te vinden over de accommodatie, maar dat is niet specifiek met deze reisorganisatie en/of de invulling van deze vakantie. Je geeft toch een aardig bedrag uit aan een vakantie en daarvoor een juiste indruk te krijgen van tevoren is belangrijk.
Pluspunten
Duidelijke en overzichtelijke site! Omdat ik nog een vraag had over de boeking, heb ik gebeld met een reisspecialist. Ik werd snel geholpen en ik ben vriendelijke te woord gestaan.
Pluspunten
Veel keuze in reizen, gebruiksvriendelijke site.
VerbeterpuntenReizen iets aantrekkelijker presenteren, door lay-out wat te moderniseren met o.a. foto's. De beschrijving kan soms wel iets gedetailleerder.
Pluspunten
Gewoon een hele goeie site, contacten etc ook erg goed, zeer tevreden
Verbeterpuntenik zou niet zo snel weten wat hier anders zou moeten
Pluspunten
Duidelijke website waarop alle informatie over de reizen gemakkelijk en overzichtelijk te vinden is.
VerbeterpuntenDeze ben ik nog niet tegen gekomen.
Pluspunten
- Duidelijke website. - Goede en duidelijke informatie die ook echt overeenkomt met de informatie van reisorganisatie waarmee je uiteindelijk reist. - Vakantie gemakkelijk te boeken.
14 Almystraat
Oisterwijk 5061 PA